Γ. Μανιάτης από τη Βέροια: Ενότητα και ανατροπή, για τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και την ανακοπή της κυβερνητικής αυτοδυναμίας της Ν.Δ.

Γ. Μανιάτης από τη Βέροια: Ενότητα και ανατροπή, για τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και την ανακοπή της κυβερνητικής αυτοδυναμίας της Ν.Δ.

Μηνύματα ενότητας και ανατροπής μετέφερε προς τους πολίτες της δημοκρατικής παράταξης το μεσημέρι της Τετάρτης ο Γιάννης Μανιάτης, στη συνέντευξη τύπου που έδωσε στο δημαρχείο της Βέροιας. "Ενότητα ώστε μετά τις εκλογές να βαδίσουμε όλοι μαζί. Και ανατροπή της στασιμότητας του 7% που δεν μας αναλογεί και δεν είναι αποδεκτό από κανέναν" όπως είπε, μιλώντας για νέο κόμμα, νέο πρόγραμμα και νέα ηγεσία. Και με στόχο "την αποδυνάμωση και στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, που υποβάθμισε τις αξίες της προόδου και της Αριστεράς, αλλά και την ανακοπή της κυβερνητικής αυτοδυναμίας της Ν.Δ. 

Απαντώντας σε ερωτήσεις ο κ. Μανιάτης υπολόγισε περίπου στους 150.000 τους ψηφοφόρους της εκλογικής διαδικασίας και υπογράμμισε την ανάγκη ενοποίησης του Ποταμιού και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τον νέο φορέα, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη συμφωνία Γεννηματά-Θεοδωράκη περί αυτόνομης πορείας μετά τις εκλογές. "Τους κάλεσα να επανορθώσουν στην επόμενη τηλεμαχία" σημείωσε, σχολιάζοντας πως "Φώφη και Σταύρος ό,τι είχαν να προσφέρουν το πρόσφεραν. Δεν μπορούν όμως να υπερδιπλασιάσουν τα ποσοστά της παράταξης..."

Ο κ. Μανιάτης μίλησε κλείνοντας για την ανάγκη ενός νέου πολιτικού πολιτισμού που θα λειτουργεί περίπου σαν πολιτικό... ΑΣΕΠ, με επιλογή ηγεσίας με αξιολόγηση και όχι επικοινωνιακά κριτήρια ή μέσω μηχανισμών, "... αλλά και με βάση τι κάναμε πριν μπούμε στην πολιτική, τι προσφέραμε από θέσεις ευθύνης και τι προτείνουμε τώρα" όπως είπε.

Τον κ. Μανιάτη είχε προλογίσει ο Τάσος Τόλιος, υπεύθυνος των διαδικασιών στην περιοχή Βέροιας, αναφερόμενος στο βιογραφικό του και στο κυβερνητικό του έργο ως υπουργού Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής της συγκυβέρνησης Σαμαρά.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων οι: Γιάννης Χασιώτης και Μιχάλης Χασιώτης, Κώστας Ασλάνογλου, οι αντιδήμαρχοι Στέλιος Ασλάνογλου και Γιώργος Σοφιανίδης, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελένη Γκόγκα κ.ά.

Ακολούθησε συνάντηση του κ. Μανιάτη με τον δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη, στελέχη της νομαρχιακής και παραγωγικούς φορείς στην Εληά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένας Βεροιώτης  διαπρέπει στο Βερολίνο

Ένας Βεροιώτης διαπρέπει στο Βερολίνο

Καλημέρα «ΛΑΕ», καλημέρα ωραία μου Βέροια. Αν και...

Συμπληρωματική  σύμβαση για την  ολοκλήρωση της μελέτης γεωλογικής  καταλληλότητας  περιοχών της Βέροιας

Συμπληρωματική σύμβαση για την ολοκλήρωση της...

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 υπογράφηκε...

Ενημερωτική  ημερίδα για  την στήριξη των ωφελούμενων  του ΤΕΒΑ

Ενημερωτική ημερίδα για την στήριξη των ωφελούμενων...

Σήμερα Τετάρτη στη Στέγη      Ο Δήμος Βέροιας στα...

Κάλεσμα μελών  στη συγκέντρωση  της Θεσσαλονίκης

Κάλεσμα μελών στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης

Το Σωματείο μας συμμετέχοντας στον αγώνα των...

Τα Νοσοκομεία Βέροιας  και Νάουσας επισκέφθηκε η  βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου

Τα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας επισκέφθηκε η ...

Η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου συνοδευόμενη από...

Ευχαριστήριο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας

Ευχαριστήριο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 2ου...

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού...

Επανεξετάζονται τα οστά των Βασιλικών Τάφων στη Βεργίνα!

Επανεξετάζονται τα οστά των Βασιλικών Τάφων στη...

 Νέα στοιχεία, τεκμηρίωση της ιστορικής αλήθειας και...

Τοποθέτηση του Δημήτρη Μούρνου στο Περιφερειακό Συμβούλιο κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019

Τοποθέτηση του Δημήτρη Μούρνου στο Περιφερειακό...

Καλούμαστε για μια ακόμη χρονιά, να συζητήσουμε και να ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Καλημέρα «ΛΑΕ», καλημέρα ωραία μου Βέροια. Αν και δεκαετίες ζω μακριά σας εντούτοις ΟΛΗ η σκέψη μου είναι στα σοκάκια και τον κόσμο εκεί στην Βέροια. Τις προάλλες είχα δει σε γερμανική εφημερίδα με ιατρικό...

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 υπογράφηκε συμπληρωματική σύμβαση  για την ολοκλήρωση της μελέτης «Κτηματογράφηση, Πολεοδόμηση, Μελέτη Γεωλογικής Καταλληλότητας και πράξη εφαρμογής στις Π.Ε. 25 και σε τμήματα...

Σήμερα Τετάρτη στη Στέγη      Ο Δήμος Βέροιας στα πλαίσια του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)» καλεί τους ωφελούμενους του...

Το Σωματείο μας συμμετέχοντας στον αγώνα των συνεργαζόμενων συνταξιοδοτικών οργανώσεων καλεί όλα τα μέλη του, καθώς και κάθε συνταξιούχο, στην Πανελλήνια συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης τηνΔΕΥΤΕΡΑ  19...