Ραούλ Μπράβο: Θα γυρίσω το καλοκαίρι στον Άρη

Ραούλ Μπράβο: Θα γυρίσω το καλοκαίρι στον Άρη

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ισπανός αμυντικός της ΒΕΡΟΙΑΣ, Ραούλ Μπράβο, ο οποίος μίλησε για τη «Βασίλισσα», για τον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στον Ζινεντίν Ζιντάν που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραούλ Μπράβο:

Πως αποφάσισε να γυρίσει στη Βέροια: «Επειδή έχουμε κοινό πρόεδρο, τον κ. Καρυπίδη και ο Άρης θα πετύχει το στόχο της ανόδου, ο πρόεδρος μου ζήτησε να επιστρέψω στη Βέροια  και να βοηθήσω την ομάδα».

Αν θα επιστρέψει το καλοκαίρι στον Άρη: «Αυτή είναι η συμφωνία. Θα είμαι στην ομάδα μέχρι την επάνοδο στην Σούπερ Λιγκ».

Για τη σχέση του με τον Καρυπίδη: «Συνεργαστήκαμε ένα χρόνο στη ΒΕΡΟΙΑ, όσα έχει πει τα έχει κάνει. Και εγώ από τη μεριά μου ήμουν σωστός. Είχαμε μια καλή συνεργασία και γι’ αυτό συνεχίζεται μέχρι τώρα».

Αν του φαίνεται περίεργο ότι από τη Γ’ Εθνική πήγε στη Σούπερ Λιγκ: «Δεν ήταν κάτι περίεργο. Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Έχω μάθει να δίνω το 100%. Έπαιζα στη Σούπερ Λιγκ και δεν ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από το να προσφέρω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για το αν θεωρεί ότι τελείωσε η υπόθεση παραμονή για τη Βέροια : «Δεν το σκέφτομαι έτσι. Οποιοσδήποτε το σκέφτεται έτσι, νομίζω κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική, πλέον η διαφορά είναι στους 8 βαθμούς, αλλά η ομάδα χρειάζεται 3-4 νίκες για να εξασφαλίσει την παραμονή».

Οι διαφορές ανάμεσα σε Βέροια  και Άρη: «Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Εξάλλου ο Άρης αξίζει να βρίσκεται στην Α’ Εθνική και έχει παίκτες που είναι μπαρουτοκαπνισμένοι και σύντομα θα ο Άρης θα βρεθεί εκεί που του αρμόζει».

Για το αν πιστεύει ότι ο Άρης χρειάζεται πολλές μεταγραφές για του χρόνου: «Θεωρώ ότι θα υπάρξει μεγάλη διαφορά από τη μία κατηγορία στην άλλη. Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό. Πρέπει να κρατηθεί η βάση και με τις κατάλληλες προσθήκες θα επιτευχθούν οι στόχοι».

Για τον Ζινεντίν Ζιντάν που είναι προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν μου προκάλεσε έκπληξη έτσι όπως τον έζησα. Ανήκει στους μεγάλους ποδοσφαιριστές που τους δόθηκε η ευκαιρία να γίνει προπονητής στην ομάδα του».

Για το αν σκέφτεται να γίνει προπονητής: «Δεν το έχω αποφασίσει. Κοιτάω να παίξω για λίγα χρόνια ακόμα ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν θα γίνω προπονητής ή τεχνικός διευθυντής, αλλά σίγουρα θα μείνω στο ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διακρίσεις των αθλητών της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας

Διακρίσεις των αθλητών της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας

H Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας συγχαίρει για ακόμη μία...

Ο ΣΕΒΑΣ Νάουσας στον 20ο δρόμο Θυσίας Νάουσας

Ο ΣΕΒΑΣ Νάουσας στον 20ο δρόμο Θυσίας Νάουσας

Με απόλυτη επιτυχία και με τις συμμετοχές να...

Ομιλία για την παιδική παχυσαρκία από τον Α.Π.Σ.

Ομιλία για την παιδική παχυσαρκία από τον Α.Π.Σ....

Την Τετάρτη 22 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στον Α.Π.Σ....

Τεράστια διάκριση για τον Ζησίδη του

Τεράστια διάκριση για τον Ζησίδη του "Εν Σώματι...

Τρίτο Χάλκινο Μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για...

Προκήρυξη «12ου Αγώνα ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου Βεροίας (14χλμ.)»

Προκήρυξη «12ου Αγώνα ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου...

Ο Σύλλογος Δρομέων Βεροίας, με την Αντιδημαρχία...

2 Αργυρά και 5 Χάλκινα ο απολογισμός του

2 Αργυρά και 5 Χάλκινα ο απολογισμός του "Εν Σώματι...

   Με επτά μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν...

Κολυμβητική Ακαδημία “ΝΑΟΥΣΑ”:  Προετοιμασία τους ενόψει του θερινού πρωταθλήματος (ΦΩΤΟΣ)

Κολυμβητική Ακαδημία “ΝΑΟΥΣΑ”: Προετοιμασία τους...

Η Κολυμβητική Ακαδημία “ΝΑΟΥΣΑ” σε συνεργασία με τον...

Ρεκόρ εγγραφών στον «20ο Δρόμο Θυσίας»

Ρεκόρ εγγραφών στον «20ο Δρόμο Θυσίας»

Ρεκόρ εγγραφών στον αγώνα δρόμου «20ος Δρόμος Θυσίας»...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...