Από σήμερα στον "Κοκοράκκα" Πεντανόστιμο γκιούλμπασι,φτιαγμένο από τα νόστιμα ορεινά κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ. Ψιλοκομμένο κοτόπουλο με λαχανικά, κεφαλογραβιέρα, regato cerygold, κρεμμύδι και ντοματούλα.Τυλιγμένο σε λαδόκολλα. Ψήνεται στο φούρνο για μια ώρα στους 180 βαθμούς. "Κοκοράκκας". Κοτόπουλα, αυγά, κοτολιχουδιές. Παναγούλη 11 Νάουσα, Τηλέφωνο 2332110170, 6974335669.
Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου: Αγρυπνία και Κουρά Μοναχού ...
Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στις 8:30 μ.μ. στο καθολικό της...




