Θόδωρος Καρυπίδης: Σύντομα θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών

Θόδωρος Καρυπίδης: Σύντομα θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Θόδωρος Καρυπίδης και μίλησε για τη “Βασίλισσα”, για τον Άρη αλλά και τη σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θ. Καρυπίδης:

Για το πότε θα βρίσκεται στη Γενική Συνέλευση του Άρη: «Τη Δευτέρα θα βρίσκομαι εκεί για να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε τον Άρη. Ο Άρης πρέπει να βρίσκεται στη Σούπερ Λιγκ και γιατί όχι και στην Ευρώπη.»

Για την απόφαση του να εμπλακεί στον Άρη: «Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Η ΒΕΡΟΙΑ είναι πολύ καλή ομάδα αλλά δεν έχει τον κόσμο του Άρη.»

Για το αν θα προλάβει να αφήσει τη ΒΕΡΟΙΑ και να πάει στον Άρη: «Φέτος δεν μας εμποδίζει νομικά να έχω και τις δύο ομάδες  επειδή ο Άρης θα βρίσκεται στη Γ Εθνική. Αλλά μέσα στο επόμενο διάστημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών για να μην έχουμε πρόβλημα με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.»

Για το αν έχει κάνει προεργασία για τον Άρη: «Έχουμε κάποιο πλάνο για παίκτες και προπονητές με τους οποίους μιλάμε αλλά όλα αυτά είναι σε θεωρητικό επίπεδο γιατί δεν ξέρω αν θα μας δώσουν την ομάδα την Δευτέρα.»

Γιατί να του δώσουν από τον Ερασιτέχνη τον Άρη: «Γιατί πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω στο ελληνικό ποδόσφαιρο παρόλο που είμαι λίγο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μπορώ να ανεβάσω τον Άρη στη Σούπερ Λιγκ.»

Για το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΒΕΡΟΙΑΣ: «Αυτό θα χρειαστεί περίπου 2-3 μήνες αλλά δεν θα έχουμε πρόβλημα νομικά απλά η διαδικασία είναι χρονοβόρα και έχουν ενημερωθεί και οι ενδιαφερόμενοι.»

Για τη σχέση του με τον Σαββίδη: «Ο Ιβάν είναι φίλος μου και συνεργαζόμαστε στις επιχειρήσεις. Το ότι θέλω να πάρω τον Άρη δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να μιλάω με τον Σαββίδη. Είμαστε φίλοι αλλά στο γήπεδο είμαστε αντίπαλοι.»

Για το τι είπε ο Σαββίδης για την απόφαση του Καρυπίδη να πάρει τον Άρη: «Δεν του άρεσε του Ιβάν αλλά ο καθένας κοιτάει το μαγαζί του. Πρώτο ο Θεός όταν ανέβει ο Άρης στη Σούπερ Λιγκ θα είμαστε αντίπαλοι. Θα γίνει μάχη.»

Για το πώς θα πείσει τον κόσμο του Άρη για τη μη παρουσία του Σαββίδη πίσω από τον ίδιο: «Εγώ δεν μπορώ να κρύψω τη σχέση μου με τον Σαββίδη. Πρέπει να με εμπιστευτούν. Όποιος θέλει να με κατηγορήσει θα λέει ότι βρίσκεται ο Ιβάν από πίσω.

Για τους Βρύζα-Γεωργιάδη: «Δεν σημαίνει ότι επειδή ήρθαν στη ΒΕΡΟΙΑ είναι από πίσω ο Σαββίδης. Είναι επαγγελματίες και αν δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους θα έχουμε πρόβλημα.»

Για τον προσεχή αγώνα ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΟΚ: « Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς.»

Για τις επιχειρηματικές διαφορές με την οικογένεια Αρβανιτίδη: «Δεν είμαστε αντίπαλοι, είναι άσχετο το τι υπάρχει επιχειρηματικά. Δεν θέλω να μιλήσω για τον κ.Αρβανιτίδη. Θα δούμε τη Δευτέρα σε ποιόν θα δώσει ο κόσμος την ομάδα.»

Για το αν μπορεί να είναι αντίπαλος με την οικογένεια του Αρβανιτίδη: «Όχι γιατί το δικό μας πρότζεκτ είναι πιο δυνατό.

Σε ποια κατηγορία θέλει τον Άρη; « Θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα σε 20 μέρες να φτιάξω ομάδα για Φούτμπολ Λιγκ:

«Ο κόσμος του Άρη είναι πολύ ταλαιπωρημένος και δεν θα του αρέσει αυτό που θα πω. Με στεναχωρεί που χάνουμε μια χρονιά αλλά θα είναι καλύτερη η μετάβαση.»

Για το αν μπορεί να ανεβάσει την ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ: «Αλίμονο αν δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό . Εγώ θα φτιάξω μια ομάδα για να πρωταγωνιστήσει.»

 

Σήμερα φιλικό με Πανσερραϊκό

Στο γήπεδο του Σιδηροκάστρου θα διεξαχθεί η σαββατιάτικη φιλική συνάντηση μεταξύ του Πανσερραϊκού και της Βέροιας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 6.00 μ.μ. Στην αποστολή της Βέροιας μετέχουν όλοι οι παίκτες αφού αποθεραπεύτηκαν οι Καϊκούτ, Γεωργιάδης, Παυλίδης, Κόλα. Οι μόνοι που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι είναι ο Λόπεζ και ο Καλί. Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Γεωργιάδης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες για να δει σε τι ετοιμότητα βρίσκεται ο καθένας. Είναι ένα δυνατό τεστ ενόψει και του αγώνα της επόμενης εβδομάδας με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας. Η ομάδα του Πανσερραϊκού που επανήλθε στη Β΄ Εθνική κατηγορία έχει ένα δυναμικό σύνολο και αναμένεται να γίνει ένα καλό φιλικό παιχνίδι ώστε οι δύο προπονητές να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

 

Μήνυμα στήριξης στην οικογένεια του Στέλιου Μαρκούση

Σήμερα φιλικό με Πανσερραϊκό στο Σιδηρόκσατρο

Η Βέροια θρηνεί έναν φύλακα - άγγελο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί ένα σπάνιο ταλέντο και έναν σπάνιο χαρακτήρα. Ο Στέλιος Μαρκούσης, στα 18 του χρόνια άφησε τη θέση που άξια και με αγώνα κατέκτησε στη Βέροια για να πάρει μια άλλη θέση στην ομάδα των αγγέλων, στους οποίους θεωρούμε βέβαιο ότι κατετάγη.

Με οδύνη ανείπωτη αποδεχόμαστε στην οικογένεια της Βέροιας ότι άλλα άνθρωποι βούλονται, κι άλλα ο Θεός κελεύει. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε δια βίου την οικογένεια που έβγαλε ένα τέτοιο ταλέντο και τόσο σπάνιο χαρακτήρα και για να παραμείνει το όνομά του με μηνυματικό τρόπο στις μνήμες όλων, η ΠΑΕ Βέροια θα δώσει το όνομα του Στέλιου σε ανάλογο χώρο στις αθλητικές της εγκαταστάσεις. Καλό ταξίδι αγαπημένε Στέλιο και όταν και πάλι σε συναντήσουμε, είμαστε βέβαιοι ότι θα είσαι φύλακας - άγγελος και για μας.

 

Y.Γ.: Η εταιρεία  KARIPIDIS BROS, η οποία έχει την τιμή να στηρίζει και την ΠΑΕ Βέροια, είχε προγραμματίσει να εισέλθει από φέτος στη ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και είχε προγραμματίσει λειτουργία σχετικού περιπτέρου στο κέντρο της ΔΕΘ. Σε ένδειξη βαθύτατου πένθους, η εταιρεία ματαιώνει τα εγκαίνια του περιπτέρου της και τα αναβάλλει για την επόμενη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Η Ομοσπονδία διαιτητών ανακοινώνει το πρόγραμμα της...

"Σφράγισαν" την πρώτη θέση τα κορίτσια του...

Ένατη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ποσειδώνα...

Ο Α.Π.Σ. Ρωμιός στους αγώνες no gi jiu jitsu

Ο Α.Π.Σ. Ρωμιός στους αγώνες no gi jiu jitsu "Submission 7" στην...

Την Κυριακή 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες no gi...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...