O

O "ΛΑΟΣ" θυμάται τι έγινε πριν 10 και 20 χρόνια

Πριν 10 χρό­νια 

 ΜΙα πολύ σοβατή παρενέργεια η οποία και θα έχει σημαντική επίπτωση στο εισόδημα των βαμβακοπαραγωγών εξαιτίας της εφαρμογής της νέας κοινής αγροτικής πολιτικής είναι και η μείωση της επιστροφής του Φ.Π.Α. Μέχρι τώρα οι Έλληνες βαμβακοπαραγωγοί εισέπρατταν για το βαμβάκι που παρήγαγαν περίπου 20 δρχ. κατά κιλό απ’ την επιστροφή του Φ.Π.Α.

 Στα «Κλωστήρια Ναούσης» περιμένουν νέες πρώτες ύλες τις επόμενες ημέρες και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες. Εξαιτίας της δυσμενούς νέας συγκυρίας, απειλείται πλέον, εκτράχυνση της κατάστασης στη Νάουσα, καθώς είναι νωπό το γεγονός της απόλυσης 110 ατόμων από τη β΄ παραγωγική μονάδα της εταιρίας πριν από μικρό χρονικό διάστημα.

 Πάνω από 970 διαδικασίες διεκπεραιώνονται καθημερινά από τα ΚΕΠ η δημιουργία των οποίων βελτίωσε σημαντικά την καθημερινότητα του πολίτη. Μάλιστα σύντομα πρόκειται να προστεθούν και νέες υπηρεσίες που θα αφορούν συναλλαγές των πολιτών με τη Δ.Ο.Υ., τη Δ.Ε.Η., τις πληρωμές λογαριασμών προστίμων κ.ά.

 

Πριν 20 χρό­νια 

 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, με επιστολή του προς τη Διοίκηση των Αστικών Λεωφορείων Βέροιας, διαμαρτύρεται για τα δρομολόγια των αστικών στον συνοικισμό του Πανοράματος Βέροιας.

 Η παιδική και νεανική χορωδία του Δήμου Αλεξάνδρειας επισκέφτηκε την ακριτική Προσατσάνη Δράμας, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Προσατσάνης. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να παρουσιάσει η χορωδία ένα πλούσιο πρόγραμμα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έκανε ο Δήμος για τα παιδιά της Κράινα.

 Αυξήσεις-μπουναμάς, λίγο πριν τις γιορτές αποφάσισε το Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Βέροιας.

 Την έντονη ανησυχία των 115 οικογενειών – μελών του εκφράζει ο Σύνδεσμος Οικοπεδούχων πολεμιστών-τραυματιών-θυμάτων πολέμου, με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Βέροιας και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με το άλυτο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με εκτάσεις τους, στην περιοχή «Βικέλα» Βέροιας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναμένονται αντιδράσεις  του “Κινήματος Αλλαγής”   για Τόλκα… που είχε στείλει τα μηνύματα!

Αναμένονται αντιδράσεις του “Κινήματος Αλλαγής” ...

Χθες το απόγευμα σε προγραμματισμένη συνεδρίαση της...

Χρειάζονται άμεση αποκατάσταση

Χρειάζονται άμεση αποκατάσταση

Στην οδό Επίκουρου, καθέτως της οδού Στρατού της...

Με σχόλιο ακροατή του ΑΚΟΥ 99.6  ο Άγγελος Τόλκας διόρθωσε το προφίλ του;

Με σχόλιο ακροατή του ΑΚΟΥ 99.6 ο Άγγελος Τόλκας...

Κατά την διάρκεια της χθεσινής ραδιοφωνικής εκπομπής...

Χρ Κούτρας: Να απαγορευτεί  το κάπνισμα  στο Δημαρχείο…

Χρ Κούτρας: Να απαγορευτεί το κάπνισμα στο...

Και μία εύστοχη παρατήρηση του δημοτικού συμβούλου...

Δημιουργείται ένα όμορφο μπαλκόνι  στο αρχαιολογικό μουσείο Βέροιας

Δημιουργείται ένα όμορφο μπαλκόνι στο αρχαιολογικό...

Αναγνώστης μας έστειλε την συγκεκριμένη φωτογραφία,...

Συνάντηση Καρύδα-Ζαγοράκη  χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο

Συνάντηση Καρύδα-Ζαγοράκη χθες το απόγευμα στο...

Δυο παλιοί γνώριμοι των γηπέδων, ο βεροιώτης Νίκος...

Παραλειπόμενα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας

Παραλειπόμενα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας

 Την απογοητευτική εικόνα  του Δημοτικού Συμβουλίου...

Ο ΑΚΟΥ 99,6 τίμησε ραδιοφωνικά την ημέρα  του Αγ. Βαλεντίνου

Ο ΑΚΟΥ 99,6 τίμησε ραδιοφωνικά την ημέρα του Αγ....

Προσαρμοσμένο το μουσικό πρόγραμμα στις ζωντανές...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες και συνδρομητές μας ότι η εφημερίδα ΛΑΟΣ δεν θα εκδοθεί από την Τρίτη 14 μέχρι και το Σαββατοκύριακο 18-19 Αυγούστου λόγω διακοπών.Τα γραφεία μας θα ανοίξουν την επόμενη Δευτέρα 20...

Σας ενημερώνουμε πως τα γραφεία της εφημερίδας «ΛΑΟΣ» θα παραμείνουν κλειστά για το διάστημα 13-17 Αυγούστου, οπότε φροντίστε για την έγκαιρη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου σας μέχρι και την Παρασκευή 10...

Η παρουσία των μελών του Επιμελητηρίου Ημαθίας ήταν χαρακτηριστική και πολυμελής σε δύο εκδηλώσεις, όπως διαπιστώσαμε, αυτή του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας και στα εγκαίνια του ανακαινισμένου φουαγιέ της...

Ήταν Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 1965, η ημέρα που κυκλοφόρησε το με αριθμό 1 φύλλο του εβδομαδιαίου τότε ΛΑΟΥ. Ο  αείμνηστος  Ζήσης  Πατσίκας με τα παιδιά του  μετά την πενταετή έκδοση της εφημερίδας «Αλεξάνδρεια»,...