Οι Παλαίμαχοι της Βέροιας έκοψαν την πίτα τους. Τιμήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θ. Καρυπίδης

Οι Παλαίμαχοι της Βέροιας έκοψαν την πίτα τους. Τιμήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θ. Καρυπίδης

Μία ζεστή και γεμάτη αναμνήσεις βραδιά πέρασαν τη Δευτέρα στην Ταβέρνα - Εστιατόριο "Ελαίας Γη" οι παλαίμαχοι της Βέροιας κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Μεγάλη ανταπόκριση από τους Παλαίμαχους στο κάλεσμα του Τάκη Παπατζίκου που εκτελεί χρέη προέδρου τον τελευταίο καιρό, με αποτελέσματα οι παλιοί συμπαίκτες να θυμηθούν όμορφες στιγμές μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Όλα ξεκίνησαν με τον χαιρετισμό από τον Τάκη Παπατζίκο με τις καλύτερες ευχές με υγεία πάνω απ'όλα και κυρίως μία καλή πορεία της ομάδας στη σούπερ Λίγκα. Ζήτησε επίσης μεγαλύτερη συνέπεια ιδιαίτερα όταν έχει προγραμματιστεί ένα φιλικό να δηλώνουν 20-25 και στο τέλος να έρχονται πολύ λιγότεροι. Στη διάρκεια της ομιλίας έκανε την εμφάνιση του ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Χατζάρας με κουστούμι και γραβάτα και... αβαντάρισε την παρουσία του Παπατζίκου στην προεδρία του Συλλόγου. Εκεί δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει την απόφαση ο... πρόεδρος που ανανέωσε για μία ακόμη φορά το "συμβόλαιο" του Χατζάρα στον πάγκο της ομάδας.

Στη συνέχεια έγινε απονομή πλακέτας στον εκπρόσωπο του προέδρου της ΠΑΕ Αργύρη Πρόιο λόγω της απουσίας του κ. Καρυπίδη στην Αθήνα.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον παλαιότερο ποδοσφαιριστή που βρισκόταν στην εκδήλωση, τον Γιάννη Μπαρμπαρούση, ενώ μοιράστηκαν πιτάκια όπου οι τέσσερις τυχεροί κέρδισαν αντίστοιχα δώρα που πρόσφεραν φίλοι του Συλλόγου. Πρώτος και καλύτερος ο πρώην πρόεδρος και έφορος  της Βέροιας Απόστολος Εμμανουηλίδης με ένα εισιτήριο δώρο για δύο άτομα για την Κωνσταντινούπολη (το κέρδισε ο Γιώργος Σιούτης), ο Θανάσης Μαυρίδης χρόνια φίλος της ομάδας μία φόρμα (που κέρδισε ο Χρήστος Υφαντίδης), ένα τραπέζι για δύο άτομα (κέρδισε ο Κώστας Τσιμόπουλος) και τα βιβλία με την Ιστορία της Βέροιας του Γιώργου Γαλανοματη (κέρδισε ο Γ. Μπαρμπαρούσης).

Εκτός από τους παλαίμαχους το παρών έδωσαν και παλαιοί παράγοντες της ομάδας όπως ο Δάνος Φιλιππίδης που διετέλεσε για χρόνια και πρόεδρος του ΣΦ Βέροιας, καθώς και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία  Συνδέσμων Φιλάθλων. Ο γιατρός Γιώργος Μηνάς επί διοίκησης Στέφανου Κασάπη και Σάκη Λιμπάντζη στον νευραλγικό τομέα των Δημοσίων σχέσεων. Ο Γιάννης Ιωαννίδης (askot) για πολλά χρόνια γενικός αρχηγός, όπως επίσης ο έφορος ποδοσφαίρου επί Λάκη Πασχαλίδη Νίκος Ζεϊμπέκης και ο Αντώνης Μπιζέτας. 

Ακολούθησε ανάλυση από τον Γιώργο Χατζάρα για τα μελλοντικά σχέδια του συλλόγου, ενώ οι παίκτες γκρουπ με γκρουπ έβγαζαν αναμνηστικές φωτογραφίες και παράλληλα έφεραν στη μνήμη τους στιγμές καλές και άσχημες που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια. Δίπλα δίπλα κάθισαν οι δύο πιο μεγάλοι σέντερ μπακ που πέρασαν από τη Βέροια, ο Σωκράτης Κουσουλάκης με τον Άγγελο Σπυρίδων (Ρίγκο), αχώριστοι με τις συζύγους τους οι Γιώργος Σιούτης και Γρηγόρης Κάκκαλης, ενώ οι νεότεροι παλαίμαχοι Μαντζιαρίδης, Τερζής, Αδαλόγλου, Τσιούχας είχαν τις δικές τους ιστορίες. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία  του σκληροτράχηλου αμυντικού Χρήστου Γιατζιτζόπουλου και του μεγάλου γκολτζή Δημήτρη Γκέσιου.

Στην εκδήλωση είδαμε τους: Σπυρίδων, Κουσουλάκη, Θωμά Παπαδόπουλο, Τρούπκο Θωμά, Γκέσιο, Χατζάρα, Μπαρμπαρούση, Γιατζιτζόπουλο, Σιούτη, Κάκκαλη, Υφαντίδη, Κατσώνη, Μπαλτζή Τοπαλίδη, Παπανώτα Μελετίδη, Τσιούχα, Αδαλόγλου, Ταντή, Πουρσανίδη, Μιχαηλίδη, Μαντζιαρίδη, Αμανατίδη, Αλεξιάδη, Σαββίδη, Σταφυλίδη, Αβραμίδη, Τερζή, Κεσίδη, Χαραλαμπίδη Καλπάκη, Αντωνίου και Τουτουμτζίδη. 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Γιώργος Γαλανομάτης. Η βραδιά έγινε πιο ευχάριστη αφού αρκετοί παίκτες συνοδευόταν και από τις συζύγους τους.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διευθυντή του καταστήματος ΕΛΑΙΑΣ ΓΗ Περικλή Παπαγιάννη (που ετοιμάζει μία μεγάλη έκπληξη σε λίγες μέρες για τους φίλους του καλού φαγητού), ο οποίος όπως μας είπε χάρηκε ιδιαίτερα που βρέθηκε ανάμεσα στις μεγάλες δόξες του βεροιώτικου ποδοσφαίρου, ενώ ετοίμασε ένα εκπληκτικό μενού που σέρβιραν με άψογο τρόπο οι σερβιτόρες του καταστήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Η Ομοσπονδία διαιτητών ανακοινώνει το πρόγραμμα της...

"Σφράγισαν" την πρώτη θέση τα κορίτσια του...

Ένατη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ποσειδώνα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...