Ο Σωτήρης Κουπίδης  κοντά στους Ημαθιώτες

Ο Σωτήρης Κουπίδης κοντά στους Ημαθιώτες

Τις τελευταίες ημέρες, ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας με «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» Σωτήρης Κουπίδης συνέχισε να οργώνει την Ημαθία προσπαθώντας να ακούσει τις αγωνίες του κόσμου, των εργατών, των αγροτών, των νέων, των ανέργων και των ηλικιωμένων, επισκέπτοντας χωριά του νομού μας.

Αναλυτικότερα περιόδευσε στα χωριά Αγία Μαρίνα, Παλιά Λυκογιάννη, Νέα Λυκογιάννη, Λαζοχώρι, Κουλούρα, Ξεχασμένη, Μελίκη και στη Βεργίνα συνομιλώντας με ανθρώπους του μεροκάματου συμμεριζόμενος τις αγωνίες τους και εξηγώντας πως ο θυμός του λαού για τις επιλογές του δεν μπορεί παρά να εκφραστεί από ανθρώπους που έχουν εργαστεί στη ζωή τους, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν πραγματικές και εφαρμόσιμες λύσεις.

Ο κ.Κουπίδης Σωτήρης και ο συνυποψήφιος κ.Τόλιος Τάσος επισκέφθηκαν την Σφηκιά, το Πολυδένδρι και τα Ριζώματα. Στο Πολυδένδρι συνομίλησαν με τη νεολαία του χωριού, επισκέφθηκαν το ΚΑΠΗ στη Σφηκιά και όλα τα καφενεία των χωριών. Η αγωνία του κόσμου για το μέλλον των παιδιών, λόγω της ανεργίας που καλπάζει, ήταν διάχυτη.

Στην περιοδεία στη Βέροια με όλους τους συνυποψήφιους βουλευτές και εθελοντές, δέχθηκε τα ερωτήματα των πολιτών, ακούγοντας τις πραγματικές ανάγκες της καθημερινότητας που απαιτούν ρεαλιστικές λύσεις σχετικά με την γραφειοκρατία, το πελατειακό κράτος, την φορολογία και τις ευκαιρίες ανάπτυξης.

Τέλος είχε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση εργασίας κατόπιν πρόσκλησης, με τον Δήμαρχο Βέροιας κ.Βοργιαζίδη και με αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Βέροιας, ως Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των ΚοιΣΠΕ, όπου έγινε παρουσίαση και ενημέρωση για τη λειτουργία των Κοινωνικών Συνεταιρισμών Περιορισμένης Ευθύνης (ΚοιΣΠΕ) και για τις δυνατότητες συνεργασίας του ΚοιΣΠΕ Ημαθίας «Δεσμός» στο πλαίσιο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και της επανένταξης ατόμων από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες μέσω της εργασίας στη κοινωνία.

Ολοκληρώνοντας την προεκλογική εκστρατεία, ο κ.Κουπίδης στέλνει το παρακάτω μήνυμα: 

«Καλώ όλους και κυρίως τους νέους να ψηφίσουν, διότι η αποχή δεν είναι λύση, ο θυμός δεν είναι λύση, η απογοήτευση δεν είναι λύση, τα ψέματα και οι ψεύτικες ελπίδες δεν είναι λύση! 

Τις λύσεις στα προβλήματα του τόπου τις δίνουν αυτοί που έχουν ΕΡΓΑΣΤΕΙ και όχι αυτοί που χρησιμοποιούν τις «θεωρίες παιγνίων ή οικονομικών σχολών»!

Τις λύσεις τις δίνουν αυτοί που ΑΚΟΥΝΕ από κοντά τα πρόβληματα, και όχι από γραφεία εξυπηρετώντας ρουσφέτια και τάζοντας θέσεις!

Τις λύσεις τις δίνουν αυτοί που ΠΑΛΕΥΟΥΝ για την βελτίωση της ΠΑΙΔΕΙΑΣ, και όχι αυτοί που στέλνουν τα παιδιά σε ιδιωτικά σχολεία ενώ φωνάζουν για τα δημόσια!

Δεν θέλουμε τους «ξένους» να ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ για εμάς, όμως τα καλύτερα παιδιά μας φεύγουν στα «ξένα»! 

Ας είμαστε ειλικρινείς. Το Ποτάμι θέλει τους καλύτερους να δουλέψουν για την Ελλάδα, και όχι για να εκμεταλλεύονται την Ελλάδα! 

Η ψήφος έχει δύναμη περισσότερο από μια σφαίρα! Ας μην σκοτώσουμε τη νέα γενιά!»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωση Υπηρεσίας Πράσινου Νάουσας για το κλάδεμα των δέντρων σε κοινόχρηστους χώρους

Ανακοίνωση Υπηρεσίας Πράσινου Νάουσας για το κλάδεμα...

Όσοι δημότες ενδιαφέρονται για κλάδεμα δέντρων που...

Αποτελέσματα εξαμήνου της δράσης ανακύκλωσης ρούχων στο Δήμο Νόαυσας

Αποτελέσματα εξαμήνου της δράσης ανακύκλωσης ρούχων...

Τα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου του προγράμματος...

Εξιχνίαση κλοπής από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας 20/2

Εξιχνίαση κλοπής από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας...

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε...

Από 1η Μαρτίου η τρίτη ομάδα βιωματικών σεμιναρίων του «Έρασμου»

Από 1η Μαρτίου η τρίτη ομάδα βιωματικών σεμιναρίων του...

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ», ...

Ώρες και μέρες εξυπηρέτησης για τους δημότες που ενδιαφέρονται να αιτηθούν για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στο Δήμο Νάουσας

Ώρες και μέρες εξυπηρέτησης για τους δημότες που...

Οι δημότες που ενδιαφέρονται να αιτηθούν για το...

Συλλογή τροφίμων από τους Προσκόπους Βέροιας το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου

Συλλογή τροφίμων από τους Προσκόπους Βέροιας το...

Οι Πρόσκοποι Βέροιας συλλέγουν τρόφιμα για ευπαθείς...

Κάδοι ανακύκλωσης τηγανέλαιου σε όλα τα σχολεία του Δήμου Νάουσας

Κάδοι ανακύκλωσης τηγανέλαιου σε όλα τα σχολεία του...

 Η Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου...

Ενίσχυση από την Π.Κ. Μακεδονίας σε κοινωνικές δομές για την προστασία παιδιών σε Θεσσαλονίκη και Βέροια - Αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο «Σπίτι της Βεργίνας» από την

Ενίσχυση από την Π.Κ. Μακεδονίας σε κοινωνικές δομές...

 Χρηματοδοτούνται από τους ευρωπαϊκούς πόρους της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου ενημερώνει ότι είναι για το σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου είναι σε πλήρη λειτουργία όλες οι πίστες και οι αναβατήρες...

Εκτροχιασμός τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Πλατύ Ημαθίας.Σύμφωνα με ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η αμαξοστοιχία 1591 εκτροχιάστηκε...

Όσοι δημότες ενδιαφέρονται για κλάδεμα δέντρων που βρίσκονται σε κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την διεύθυνση περιβάλλοντος του Δήμου Νάουσας στα τηλέφωνα 2332350344 και...

Τα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου του προγράμματος ανακύκλωσης ρούχων που ξεκίνησε ο Δήμος μας είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά. Το σύνολο των ρούχων που εναπόθεσαν οι δημότες στους ιδικούς κάδος ανακύκλωσης...