Ο Σωτήρης Κουπίδης  κοντά στους Ημαθιώτες

Ο Σωτήρης Κουπίδης κοντά στους Ημαθιώτες

Τις τελευταίες ημέρες, ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας με «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» Σωτήρης Κουπίδης συνέχισε να οργώνει την Ημαθία προσπαθώντας να ακούσει τις αγωνίες του κόσμου, των εργατών, των αγροτών, των νέων, των ανέργων και των ηλικιωμένων, επισκέπτοντας χωριά του νομού μας.

Αναλυτικότερα περιόδευσε στα χωριά Αγία Μαρίνα, Παλιά Λυκογιάννη, Νέα Λυκογιάννη, Λαζοχώρι, Κουλούρα, Ξεχασμένη, Μελίκη και στη Βεργίνα συνομιλώντας με ανθρώπους του μεροκάματου συμμεριζόμενος τις αγωνίες τους και εξηγώντας πως ο θυμός του λαού για τις επιλογές του δεν μπορεί παρά να εκφραστεί από ανθρώπους που έχουν εργαστεί στη ζωή τους, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν πραγματικές και εφαρμόσιμες λύσεις.

Ο κ.Κουπίδης Σωτήρης και ο συνυποψήφιος κ.Τόλιος Τάσος επισκέφθηκαν την Σφηκιά, το Πολυδένδρι και τα Ριζώματα. Στο Πολυδένδρι συνομίλησαν με τη νεολαία του χωριού, επισκέφθηκαν το ΚΑΠΗ στη Σφηκιά και όλα τα καφενεία των χωριών. Η αγωνία του κόσμου για το μέλλον των παιδιών, λόγω της ανεργίας που καλπάζει, ήταν διάχυτη.

Στην περιοδεία στη Βέροια με όλους τους συνυποψήφιους βουλευτές και εθελοντές, δέχθηκε τα ερωτήματα των πολιτών, ακούγοντας τις πραγματικές ανάγκες της καθημερινότητας που απαιτούν ρεαλιστικές λύσεις σχετικά με την γραφειοκρατία, το πελατειακό κράτος, την φορολογία και τις ευκαιρίες ανάπτυξης.

Τέλος είχε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση εργασίας κατόπιν πρόσκλησης, με τον Δήμαρχο Βέροιας κ.Βοργιαζίδη και με αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Βέροιας, ως Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των ΚοιΣΠΕ, όπου έγινε παρουσίαση και ενημέρωση για τη λειτουργία των Κοινωνικών Συνεταιρισμών Περιορισμένης Ευθύνης (ΚοιΣΠΕ) και για τις δυνατότητες συνεργασίας του ΚοιΣΠΕ Ημαθίας «Δεσμός» στο πλαίσιο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και της επανένταξης ατόμων από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες μέσω της εργασίας στη κοινωνία.

Ολοκληρώνοντας την προεκλογική εκστρατεία, ο κ.Κουπίδης στέλνει το παρακάτω μήνυμα: 

«Καλώ όλους και κυρίως τους νέους να ψηφίσουν, διότι η αποχή δεν είναι λύση, ο θυμός δεν είναι λύση, η απογοήτευση δεν είναι λύση, τα ψέματα και οι ψεύτικες ελπίδες δεν είναι λύση! 

Τις λύσεις στα προβλήματα του τόπου τις δίνουν αυτοί που έχουν ΕΡΓΑΣΤΕΙ και όχι αυτοί που χρησιμοποιούν τις «θεωρίες παιγνίων ή οικονομικών σχολών»!

Τις λύσεις τις δίνουν αυτοί που ΑΚΟΥΝΕ από κοντά τα πρόβληματα, και όχι από γραφεία εξυπηρετώντας ρουσφέτια και τάζοντας θέσεις!

Τις λύσεις τις δίνουν αυτοί που ΠΑΛΕΥΟΥΝ για την βελτίωση της ΠΑΙΔΕΙΑΣ, και όχι αυτοί που στέλνουν τα παιδιά σε ιδιωτικά σχολεία ενώ φωνάζουν για τα δημόσια!

Δεν θέλουμε τους «ξένους» να ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ για εμάς, όμως τα καλύτερα παιδιά μας φεύγουν στα «ξένα»! 

Ας είμαστε ειλικρινείς. Το Ποτάμι θέλει τους καλύτερους να δουλέψουν για την Ελλάδα, και όχι για να εκμεταλλεύονται την Ελλάδα! 

Η ψήφος έχει δύναμη περισσότερο από μια σφαίρα! Ας μην σκοτώσουμε τη νέα γενιά!»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο νηπιαγωγείο του Διαβατού Ημαθίας

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο νηπιαγωγείο του...

Στα πλαίσια της δράσης μας "Το Λ.Ε.Β ντύνει τα νιάτα...

Τo Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας  στο Νηπιαγωγείο Ασωμάτων

Τo Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο Νηπιαγωγείο...

Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024, μέλη του Δ.Σ. του Λυκείου των...

Η  ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ  ΤΟΥΣ  ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ

Η ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ

Με μεγάλη μας χαρά, υποδεχτήκαμε και φέτος, τους...

ΜΑμΑ: Ένας αγώνας για καλό σκοπό!

ΜΑμΑ: Ένας αγώνας για καλό σκοπό!

Την  Κυριακή 24 Μαρτίου στο  Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο...

Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης με έμφαση στην πράσινη οικονομία και τις γυναίκες  -Για κάθε θέση εργασίας η επιχορήγηση ανέρχεται σε 12.264 ευρώ

Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα...

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, λήγει η προθεσμία υποβολής...

Παρά τις παρεμβάσεις,  συνεχίζονται εσπευσμένα  και ανεξέλεγκτα οι εργασίες στον χώρο της Παλιάς Μητρόπολης Βέροιας

Παρά τις παρεμβάσεις, συνεχίζονται εσπευσμένα και...

Από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας ανακοινώνονται...

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Επίσκεψη κλιμακίου της  Γ.Σ.Ε.Ε. στη Βέροια, ενόψει της Γενικής  Απεργίας στις 17 Απριλίου 2024

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Επίσκεψη κλιμακίου...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη κλιμακίου της...

Στις 29 και 30 Μαρτίου: Εκπαιδευτική Διημερίδα Εσωτερικής Παθολογίας στη Βέροια

Στις 29 και 30 Μαρτίου: Εκπαιδευτική Διημερίδα...

Εκπαιδευτική Διημερίδα Εσωτερικής Παθολογίας,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...