Β' Εθνική. Άδικη ήττα της Βέροιας 0-1 στο 87' το γκολ της Καλαμαριάς. Φωνάζουν για τη διαιτησία οι γηπεδούχοι

Β' Εθνική. Άδικη ήττα της Βέροιας 0-1 στο 87' το γκολ της Καλαμαριάς. Φωνάζουν για τη διαιτησία οι γηπεδούχοι

Με γκολ τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Απόλλων Πόντου πήρε τη νίκη κόντρα στη Βέροια, στην επιστροφή του στη Football League.

Οι φιλοξενούμενοι  κατάφεραν να φύγουν με το «τρίποντο» από το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας , με τέρμα του Καλογέρη  (87’).

Οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ήταν κακοί στο πρώτο μέρος, ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο και κατάφεραν να «αποδράσουν» από την έδρα της Βέροιας.

Από τη δική της μεριά, η «Βασίλισσα του Βορρά» προσπάθησε να «χτυπήσει» στην κόντρα και να πάρει το παιχνίδι, δίχως τελικά να το καταφέρει. Παρόλα αυτά, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης κρατάει την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, όπου η ομάδα του ήταν καλύτερη και είχε μπλοκάρει τον Απόλλωνα Πόντου που δεν δημιούργησε ευκαιρίες στην εστία του Γιαγκόζη.

Με τη Βέροια να απειλεί μόλις στο 3’ ξεκίνησε το ματς στην Ημαθία. Ο Βανκεβάι έκανε τη σέντρα-σουτ, με τον Καλογεράκη να απομακρύνει. Στο 12’ οι γηπεδούχοι έφτασαν εκ νέου στα αντίπαλα καρέ, με την κεφαλιά του Σουλιώτη όμως, να περνά άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά, η «Βασίλισσα του Βορρά» ζήτησε πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Αμαραντίδη στον Μπαστιάνο, με τον διαιτητή Τσέτσιλα να δείχνει παίζεται. Από τη μεριά του ο Απόλλων, δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις, παρά το γεγονός πως είχε την μπάλα στην κατοχή του.

Στο 24’ και πάλι η Βέροια προσπάθησε να νικήσει τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, με το μακρινό σουτ του Μπαστιάνου να καταλήγει τελικά, στην αγκαλιά του αντίπαλου πορτιέρο. Το ίδιο σκηνικό συνέχιζε να εκτυλίσσεται στο Δημοτικό στάδιο Ημαθίας, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους και τους Πόντιους να μην μπορούν να απειλήσουν. Στο 39’, οι παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη έφτασαν μια... ανάσα από το γκολ, με το απευθείας κόρνερ του Μπαστιάνου, να απομακρύνεται πάνω στην γραμμή από τον Μπρίτο με εντυπωσιακό τρόπο. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους, σε ένα 45λεπτο που αν και ο Απόλλων είχε την μπάλα στα πόδια του δεν απειλούσε, εν αντιθέσει με τη Βέροια που δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ. 

Με διάθεση να αλλάξουν την εικόνα τους και να πετύχουν γκολ μπήκαν οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη. Ο Μπρίτο στο 53’ απείλησε για πρώτη φορά με βλέψεις τα καρέ της Βέροιας, με τον Γιαγκόζη όμως να είναι σε ετοιμότητα και να σταματάει τον Βραζιλιάνο άσο. Ύστερα από αυτή τη φάση, το σκηνικό της αναμέτρησης... επέστρεψε σε αυτό του πρώτου μέρους, με τον Απόλλωνα να εντείνει την πίεση και τη Βέροια να ψάχνει την αντεπίθεση.

Σε μία κόντρα άλλωστε στο 68’ οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πρώτη τους στιγμή στο δεύτερο 45λεπτο, με τον Δόρη, να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη παρά την προσπάθεια τους να πετύχουν το γκολ και την αυξανόμενη πίεση τους δεν μπορούσαν να φτάσουν σε αυτό. Εντέλει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε για τον Απόλλωνα Πόντου στο 87’, με τον Καλογέρη.  να κάνει το 1-0 και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του. Πάντως το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την Βέροια και σίγουρα σε σύγκριση των χαμένων ευκαιριών και της απόδοσης των δύο ομάδων η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιη. 

Σκόρερ: 87' Καλογέρης.

Βέροια (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκόζης, Κοζάκης, Σουλιώτης Δαμιανάκης, Καψάλης, Λάσκαρης, Μπλέτσας, Λίταινας (74’ Νύκταρης), Μπαστιάνος, Βάλις (62’ Δόρης), Βανκεβάι
Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Καπίας (56’ λ.τρ Καλογέρης), Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης (Μιλοσάβλιεφ), Ν' Λουντούλου, Καλαϊτζίδης, Βεργώνης, Χασομέρης, Μπρίτο (72’ Κυβελίδης)

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Βοηθοί: Στεφούλης, Μωυσιάδης (Γρεβενών)

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...