Ο Σωτήρης Κουπίδης  κοντά στους Ημαθιώτες

Ο Σωτήρης Κουπίδης κοντά στους Ημαθιώτες

Τις τελευταίες ημέρες, ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας με «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» Σωτήρης Κουπίδης συνέχισε να οργώνει την Ημαθία προσπαθώντας να ακούσει τις αγωνίες του κόσμου, των εργατών, των αγροτών, των νέων, των ανέργων και των ηλικιωμένων, επισκέπτοντας χωριά του νομού μας.

Αναλυτικότερα περιόδευσε στα χωριά Αγία Μαρίνα, Παλιά Λυκογιάννη, Νέα Λυκογιάννη, Λαζοχώρι, Κουλούρα, Ξεχασμένη, Μελίκη και στη Βεργίνα συνομιλώντας με ανθρώπους του μεροκάματου συμμεριζόμενος τις αγωνίες τους και εξηγώντας πως ο θυμός του λαού για τις επιλογές του δεν μπορεί παρά να εκφραστεί από ανθρώπους που έχουν εργαστεί στη ζωή τους, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν πραγματικές και εφαρμόσιμες λύσεις.

Ο κ.Κουπίδης Σωτήρης και ο συνυποψήφιος κ.Τόλιος Τάσος επισκέφθηκαν την Σφηκιά, το Πολυδένδρι και τα Ριζώματα. Στο Πολυδένδρι συνομίλησαν με τη νεολαία του χωριού, επισκέφθηκαν το ΚΑΠΗ στη Σφηκιά και όλα τα καφενεία των χωριών. Η αγωνία του κόσμου για το μέλλον των παιδιών, λόγω της ανεργίας που καλπάζει, ήταν διάχυτη.

Στην περιοδεία στη Βέροια με όλους τους συνυποψήφιους βουλευτές και εθελοντές, δέχθηκε τα ερωτήματα των πολιτών, ακούγοντας τις πραγματικές ανάγκες της καθημερινότητας που απαιτούν ρεαλιστικές λύσεις σχετικά με την γραφειοκρατία, το πελατειακό κράτος, την φορολογία και τις ευκαιρίες ανάπτυξης.

Τέλος είχε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση εργασίας κατόπιν πρόσκλησης, με τον Δήμαρχο Βέροιας κ.Βοργιαζίδη και με αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Βέροιας, ως Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των ΚοιΣΠΕ, όπου έγινε παρουσίαση και ενημέρωση για τη λειτουργία των Κοινωνικών Συνεταιρισμών Περιορισμένης Ευθύνης (ΚοιΣΠΕ) και για τις δυνατότητες συνεργασίας του ΚοιΣΠΕ Ημαθίας «Δεσμός» στο πλαίσιο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και της επανένταξης ατόμων από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες μέσω της εργασίας στη κοινωνία.

Ολοκληρώνοντας την προεκλογική εκστρατεία, ο κ.Κουπίδης στέλνει το παρακάτω μήνυμα: 

«Καλώ όλους και κυρίως τους νέους να ψηφίσουν, διότι η αποχή δεν είναι λύση, ο θυμός δεν είναι λύση, η απογοήτευση δεν είναι λύση, τα ψέματα και οι ψεύτικες ελπίδες δεν είναι λύση! 

Τις λύσεις στα προβλήματα του τόπου τις δίνουν αυτοί που έχουν ΕΡΓΑΣΤΕΙ και όχι αυτοί που χρησιμοποιούν τις «θεωρίες παιγνίων ή οικονομικών σχολών»!

Τις λύσεις τις δίνουν αυτοί που ΑΚΟΥΝΕ από κοντά τα πρόβληματα, και όχι από γραφεία εξυπηρετώντας ρουσφέτια και τάζοντας θέσεις!

Τις λύσεις τις δίνουν αυτοί που ΠΑΛΕΥΟΥΝ για την βελτίωση της ΠΑΙΔΕΙΑΣ, και όχι αυτοί που στέλνουν τα παιδιά σε ιδιωτικά σχολεία ενώ φωνάζουν για τα δημόσια!

Δεν θέλουμε τους «ξένους» να ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ για εμάς, όμως τα καλύτερα παιδιά μας φεύγουν στα «ξένα»! 

Ας είμαστε ειλικρινείς. Το Ποτάμι θέλει τους καλύτερους να δουλέψουν για την Ελλάδα, και όχι για να εκμεταλλεύονται την Ελλάδα! 

Η ψήφος έχει δύναμη περισσότερο από μια σφαίρα! Ας μην σκοτώσουμε τη νέα γενιά!»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαβάστε αύριο στη

Διαβάστε αύριο στη "ΒΕΡΟΙΑ" 19/11

Ακόμα να χτυπήσει η καμπάνα στον Προμηθέα  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ...

Για δεύτερο 24ωρο συνεχίζεται ο αποχιονισμός και η ρίψη άλατος από συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας

Για δεύτερο 24ωρο συνεχίζεται ο αποχιονισμός και η ρίψη...

Για δεύτερο 24ωρο συνεχίζεται ο αποχιονισμός και η ρίψη...

Μάθετε Ρώσικα & Γερμανικά μέσα σε 6 μήνες 17/11

Μάθετε Ρώσικα & Γερμανικά μέσα σε 6 μήνες 17/11

 Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος- Κέντρο Δια Βίου Μάθησης με ...

Σεμινάριο για τον σχολικό εκφοβισμό

Σεμινάριο για τον σχολικό εκφοβισμό

 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου...

Από την καρδιά στο νου - Σωπαίνουν   οι λέξεις

Από την καρδιά στο νου - Σωπαίνουν οι λέξεις

Γράφει η Όλγα  Κουτμηρίδου - ΜεταξάΟι λέξεις άνοιξαν...

Για οριστική άδεια λειτουργίας πάει το   Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου

Για οριστική άδεια λειτουργίας πάει το Χιονοδρομικό...

Την έγκριση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών...

Συνεδριάζει την Τρίτη η Δημοτική   Κοινότητα   Βέροιας

Συνεδριάζει την Τρίτη η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας...

Μήνυμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Μήνυμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου

17 Νοέμβρη 2018.Φέτος συμπληρώνονται 45 χρόνια από την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ακόμα να χτυπήσει η καμπάνα στον Προμηθέα  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ «ΘΑΥΜΑ» Ο ΑΓΙΟΣ ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΡΘΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ - «ΜΠΑΧΑΛΟ» ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ- ΤΙ ΛΕΝΕ Ο...

Για δεύτερο 24ωρο συνεχίζεται ο αποχιονισμός και η ρίψη άλατος από συνεργεία της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής ενότητας Ημαθίας.Πιο συγκεκριμένα, τα συνεργεία επιχειρούν σε τμήματα...

 Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος- Κέντρο Δια Βίου Μάθησης με τις πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας και νέων προγραμμάτων,προσφέρει στην κοινωνία της Ημαθίας δυο ταχύρυθμα προγράμματα εκμάθησης Ρωσικών και ...

 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Νάουσας  διοργανώνει σεμινάριο με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό (bulling) -σε συνεργασία με την κα Τασιώνα Αθηνά (επισκέπτρια υγείας) και το Πανεπιστήμιο Κύπρου-...