Δεν έχει θέση στο γήπεδο ο ΄φίλαθλος΄ που έριξε το ποτήρι με νερό στον Γιαννούλη. Αυστηρή ανακοίνωση του Παναιτωλικού

Δεν έχει θέση στο γήπεδο ο ΄φίλαθλος΄ που έριξε το ποτήρι με νερό στον Γιαννούλη. Αυστηρή ανακοίνωση του Παναιτωλικού

Η Αστυνομία ανακοίνωσε τον εντοπισμό του φιλάθλου που έριξε αντικείμενο σε παίκτη της Βέροιας και το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος και η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει το γεγονός και κάνει γνωστό ότι θα κινηθεί εναντίον του σε περίπτωση που της επιβληθεί πρόστιμο ή άλλη ποινή. Τον χαρακτηρίζει δε, ανεπιθύμητο, όπως καθέναν που έχει τέτοια συμπεριφορά.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έχει σαφή και πάγια θέση σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον στο οποίο πρέπει να διεξάγονται οι ποδοσφαιρικοί αγώνες. Το πολιτισμένο κλίμα, ο σεβασμός στους συμμετέχοντες στην ποδοσφαιρική γιορτή, η παροχή φιλοξενίας στον αντίπαλο, η ασφάλεια των αγωνιζόμενων και των θεατών, είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ.

Οι πόρτες του γηπέδου μας είναι ανοικτές σε ΟΛΟΥΣ, αρκεί να σέβονται τις παραπάνω αρχές, όπως κάνει η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας. Οποιοσδήποτε με τη συμπεριφορά του διαταράσσει αυτό το κλίμα, στρέφεται ευθέως κατά του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Παρά τις επανειλημμένες ανακοινώσεις μας για τα μέτρα πρόληψης της βίας και ασφαλούς διεξαγωγής των αγώνων που ισχύουν πλέον (Ηλεκτρονικό – ονομαστικό εισιτήριο, σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας με ψηφιακές κάμερες κ.α.), δυστυχώς στον αγώνα με τη Βέροια «φίλαθλος» πέταξε αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο κατά αντιπάλου ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα. Η Ελληνική Αστυνομία που διαχειρίζεται το σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας, ανακοίνωσε τον εντοπισμό του και το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του.

Για τη συμπεριφορά αυτή ο Παναιτωλικός έχει κληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή. Σε περίπτωση τιμωρίας του, θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου «φιλάθλου» διεκδικώντας αποζημίωση για οποιαδήποτε βλάβη υποστεί (χρηματικό πρόστιμο ή άλλη ποινή), επειδή ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το δικαίωμα “να κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα” κατά της ομάδας μας και του ποδοσφαίρου.

Ο συγκεκριμένος «φίλαθλος» και κάθε άλλος που εξακολουθεί να συμπεριφέρεται με τρόπο που προσβάλει τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει ο Σύλλογός μας, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Η ομάδας μας θέλει κοντά της ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους να την ενισχύσουν με το χειροκρότημα, τη φωνή, τον ενθουσιασμό, τον παλμό, την αγάπη τους, δημιουργώντας μια ισχυρή αλλά πολιτισμένη έδρα. Μακριά από τον Παναιτωλικό οι εκφραστές της βίας, της γκρίνιας, της μιζέριας.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα συνεχίσει την προσπάθεια για ένα ποδόσφαιρο απαλλαγμένο από τέτοια φαινόμενα, που θα προσφέρει τη χαρά του θεάματος, σε ασφαλές, πολιτισμένο και γιορτινό περιβάλλον. Υποχρέωση όλων μας είναι να διαμορφώσουμε και να διαφυλάξουμε αυτές τις συνθήκες.

-

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προκήρυξη «12ου Αγώνα ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου Βεροίας (14χλμ.)»

Προκήρυξη «12ου Αγώνα ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου...

Ο Σύλλογος Δρομέων Βεροίας, με την Αντιδημαρχία...

2 Αργυρά και 5 Χάλκινα ο απολογισμός του

2 Αργυρά και 5 Χάλκινα ο απολογισμός του "Εν Σώματι...

   Με επτά μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν...

Κολυμβητική Ακαδημία “ΝΑΟΥΣΑ”:  Προετοιμασία τους ενόψει του θερινού πρωταθλήματος (ΦΩΤΟΣ)

Κολυμβητική Ακαδημία “ΝΑΟΥΣΑ”: Προετοιμασία τους...

Η Κολυμβητική Ακαδημία “ΝΑΟΥΣΑ” σε συνεργασία με τον...

Ρεκόρ εγγραφών στον «20ο Δρόμο Θυσίας»

Ρεκόρ εγγραφών στον «20ο Δρόμο Θυσίας»

Ρεκόρ εγγραφών στον αγώνα δρόμου «20ος Δρόμος Θυσίας»...

Με τρεις αθλητές το

Με τρεις αθλητές το "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας στο...

Στην Αλεξανδρούπολη θα διοργανωθεί και φέτος το...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας:  Δύο νίκες σε ισάξιους αγώνες στη διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων SUBMAT 2 only submission

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας: Δύο νίκες σε ισάξιους...

Με δυο νίκες σε ισάξιους αγώνες στέφθηκαν οι αθλητές...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το SUBMAT 2 της SUBROW FIGHT EVENTS και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ υπό την αιγίδα της ΕΟΠΤ (Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών) την Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το SUBMAT 2 της SUBROW FIGHT EVENTS και...

Στη διοργάνωση πήραν μέρος 32 επίλεκτοι αθλητές απο 15...

Έκανε τον γύρο της Ελλάδας με ποδήλατο και επέστρεψε στην Πέλλα

Έκανε τον γύρο της Ελλάδας με ποδήλατο και επέστρεψε...

Επέστρεψε από τον 44ο γύρο της Ελλάδος ο 77χρονος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...