Θ. Θεοχαρόπουλος: Δημοκρατική επιταγή η 3η θέση για ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη

Θ. Θεοχαρόπουλος: Δημοκρατική επιταγή η 3η θέση για ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στον κινηματογράφο «ΣΤΑΡ» της Βέροιας, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με ομιλητή τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, κο. Θ.Θεοχαρόπουλο.

 

Τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Συμπαράταξης και Ημαθιώτη πολιτικό, προλόγισε ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Ημαθίας κος Άγγελος Τόλκας σημειώνοντας μεταξύ των άλλων την τεράστια συμβολή του ΠΑΣΟΚ και της παράταξης στην παραμονή της χώρας στην Ε.Ε. και στο Ευρώ.

Ο κος Τόλκας υπογράμμισε αυτή τη σημαντική προσπάθεια που έγινε, τα προηγούμενα χρόνια, για να διατηρηθεί ο νομός μας σε τροχιά ανάπτυξης ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την πικρία του για όλους εκείνους που την προηγούμενη περίοδο λοιδορούσαν και προπηλάκιζαν εκείνους που στάθηκαν όρθιοι στις δύσκολες στιγμές που πέρασε και περνάει η χώρα.

Παρουσιάζοντας τον κο. Θεοχαρόπουλο τόνισε πως πρόκειται για έναν νέο πολιτικό με ήθος και συγκρότηση, που συνέβαλε αποφασιστικά στη δημιουργία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, φορέα που αποτελεί το μέλλον του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα.

Ο Θ.Θεοχαρόπουλος που ακολούθησε στο βήμα εξέφρασε, καταχειροκροτούμενος, τη βεβαιότητα του για την κατάληψη της τρίτης θέσης, σημειώνοντας ότι αυτό αποτελεί δημοκρατική επιταγή, αφού θα αφαιρέσει αυτήν την προοπτική από τους φασίστες.

Ο Ημαθιώτης πολιτικός αναφέρθηκε εκτενώς στην αδιέξοδη και επικίνδυνη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ενώ έθεσε σαφείς διαχωριστικές γραμμές από τη δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.

Τόνισε ιδιαίτερα την αναγκαιότητα μιας δυνατής Δημοκρατικής Συμπαράταξης που θα έχει το ρόλο της ισορροπίας του πολιτικού συστήματος.

Ακόμη αναφέρθηκε στο προγραμματικό πλαίσιο της παράταξης και θύμισε τις σημαντικές επιλογές που έγιναν την προηγούμενη περίοδο για την περιοχή μας.

Με το κλείσιμο της ομιλίας του ο κος Θεοχαρόπουλος παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Ημαθία λέγοντας χαρακτηριστικά ότι απαρτίζεται από εξαιρετικά πρόσωπα με ιστορία και προσφορά στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες του τόπου μας.

 

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ερωτώμενος ο κος Θεοχαρόπουλος, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για τη συγκέντρωση, αλλά και τη βεβαιότητα του ότι η Συμπαράταξη θα καταλάβει την τρίτη θέση στην Ημαθία, υπερδιπλασιάζοντας τα ποσοστά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα...

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «ατέχνως» το νέο (11ο)...

Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Νάουσας

Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για τα 20...

Σε κλίμα συγκίνησης, ανθρωπιάς και περηφάνιας για το...

Δέματα με δώρα και τρόφιμα ενόψει και των εορτών του Πάσχα από τον Όμιλο Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Δέματα με δώρα και τρόφιμα ενόψει και των εορτών του...

Πέραν τον προϊόντων που διανέμει σε μηνιαία βάση, ο...

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου  -Ειδική συνεδρίαση με λογοδοσία και τακτική με 33 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την...

Διπλή συνεδρίαση για  το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας,...

Η τουριστική και εκπαιδευτική σημασία  των ονομάτων στους δρόμους και στις πλατείες

Η τουριστική και εκπαιδευτική σημασία των ονομάτων...

Γράφει ο Αναστάσιος Βασιάδης Η καθιέρωση των...

Τάσος Μπαρτζώκας στη Βουλή: Δίνουμε νέα πνοή στις  επενδύσεις σε κινηματογράφο και νέους δημιουργούς

Τάσος Μπαρτζώκας στη Βουλή: Δίνουμε νέα πνοή στις ...

Από το βήμα της Ολομέλειας, ο Αν. Γενικός Γραμματέας...

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΒΕΡΟΙΑΣ: Πασχαλινό ωράριο στην Αγορά  από τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Πασχαλινό ωράριο στην...

Από τη  Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου τίθεται σε ισχύ το...

Σε συνέχεια της αντιπαράθεσης για την κατανομή του ΕΣΠΑ- Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: «Καμία αδικία, προσχηματική προσπάθεια Βοργιαζίδη να δημιουργήσει εντυπώσεις  για να καλύψει αδυναμίες και ανεπάρκειες της διοίκησής του»  -Απάντηση της ΠΕ Ημαθίας κ

Σε συνέχεια της αντιπαράθεσης για την κατανομή του...

Απάντηση με καταλογισμό ευθυνών στον δήμαρχο και την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Σε ηλικία 35 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός επιχειρηματίας, Άκης Τσιρίκας, από την Αλεξάνδρεια. @@ads-588@@Το τροχαίο έγινε στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στο Νησί. Το...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...