Έκτακτη  συνεδρίαση σήμερα της Οικονομικής Επιτροπής

Έκτακτη συνεδρίαση σήμερα της Οικονομικής Επιτροπής

Συνεδριάζει σήμερα εκτάκτως λόγω προθεσμιών η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας στις 12.00 το μεσημέρι με τα παρακάτω θέματα:

-Προέλεγχος του Ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης διαχειριστικής περιόδου έτους 2014 του Δήμου Βέροιας.

-Ανάκληση ή μη αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης–δέσμευσης έτους 2015.

-Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 18ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2015.

-Έγκριση ή μη πρακτικών διενέργειας διαγωνισμού για την «Προμήθεια IP Τηλεφωνικού κέντρου, IP Τηλεφωνικών συσκευών και λοιπών ειδών τηλεφωνίας και τηλεομοιοτυπίας για το Δήμο Βέροιας».

-Άσκηση ή μη διοικητικής προσφυγής ενώπιον της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 του Ν.3463/2006 κατά της αριθμ. 8292/2015 απόφασης Γ.Γ.Α.Δ.Μ.-Θ. και εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου.

Τακτική συνεδρίαση 

την Παρασκευή

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής θα ακολουθήσει την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στις 12.00 το μεσημέρι με τα εξής 20 θέματα:

-Επί αιτήματος Κ.Θώμογλου για καταβολή ή μη αποζημίωσης, λόγω απώλειας εισοδήματος, από κατοχή τμήματος αγροτεμαχίου της στην ΤΚ Τριποτάμου από το Δήμο με χρήση Νεκροταφείου.

-Κατάπτωση ή μη εγγυητικής επιστολής της εταιρείας «ΣΕΛΙ ΘΕΡΕΤΡΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ-ΑΝΑΨΥΧΗΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ Ε.Π.Ε.» και συμψηφισμός ή μη οφειλομένων μισθωμάτων με την αξία κατασχεθέντων αντικειμένων.

-Κατάπτωση ή μη εγγυητικής επιστολής Σ. & Ε. Αβραμίδου μετά από Εξώδικη Δήλωση-Πρόσκληση και συμψηφισμός ή μη οφειλομένων μισθωμάτων με την αξία κατασχεθέντων αντικειμένων.

-Έγκριση ή μη πρακτικών διενέργειας διαγωνισμού για την «Προμήθεια ειδών τροφίμων για τη λειτουργία δομών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων και γάλακτος για το δικαιούχο προσωπικό τους για το έτος 2016».

-Έγκριση ή μη πρακτικών επαναληπτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση ενός (1) Υπαίθριου δημοτικού παρκινγκ επί των οδών Μ. Αλεξάνδρου & Δημοσθένους.

-Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας εκμίσθωσης τμήματος εμβαδού 12,00 τ.μ, του υπογείου του καταργημένου σχολικού κτιρίου στον οικισμό Μ.Σάντας Δήμου Βέροιας.

-Έγκριση ή μη τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση ή μη όρων διακήρυξης για την «Προμήθεια ελαιολιπαντικών για κίνηση μεταφορικών μέσων» για τις ανάγκες του Δήμου για τα έτη 2015-2016.

-Συγκρότηση ή μη της Επιτροπής διαγωνισμού και κατάρτιση ή μη όρων διακήρυξης του έργου «Αμμοχαλικόστρωση–συντήρηση αγροτικών δρόμων».

-Διάθεση ή μη πίστωσης για «Προώθηση της απασχόλησης ανέργων μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα του ΕΣΠΑ».

-Διάθεση ή μη πίστωσης για «Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων».

-Διάθεση ή μη πίστωσης για «Κατασκευή τουαλετών 2ου Νηπιαγωγείου Βέροιας».

-Διάθεση ή μη πίστωσης για «Φωτισμός και κίνηση (με ηλεκτροφωτισμό η φωταέριο) για δικές μας υπηρεσίες».

-Διάθεση ή μη πίστωσης για «Πληρωμές υποχρεώσεων λειτουργικών δαπανών (ΠΟΕ)-Λοιπά έξοδα».

-Διάθεση ή μη πίστωσης για «Νομιμοποίηση ξενοδοχείου Ξενία στο Κ.Βέρμιο».

-Διάθεση ή μη πίστωσης για «Ενεργειακή Επιθεώρηση (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ)».

-Διάθεση ή μη πίστωσης και έκδοση εντάλματος προπληρωμής στο όνομα υπαλλήλου του Δήμου για «Μικροεπεκτάσεις δικτύου φωτισμού και μετατοπίσεις στύλων».

-Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος παγίας προκαταβολής από τον υπάλληλο του Δήμου Αθαν.Σιδηρόπουλο.

-Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Μον. Εφετείο Θεσσαλονίκης κατά τη συζήτηση αίτησης (καθορισμού προσωρινής τιμής μονάδος αποζημίωσης) των Δ.Κονακλίδη και λοιπών.

-Ορισμός ή μη δικηγόρων για κατάθεση αγωγών για διόρθωση κτηματολογικών στοιχείων ακινήτων ιδιοκτησίας του Δήμου Βέροιας στις Τ.Κ. Αγ.Βαρβάρας και Ασωμάτων του Δήμου Βέροιας.

-Ορισμός ή μη δικηγόρου για κατάθεση αγωγής στο αρμόδιο δικαστήριο (διεκδίκηση κτηματολογικής εγγραφής ακινήτου στο Ο.Τ. 145 και ακύρωση μεταβιβαστικού συμβολαίου).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα...

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «ατέχνως» το νέο (11ο)...

Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Νάουσας

Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για τα 20...

Σε κλίμα συγκίνησης, ανθρωπιάς και περηφάνιας για το...

Δέματα με δώρα και τρόφιμα ενόψει και των εορτών του Πάσχα από τον Όμιλο Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Δέματα με δώρα και τρόφιμα ενόψει και των εορτών του...

Πέραν τον προϊόντων που διανέμει σε μηνιαία βάση, ο...

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου  -Ειδική συνεδρίαση με λογοδοσία και τακτική με 33 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την...

Διπλή συνεδρίαση για  το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας,...

Η τουριστική και εκπαιδευτική σημασία  των ονομάτων στους δρόμους και στις πλατείες

Η τουριστική και εκπαιδευτική σημασία των ονομάτων...

Γράφει ο Αναστάσιος Βασιάδης Η καθιέρωση των...

Τάσος Μπαρτζώκας στη Βουλή: Δίνουμε νέα πνοή στις  επενδύσεις σε κινηματογράφο και νέους δημιουργούς

Τάσος Μπαρτζώκας στη Βουλή: Δίνουμε νέα πνοή στις ...

Από το βήμα της Ολομέλειας, ο Αν. Γενικός Γραμματέας...

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΒΕΡΟΙΑΣ: Πασχαλινό ωράριο στην Αγορά  από τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Πασχαλινό ωράριο στην...

Από τη  Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου τίθεται σε ισχύ το...

Σε συνέχεια της αντιπαράθεσης για την κατανομή του ΕΣΠΑ- Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: «Καμία αδικία, προσχηματική προσπάθεια Βοργιαζίδη να δημιουργήσει εντυπώσεις  για να καλύψει αδυναμίες και ανεπάρκειες της διοίκησής του»  -Απάντηση της ΠΕ Ημαθίας κ

Σε συνέχεια της αντιπαράθεσης για την κατανομή του...

Απάντηση με καταλογισμό ευθυνών στον δήμαρχο και την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Σε ηλικία 35 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός επιχειρηματίας, Άκης Τσιρίκας, από την Αλεξάνδρεια. @@ads-588@@Το τροχαίο έγινε στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στο Νησί. Το...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...