To Γ' ημίχρονο του αγώνα Φιλίππου - ΑΕΚ

To Γ' ημίχρονο του αγώνα Φιλίππου - ΑΕΚ

Στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας κι όχι στο Φιλίππειο διεξήχθη η αναμέτρηση του ΦΙΛΙΠΠΟΥ με την ΑΕΚ. Ο λόγος είναι ότι η αστυνομία θεωρεί ότι μπορεί να ελέγξει καλύτερα τους φιλοξενούμενους οπαδούς και το κυριότερο να μην τους βάλει μέσα στην πόλη. Για την ιστορία, οι φίλοι της Ένωσης που παρακολούθησαν την αναμέτρηση ήταν 50-60 και ήταν λιγότεροι από τους αστυνομικούς που ήταν στο γήπεδο για λόγους τάξης.

Το ματς με την ΑΕΚ ήταν το πρώτο τηλεοπτικό παιχνίδι του ΦΙΛΙΠΠΟΥ (προηγήθηκε και το ματς στον ΔΙΚΕΑ αλλά εκείνο μεταδόθηκε μέσω ίντερνετ). Για τις ανάγκες της τηλεοπτικής μετάδοσης τοποθετήθηκε ο ειδικός τάπητος τάραφλεξ και αξίζει να πούμε ότι το προσωπικό της ΚΑΠΑ έκανε πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία του γηπέδου.

Ένας παλαίμαχος πλέον παίκτης του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ο Δημήτρης Τζιμούρτος ήταν ο σχολιαστής στην τηλεοπτική μετάδοση. Ο Τζιμούρτος το καλοκαίρι εγκατέλειψε την ενεργό δράση και την Γερμανία και επέστρεψε στην Βέροια.

Επίσημο ντεμπούτο με την φανέλα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ έκανε το Σάββατο ο Σάββας Καρυπίδης. Αν και δεν ήταν 100% έτοιμος, μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Από την κερκίδα παρακολούθησαν το παιχνίδι ο Σανίκης, Ανανιάδης. Αμφότεροι επέστρεψαν τραυματίες από την Ρωσία και ακολουθούν ειδική αγωγή. Στην λίστα των τραυματιών μπήκε και το όνομα του Σταύρου Παπαδόπουλου. Ο Βεροιώτης εξτρέμ υπέστη θλάση στο ξεκίνημα του ματς και συνέχισε τραυματίας.

Σταθερά δίνει το παρών στα εντός έδρας παιχνίδια του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ο αντιδήμαρχος Θανάσης Σιδηρόπουλος. Έτσι και το Σάββατο ήταν κοντά στην ομάδα.

Εκπληκτική ήταν η παρουσία του κόσμου στο εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ. Χρόνια είχε να δημιουργηθεί τέτοια ατμόσφαιρα σε εντός έδρας ματς και η συμπαράστασή τους ήταν τεράστια, άσχετα αν οι παίκτες του ΦΙΛΙΠΠΟΥ δεν την εκμεταλλεύτηκαν. Μαζί με τους φίλους του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ήταν και μερίδα των οργανωμένων φιλάθλων της Βέροιας που έδωσαν ρυθμό στην Βεροιώτικη κερκίδα.

Ιδιαίτερα αρνητική είναι η παράδοση που έχει δημιουργήσει κόντρα στην ΑΕΚ ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ. Από το 2010 και μετά χάνει συνέχεια από την Ένωση τόσο εντός όσο και εκτός. Επίσης, τα τελευταία χρόνια όσες φορές ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ κλήθηκε να αφήσει το Φιλίππειο για λόγους τάξης και να παίξει με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο Μακροχώρι, έχασε σε όλα τα ματς.

Στους φίλους της ομάδας τους αφιέρωσαν οι παίκτες της ΑΕΚ τη νίκη τους στο φινάλε. Παίκτες και φίλαθλοι έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν την επιτυχία. Κάποιοι μάλιστα ζήτησαν και φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες της Ένωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...