Ευχαριστίες για την ημερίδα  περί δυσλειτουργίας στην οικογένεια

Ευχαριστίες για την ημερίδα περί δυσλειτουργίας στην οικογένεια

Την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας η προγραμματισμένη Ημερίδα «Δυσλειτουργία στην οικογένεια: Ο κύκλος της βίας και της προδοσίας». Την Ημερίδα συνδιοργάνωσε η Πρωτοβουλία για το Παιδί και το τοπικό τμήμα Βεροίας της ΑΧΕΠΑ «Βεργίνα». Προσκεκλημένη Οργάνωση ήταν το Ινστιτούτο Πρόληψης και Θεραπείας της Βίας και Προώθησης της Ισότητας των Φύλων «ΒΙΑ-ΣΤΟΠ», που  εδρεύει στην Καβάλα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Διευθυντής της Σχολής Μετεκπαίδευσης της ΕΛΑΣ κ. Διονύσης Κούγκας, εκπρόσωποι του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη και του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, εκπρόσωποι του Διοικητή της Ι Μεραρχίας και του ΚΕΔΔΥ, καθώς και πλήθος κόσμου, εκπαιδευτικοί, ειδικοί των κοινωνικών επιστημών και της ψυχικής υγείας, μέλη και εθελοντές της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, μέλη της ΑΧΕΠΑ, αλλά και απλοί ενδιαφερόμενοι πολίτες, που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα.

Πριν από την κυρίως εκδήλωση ο Πρόεδρος της Πρωτοβουλίας κ. Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος απένειμε τιμητική πλακέτα και τον τίτλο του Επιτίμου Μέλους στον Ύπατο Κυβερνήτη της ΑΧΕΠΑ Ευρώπης  κ. Νικόλαο Παπαδόπουλο, για την προσφορά του στον Σύλλογο.

Παρουσιάστηκαν τρείς εισηγήσεις που είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον, από την κ. Ελένη Φώτου, Δικαστική Ψυχολόγο, τον κ. Νίκο Καραγιαννίδη Αστυνόμο Α΄ εν αποστρατεία, μέλη της «ΒΙΑ ΣΤΟΠ» και την κ. Θεοδώρα Νιώπα, Κοινωνική Λειτουργό της Πρωτοβουλίας για το Παιδί. Κατόπιν παίχτηκε η ταινία μικρού μήκους του κ. Γρηγόρη Βαρδαρινού «The noir project». Επακολούθησε συζήτηση, που κράτησε την εκδήλωση μέχρι αργά, καθώς το ενδιαφέρον του κοινού για απαντήσεις σε ζωτικά ερωτήματα ήταν αμείωτο.

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί ευχαριστεί θερμά:

1.Την Οργάνωση «ΒΙΑ ΣΤΟΠ» για την ευγενική αποδοχή της πρόσκλησης και την ουσιαστική παρουσία της με εισηγήσεις εξαιρετικού ενδιαφέροντος.

2.Το τοπικό τμήμα της ΑΧΕΠΑ, για την άψογη συνεργασία.

3.Το Επιμελητήριο Ημαθίας για την παραχώρηση της αίθουσας και προσωπικά την κ. Μαυροπούλου για τις εξυπηρετήσεις που παρέσχε.

4.Τις Επιχειρήσεις των Γ. Καλλιγά και Κ. Καλλιγά «ΛΕΞΙΣ» και “Super Course”, για την χορηγία στην εκτύπωση όλων των εντύπων της εκδήλωσης.

5.Το Ξενοδοχείο «Δήμητρα» στη Βεργίνα, της κ. Αγγελικής Ζησέκα, για τη φιλοξενία των ομιλητών.

6.Την σχολική κοινότητα για την ανταπόκριση και τη διάθεση ουσιαστικής συμμετοχής που επέδειξε.

7.Τα ΜΜΕ της πόλης μας που πρόβαλαν και ανέδειξαν το γεγονός.

8.Τους εθελοντές μας, που εργάστηκαν για την επιτυχία της Ημερίδας.

ΑΠΟ  ΤΟ  Δ.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. Τάσου Μπαρτζώκα

Δήλωση του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. Τάσου Μπαρτζώκα

Πάμε μαζί για την τελική μάχη!Μάχη για τις ιδέες μας,...

Επιστροφή στην κοινή λογική

Επιστροφή στην κοινή λογική

 * Του Μάξιμου Χαρακόπουλου Συγκρίνοντας την πολιτική...

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ημαθία

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ημαθία

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ημαθία....

Δήλωση της υποψήφιας βουλευτή ΝΔ Νίκης Καρατζιούλα

Δήλωση της υποψήφιας βουλευτή ΝΔ Νίκης Καρατζιούλα

Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή και αυτό διότι ξεκινά η...

Εξιχνιάσθηκε ληστεία σε βάρος 60χρονης στην Ημαθία - Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 2 ατόμων

Εξιχνιάσθηκε ληστεία σε βάρος 60χρονης στην Ημαθία -...

Παραβίασαν την οικία της και με απειλή μαχαιριού...

ΑΠ.ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ:

ΑΠ.ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να...

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει ο Αν. Τομεάρχης ...

Το πρόγραμμα των βιωματικών εργαστηρίων αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. ΗΜΑΘΙΑΣ

Το πρόγραμμα των βιωματικών εργαστηρίων αυτογνωσίας...

Κύκλος βιωματικών εργαστηρίων αυτογνωσίας και...

Η

Η "εξόφληση" *της Νίκης Καρατζιούλα

Στις 17 Ιουνίου συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου ενημερώνει ότι είναι για το σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου είναι σε πλήρη λειτουργία όλες οι πίστες και οι αναβατήρες...

Εκτροχιασμός τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Πλατύ Ημαθίας.Σύμφωνα με ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η αμαξοστοιχία 1591 εκτροχιάστηκε...

Πάμε μαζί για την τελική μάχη!Μάχη για τις ιδέες μας, μάχη για όλα αυτά που θέλουμε να αλλάξουμε κι ονειρευόμαστε!Για μια καλύτερη, ελεύθερη, σύγχρονη και ασφαλή Ελλάδα!Στόχος να πάμε την Ημαθία ψηλά!Με...

 * Του Μάξιμου Χαρακόπουλου Συγκρίνοντας την πολιτική ατμόσφαιρα που επικρατούσε το 2015 με αυτή του 2019, διαπιστώνουμε αμέσως μια κολοσσιαία διαφορά. Ενώ τότε επικρατούσε έντονος συναισθηματισμός, οργή,...