Η νίκη ήρθε από τον πάγκο για τον Ολυμπιακό, 2-0 στην Βέροια

Η νίκη ήρθε από τον πάγκο για τον Ολυμπιακό, 2-0 στην Βέροια

 

Ακόμη μια εκτός έδρας αποστολή έφεραν εις πέρας οι "ερυθρόλευκοι", καθώς πέρασαν νικηφόρα από το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας κερδίζοντας την τοπική ομάδα με σκορ 2-0. Ο Ολυμπιακός με αυτό το τρίποντο έκανε το "9 στα 9" στην Super League και εξακολουθεί να οδηγεί βαθμολογικά την κούρσα του πρωταθλήματος.

 
 
 

Οι γηπεδούχοι, που είχαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και γενικά κάμποσες ευκαιρίες για να προβληματίσουν τους Πειραιώτες, έμειναν χωρίς εντός έδρας επιτυχία για ένα ακόμη παιχνίδι. Έφτασαν τις 4 ήττες (συν 1 ισοπαλία) στο γήπεδο τους, την στιγμή που τρέχουν ένα αήττητο σερί με 3 νίκες και 1 ισοπαλία εκτός έδρας.

Την επόμενη αγωνιστική η Βέροια πηγαίνει στην Λιβαδειά για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, ενώ ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Ηρακλή, έχοντας προηγουμένως αναμετρηθεί με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ στο Φάληρο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η Βέροια προερχόταν από σπουδαίο "διπλό" στη Νέα Σμύρνη, ο Ολυμπιακός είχε τον αέρα του "8 στα 8" και τουλάχιστον από πλευράς ψυχολογίας οι δύο μονομάχοι έμπαιναν με τις καλύτερες των προϋποθέσεων στην αρένα του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλά διαβασμένοι, είχαν ως πρώτο τους μέλημα την καλή ανασταλτική λειτουργία αλλά παράλληλα ήθελαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Ρομπέρτο.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είχε την κατοχή της μπάλας (38% - 62%), προσπαθούσε κυρίως από τις πτέρυγες να απειλήσει, ωστόσο η υπεροχή του ήταν ανούσια καθώς οι μέσοι και μεσοεπιθετικοί του υπέπιπταν σε αβίαστα λάθη, με τον Ιντέγε ματαίως να περιμένει μια ορθολογική τροφοδότηση.

Οι στιγμές που πραγματικά απείλησαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος περιορίζονται σε δύο (5', 13') καλές εκτελέσεις φάουλ του Φορτούνη που όμως βρήκαν σε ετοιμότητα τον Λόπεθ.

Η Βέροια έκανε περισσότερο αισθητή την παρουσία της στα καρέ των Πειραιωτών, όμως ο Ρομπέρτο στο 5' επενέβη εντυπωσιακά στο σουτ του Μαγιέφσκι από το ύψος του πέναλτι, ενώ οι Καϊκούτ (22') και Ναζλίδης (28') αστόχησαν από ευνοϊκή θέση. Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το αρχικό 45λέπτο στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Τα κενά στην άμυνα του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν με το ξεκίνημα και της επανάληψης. Άρτσε και Μαγιέφσκι άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο δεύτερος σούταρε με το αριστερό από καλή θέση αλλά αστόχησε

.Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος (ΕΠΣ Ηπείρου)

Βοηθοί: Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (ΕΠΣ Δωδ/σου), Χρυσούλα Κουρομπύλια (ΕΠΣ Δ. Αττικής)

 Βέροια (Γεωργιάδης): Λόπεθ, Μαλόν, Ετζενγκουέλε, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Ιμπραχίμ, Άρτσε (72' Άρτσε), Μαγιέφσκι, Ναζλίδης (62' Νέτο), Καϊκούτ, Αμπντούν (75' Μερεμπασβίλι).

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο (46' Ερνάνι), Φορτούνης (84' Φινμπόγκασον), Σεμπά (72' Ντουρμάζ), Ιντέγε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...