Συμμετοχή της Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Συμμετοχή της Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Με τη συμμετοχή τους στα Πανελληνία πρωταθλήματα Παίδων, Εφήβων, Κορασίδων Νεανίδων στη Θεσσαλονίκη και Παμπαίδων, Παγκορασίδων Α, Β στη Πάτρα ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών του αγωνιστικού τμήματος της Κολυμβητικής Ακαδημίας "Νάουσα".

 

Η συμμετοχή ήταν τεράστια καθώς συμμετείχαν περισσότερα απο 130 σωματεία και περισσότεροι από 1700 αθλητές όλων των κατηγοριών. Το επίπεδο των αγώνων και στις 2 διοργανώσεις ήταν υψηλότατο καθώς δεν έλειψαν τα πανελλήνια ρεκόρ αλλα και οι πάρα πολύ καλές επιδόσεις αθλητών απο διάφορα σωματεία της Αθήνας αλλά και της περιφέρειας.

Ο σύλλογος μας συμμετείχε στους αγώνες με 6 αθλήτριες: Νούση Ναυσικά, Πλουμπίδου Ανθή, Λαφάρα Αφροδίτη, Δημούλα Ευγενία, Ταχυδρομίδου Δέσποινα, Γιαννακίδου Αφροδίτη και 2 αθλητές: Γεωργογιάννη Νίκο και Δρενοβιάδη Κωνσταντίνο, διπλάσιος αριθμός σε σύγκριση με πέρυσι.

Στον αγωνιστικό τομέα, η  Ταχυδρομίδου Δέσποινα κατάφερε να προκριθεί στο τελικό των 200μ πεταλούδα παγκ Β και να κατακτήσει τελικά την 5η θέση, καθώς και την 9η στα 100μ πετ. Ταυτόχρονα, δύο 10ες θέσεις, από την Δημούλα Ευγενία στα 400μ μικτή και την Λαφάρα Αφροδίτη στα 100μ πρόσθιο παγκ Β. Εξαιρετικές εμφανίσεις επίσης από τον Δρενοβιάδη Κωνσταντίνο στα 50,100 και 200μ πρόσθιο παμπ Α με 3 νέα ατομικά ρεκόρ και καλύτερη θέση την 12η, τον Γεωργογιάννη Νίκο με 2 νέα ατομικά ρεκόρ στα 50 ελ και 50 πρόσθιο Παίδων, την Πλουμπίδου Ανθή με 2 νέα ατομικά ρεκόρ στα 50μ ύπτιο και πρόσθιο παγκ Α. Αξιόλογες και οι εμφανίσεις της Νούση Ναυσικάς και Γιαννακίδου Αφροδίτης, οι οποίες κολύμπησαν κοντά στα ατομικά τους ρεκόρ.

Ο προπονητής του τμήματος κύριος Λαζαρίδης Βασίλης δήλωσε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των παιδιών και ήδη άρχισε την προεργασία και την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου με ακόμα υψηλότερους στόχους.

 

Το Δ.Σ. του συλλόγου θα ήθελε να δώσει συγχαρητήρια στους αθλητές για τα επιτεύγματά τους σε όλη την αγωνιστική περίοδο, αφού κατάφεραν να εντάξουν την πόλη της Νάουσας στον πανελλήνιο κολυμβητικό χάρτη, και εύχεται του χρόνου τα αποτελέσματα να είναι ακόμα καλύτερα. Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν στις 2 διοργανώτριες πόλεις (Θεσσαλονίκη και Πάτρα) για τις άψογες διοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου  προετοιμάζεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου ...

Τη κ. Θεοδώρα (Νόρα) Δράκου πρωταθλήτρια κολύμβησης...

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις αποστολές για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος χάντμπολ (ΦΩΤΟΣ)

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις...

Με την παρουσία του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη...

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του...

Με πολύ καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με την...

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης...

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...