Έμεινε αήττητη εκτός έδρας η Βέροια 1-1 στην Ξάνθη

Έμεινε αήττητη εκτός έδρας η Βέροια 1-1 στην Ξάνθη

Kακό παιχνίδι στα Πηγάδια. Για την ακρίβεια ένα από τα πιο άνοστα της 14ης αγωνιστικής. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δυο εστίες, με τους τερματοφύλακες να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων. Τώρα θα αναρωτηθεί κανείς πως μπήκαν τα γκολ.

Όλα έγιναν μέσα σε δυο λεπτά. Δυο πέναλτι (ένα για κάθε ομάδα) με τους Νιέτο και Ναζλίδη να σκοράρουν από τα 11 βήματα. Σε ολόκληρο δεύτερο ημίχρονο, δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή για να σταθούμε.

 

Το φιλμ του αγώνα

Μπορεί η Βέροια να είχε πολλές απουσίες, όμως μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και αιφνιδίασε τους γηπεδούχους. Φάσεις όμως δεν υπήρξαν στο ξεκίνημα, αφού όσο περνούσε ο χρόνος η Ξάνθη ισορροπούσε το ρυθμό. Στο 34ο λεπτό η Βέροια έφτασε μία ανάσα από το γκολ, όταν ο Φλίσκας γύρισε λάθος στην άμυνα και ο Καϊκούτ έγινε κάτοχος της μπάλας. Απέναντι στον Τσέναμο δεν μπόρεσε να σκοράρει, αφού ο Ιταλός γκολκίπερ έδιωξε σε κόρνερ.

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως θα πηγαίναμε με το 0-0 στα αποδυτήρια, τα πάντα άλλαξαν μέσα σε πέντε λεπτά. Ο Μαλόν ανέβηκε από τα δεξιά κι έκανε τη σέντρα για την Βέροια, όμως ο Γουάλας σήκωσε το χέρι και έκανε πέναλτι. Ο Θωμάς Ναζλίδης το εκτέλεσε, ο Τσέναμο ακούμπησε τη μπάλα, όμως αυτή μπήκε στα δίχτυα.

Δυο λεπτά αργότερα, ο Πούγγουρας ανέτρεψε τον Βασιλακάκη στην περιοχή της Βέροιας και ο Παππάς σωστά έδωσε ξανά την παράβαση. Ο Νιέτο με όμορφη εκτέλεση έκανε το 1-1 στο 42ο λεπτό. Το ημίχρονο έκλεισε με την Ξάνθη να χάνει μία ακόμα καλή στιγμή, όταν ο Φάρκας ολομόναχος πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στην αγκαλιά του Λόπεθ.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε φάσεις. Οι δυο ομάδες έβγαιναν επικίνδυνα στην κόντρα, όμως οι τελικές έλειψαν εκτός από εκείνη του Χέρεα, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λόπεθ στο 91ο λεπτό.ε υπό τον έλεγχο του.

Η φάση του αγώνα

Όχι ακριβώς φάση, αλλά παιχνίδι της μοίρας. Ο νεαρός Πούγουρας ανέτρεψε τον Βασιλακάκη στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε σωστά πέναλτι. Την Κυριακή (13/12) ο άσος της Βέροιας έκλεισε τα 20 του χρόνια! Στα γενέθλια του δηλαδή έκανε πέναλτι και με αυτό η Ξάνθη έφτασε τα 1000 γκολ στην Α' Εθνική.

Ο διαιτητής

Στις δύσκολες στιγμές πήρε σωστές αποφάσεις, αφού και οι δυο περιπτώσεις πέναλτι ήταν όντως φάουλ στην περιοχή. Το μόνο κακό με τον Παππά, είναι πως πολλές φορές στεκόταν σε λάθος θέση και εμπόδιζε τους ποδοσφαιριστές.

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Καρυπίδης, Φλίσκας, Γουάλας, Βασιλακάκης (Χέρεα 66'), Φάρκας, Νιέτο, Λουσέρο, Σολτάνι (Τριάδης 71'), Ράνος (Καπετάνος 67').

Βέροια (Γεωργιάδης): Λόπεθ, Γιαννούλης,  Όστοϊτς, Πούγγουρας, Μαλόν, Μπατιόν, Νέτο (Μαραγκός 91'), Άρτσε, Γεωργιάδις, Ναζλίδης (Κόλα 93'), Καϊκούτ (Σιόντης 79').

Γκολ: Νιέτο (43' πέναλτι) -- Ναζλίδης (31' πέναλτι)

Κάρτες: Πούγγουρας (κίτρινη 44'), Νιέτο (κίτρινη 57'), Τριάδης (κίτρινη 74'), Σιόντης (κίτρινη 81'),

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κολυμβητική Ακαδημία “ΝΑΟΥΣΑ”:  Προετοιμασία τους ενόψει του θερινού πρωταθλήματος (ΦΩΤΟΣ)

Κολυμβητική Ακαδημία “ΝΑΟΥΣΑ”: Προετοιμασία τους...

Η Κολυμβητική Ακαδημία “ΝΑΟΥΣΑ” σε συνεργασία με τον...

Ρεκόρ εγγραφών στον «20ο Δρόμο Θυσίας»

Ρεκόρ εγγραφών στον «20ο Δρόμο Θυσίας»

Ρεκόρ εγγραφών στον αγώνα δρόμου «20ος Δρόμος Θυσίας»...

Με τρεις αθλητές το

Με τρεις αθλητές το "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας στο...

Στην Αλεξανδρούπολη θα διοργανωθεί και φέτος το...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας:  Δύο νίκες σε ισάξιους αγώνες στη διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων SUBMAT 2 only submission

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας: Δύο νίκες σε ισάξιους...

Με δυο νίκες σε ισάξιους αγώνες στέφθηκαν οι αθλητές...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το SUBMAT 2 της SUBROW FIGHT EVENTS και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ υπό την αιγίδα της ΕΟΠΤ (Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών) την Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το SUBMAT 2 της SUBROW FIGHT EVENTS και...

Στη διοργάνωση πήραν μέρος 32 επίλεκτοι αθλητές απο 15...

Έκανε τον γύρο της Ελλάδας με ποδήλατο και επέστρεψε στην Πέλλα

Έκανε τον γύρο της Ελλάδας με ποδήλατο και επέστρεψε...

Επέστρεψε από τον 44ο γύρο της Ελλάδος ο 77χρονος...

Οι 10 πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο: Πέμπτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Οι 10 πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο: Πέμπτος ο...

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο, ...

ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 10 ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ

ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 10 ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ...

Στην παραλία  του Ξυλοκάστρου  Κορινθίας διεξήχθη το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...