Με μια μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η σύντομη προετοιμασία του Ηρακλή, ενόψει του σημερινού επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου με τη ΒΕΡΟΙΑ στο Καυτανζόγλειο, στο πλαίσιο της φάσης των «16». Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις, με απόντες τον τραυματία Λάζαρ, τον Περόνε που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τον Στάμου που νιώθει τις τελευταίες ημέρες, ενοχλήσεις στο γόνατο.
Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για την σημερινή αναμέτρηση, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:
Χουάντερσον, Περνίς, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Κάσσος, Καρασαλίδης, Ζαμπάζης, Πασάς, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης, Ρομάνο, Λουκίνας, Μπουλούτ, Βέλλιος.