ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ -  Συμμετέχει η υπερδύναμη του Γαλλικού και του Ευρωπαϊκού Χάντμπολ Παρί Σεν Ζερμέν

ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ - Συμμετέχει η υπερδύναμη του Γαλλικού και του Ευρωπαϊκού Χάντμπολ Παρί Σεν Ζερμέν

Ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» ανακοίνωσε την διάθεση ειδικών επετειακών βραχιολιών για την στήριξη του Κέντρου Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες με πρεσβευτή τον Γιάννη Αϊβάζη και την συμμετοχή στο τουρνουά της υπερδύναμης του Γαλλικού και Ευρωπαϊκού χάντμπολ Παρί Σεν Ζερμέν

Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοίνωσε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία για την οικονομική στήριξη του Κέντρου Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες. Συγκεκριμένα θα διατεθούν τέσσερα επετειακά βραχιολάκια για τα τέσσερα χρόνια του τουρνουά σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στη Μέριμνα σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί πριν τον μεγάλο τελικό στις 26 Απριλίου.

Πρεσβευτής και μεγάλος εθελοντής σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο ηθοποιός και αθλητής χάντμπολ Γιάννης Αϊβάζης.

Επίσης οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τις 20 από τις 22 ομάδες που θα πάρουν μέρος στη φετινή μεγάλη γιορτή και ανάμεσα τους βρίσκεται η υπερδύναμη του Γαλλικού και του Ευρωπαϊκού Χάντμπολ, Παρί Σεν Ζερμέν!

 

«Η Βέροια αγαπάει το χάντμπολ

και θα το αγαπάει για πάντα»

Θεόφιλος Κορωνάς (Πρόεδρος ΚΑΠΑ Βέροιας): «Ως νομικό πρόσωπο είμαστε χαρούμε που ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» έμεινε στην Βέροια, αυτό σημαίνει ότι κάτι κάναμε σωστά. Ευχαριστώ τους διοργανωτές για την ήδη πετυχημένη συνεργασία. Το τουρνουά έχει ξεκινήσει σε οργάνωση και προετοιμασία. Λόγω των διοργανωτών, έχουμε τα πάντα από πριν έτοιμα και εμείς απλά εκτελούμε αυτά που μας υποδεικνύουν τα παιδιά για να είναι άρτια η διοργάνωση. Φέτος το επίπεδο είναι ακόμα μεγαλύτερο, αφού θα πάρουν μέρος για πρώτη φορά και Εθνικές ομάδες. Τέλος να πω ότι αυτό το τουρνουά δεν θα μπορούσε να φιλοξενηθεί στη Βέροια αν δεν ήταν ο Φίλιππος. Ένα σωματείο που η υπεραξία του στον αθλητισμό ξεπερνάει ακόμα και τον Δήμο Βέροιας. Αν δεν ήταν ο Φίλιππος δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τέτοια αναγνωσιμότητα στο χάντμπολ και γενικά στον αθλητισμό. Επομένως πολλά εύσημα σε αυτό το Σωματείο που συνεχίζει να κρατάει τα πρωτεία στην ανάπτυξη του αθλήματος και αναπτύσσεται χρόνο με το χρόνο. Ακόμα και η μασκότ του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» έχει σχέση με τον Φίλιππο, διότι το οικόσημο των αρχαίων Βασιλιάδων Μακεδόνων ήταν το λιοντάρι. Η Βέροια αγαπάει το χάντμπολ και θα το αγαπάει για πάντα». 

 

«Θα είμαστε παρόντες χωρίς ωράριο» 

Παναγιώτης Σαράφης (Γενικός Γραμματέας του Φιλίππου): «Νιώθουμε ευτυχείς και ευγνώμονες που η Κατερίνη και ο Δημήτρης μας εμπιστεύονται το όραμά τους για 3η χρονιά. Είναι τιμή που είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το τουρνουά. Καλούμε τους φίλους και τις φίλες να έρθουν και να απολαύσουν το θέαμα και να εμπλουτίσουμε το βιβλίο του χάντμπολ και του Φιλίππου. Θα είμαστε παρόντες χωρίς ωράριο και αντιρρήσεις και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πετύχει το τουρνουά» 

 

«Εξαήμερο φεστιβάλ χάντμπολ και όχι μόνο»

Κατερίνα Ψωμιάδου (αντιπρόεδρος «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ»): «Αν υπήρχε όργανο που να μετράει χαρά και συγκίνηση αυτή την στιγμή θα το είχα σπάσει. Η παρουσία μου σήμερα εδώ σηματοδοτεί την έναρξη του 4ου τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016».

Ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» προσφέρει αγωνιστικές παραστάσεις σε πολύ υψηλό επίπεδο. Οι αθλητές από  την Ελλάδα έχουν μοναδική ευκαιρία να ανταγωνιστούν παιδιά από άλλες χώρες που το άθλημα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα. Οι προπονητές έχουν την ευκαιρία να δουν τακτικές και τον τρόπο δουλειάς πολλών διαφορετικών σχολών του χάντμπολ.

Στα τρία χρόνια του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» έχουν πάρει μέρος 15 ομάδες από την Ελλάδα και 11 ομάδες  από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από 8 διαφορετικές χώρες, Γαλλία, Κροατία, Σερβία, Δανία, Μαυροβούνιο, Βοσνία, Μάλτα, Ισραήλ.

Κάθε χρόνο το τουρνουά ανεβαίνει και ένα επίπεδο. 

Στο 1ο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό των Βριλησσίων το διάστημα από 29 Απριλίου έως 1η Μαΐου 2013, πήραν μέρος 10 ομάδες (7 από Ελλάδα και 3 από το εξωτερικό) στην κατηγορία των Μίνι αγοριών (13 ετών).

Στο 2ο τουρνουά που έλαβε χώρα στη Βέροια (11-16 Απριλίου 2014) συμμετείχαν 16 ομάδες (8 από την Ελλάδα και 8 από το εξωτερικό), στην κατηγορία των Παμπαίδων Β’ (14 ετών).

Στο 3ο τουρνουά που διεξήχθη πέρσι (3-8 Απριλίου 2015) στη Βέροια έλαβαν μέρος 18 ομάδες (9 από την Ελλάδα και 9 από το εξωτερικό), στην κατηγορία των Παμπαίδων Α’ (14-15 ετών).

Είναι δύσκολο να διοργανώνεις μια τέτοια εκδήλωση διότι κάθε χρόνο ο κόσμος περιμένει κάτι παραπάνω, έχει περισσότερες προσδοκίες.

Η ζεστή αγκαλιά της Βέροιας παραμένει ανοιχτή, ξεκίνησε από την τέως Δήμαρχο και την συνεχίζει ο νυν Δήμαρχος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Βεροίας κ. Βοργιαζίδη, για την αποδοχή της πρότασής μας να φιλοξενήσει στην χαντμπολομάνα Βέροια, το «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016», όπως και για την συνεργασία, την στήριξη και την ειλικρινή του στάση απέναντί μας την περσινή χρονιά

Πιστεύουμε και φέτος, να καταφέρουμε να συνεργαστούμε άψογα και από κοινού να προσφέρουμε στους κατοίκους της πόλης, ένα 6ημερο αθλητικό και όχι μόνο φεστιβάλ. 

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω, τον Πρόεδρο του ΚΑΠΑ κ. Κορωνά, για την πλήρη στήριξη σε ότι του ζητήσαμε και ειδικότερα στην διάθεση των δυο κλειστών δημοτικών γυμναστηρίων για της ανάγκες του 4ου διεθνούς τουρνουά. Πιστεύω ότι με τον αθλητικό τουρισμό, μπορεί μια πόλη και ειδικότερα οι  πολίτες της να έχουν πολλά οφέλη.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην κα Νίκη Καρατζιούλα, περιφερειακή σύμβουλο Ημαθίας, που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την όλη προσπάθεια και μας στηρίζει με κάθε τρόπο, πρώτα απ’ όλα με την φιλία της. 

Ευχαριστώ τον κ. Βιολιτζή, μέλος του Δ.Σ. της Ο.Χ.Ε. και της Μεσογειακής Ομοσπονδίας, που με την παρουσία του σήμερα εδώ εκπροσωπώντας την Ομοσπονδία, αποδεικνύετε εμπράκτως ότι στηρίζονται προσπάθειες της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, που σκοπό και στόχο έχουν, την ανάπτυξη του ελληνικού χάντμπολ, μέσω των μικρών ηλικιών. 

Ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ», έχει αποδείξει πόσο πολύ υποστηρίζει τις μικρές αναπτυξιακές ηλικίες τα τελευταία 4 χρόνια, διοργανώνοντας στην Ελλάδα διεθνές τουρνουά με συμμετοχή αξιόλογων ομάδων από το εξωτερικό, υποστηρίζοντας τις ελληνικές ομάδες στο να συμμετάσχουν σε διεθνή τουρνουά στο εξωτερικό, με την χορηγία του για 2 έτη στην Εθνική Παμπαίδων Α’ και για την αμέριστη υποστήριξη του στην Εθνική Παίδων. 

Πιστεύουμε ότι μαζί, μπορούμε να «χτίσουμε» την επόμενη γενιά του ελληνικού χάντμπολ, δίνοντας τα επιπλέον εφόδια που πιθανόν να έλειπαν.

 

«Επετειακά βραχιολάκια για την στήριξη

 της Μέριμνας»

Για το κοινωνικό έργο του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» η κ. Ψωμιάδου επεσήμανε: «Στην Πρόεδρο της Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες κα Μελίνα Δαμιανίδου καθώς και σε όλους τους ανθρώπους της, ένα ευχαριστώ είναι πάρα πολύ λίγο. Νιώσαμε μεγάλη χαρά και τιμή, όταν αποδέχτηκαν το αίτημα μας, στο να ενταχθεί ξανά στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Η σχέση που αναπτύξαμε, είναι πραγματικά αληθινή, χαίρομαι πολύ για αυτό και γνωρίζοντας πως είναι να προσφέρεις με ανιδιοτέλεια την αγάπη σου στα παιδιά, μπορώ να σας πω, ότι οι άνθρωποι στην Μέριμνα, προσφέρουν στα παιδιά. Είναι εθελοντές όπως και η μητέρα μου, που από όσο την θυμάμαι όταν ήμουν παιδί, πάντα πρόσφερε και ποτέ δεν το εκμεταλλεύτηκε.

Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε, ώστε το σημαντικό κοινωνικό έργο των υπέροχων ανθρώπων, να αναδειχθεί και να ευαισθητοποιήσει επιπλέον συνανθρώπους μας και εκτός των ορίων του νομού Ημαθίας. 

Οι αθλητές και όχι μόνο, θα γνωρίσουν και θα βοηθήσουν με το χαμόγελο και την ζεστή τους αγκαλιά τα παιδιά της Μέριμνας. 

Σε αυτό το σημείο θέλω να ανακοινώσω μία πρωτοβουλία του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» που έχει να κάνει με την στήριξη της Μέριμνας εμπράκτως. 

Σε επιλεγμένα σημεία σε Βέροια, Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα πωλούνται στην συμβολική τιμή του ενός ευρώ το καθένα, τέσσερα επετειακά βραχιολάκια για τα τέσσερα χρόνια του τουρνουά σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στη Μέριμνα σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί πριν τον μεγάλο τελικό στις 26 Απριλίου».

 

«Στο επίσημο καλεντάρι της EHF»

Το «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» είναι ένα πολυσύνθετο τουρνουά, αφού «παντρεύει τα νιάτα με την εμπειρία, καθόσον διοργανώνει κάθε χρόνο πριν τους τελικούς, αγώνα βετεράνων χάντμπολ, όπου συμμετέχουν οι προπονητές των ομάδων, τα στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής, Δημοσιογράφοι και εθελοντές, περνώντας το μήνυμα της  ενεργούς άθλησης, ανεξαρτήτου ηλικίας. 

Θα πραγματοποιηθεί η διεξαγωγή Έκθεσης υλικού ιστορίας του  σωματείου χάντμπολ Φιλίππου Βεροίας, με εκθέματα κύπελλα, μετάλλια, φανέλες αθλητών, λάβαρα, αποκόμματα από εφημερίδες. Θα μπορεί ο επισκέπτης να ταξιδέψει και να γνωρίσει πώς και με ποιόν τρόπο η ομάδα αυτή κατάφερε να έχει τόσο σπουδαία ιστορία. Αθλητές και προπονητές από όλες τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο 4ο διεθνές τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016», θα περιηγηθούν και θα γνωρίσουν ένα μικρό μέρος της ιστορίας της ομάδας που διαφήμισε το χάντμπολ και στην Ευρώπη. 

Επιβεβαιώνοντας την καινοτόμα φιλοσοφία του 3ου διεθνούς τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2015» με πρωτοβουλία της Οργανωτικής Επιτροπής, διοργανώθηκε μια πρωτοπόρα παράλληλη δράση με σωματομετρικές μετρήσεις και αξιολογήσεις της φυσικής ικανότητας όλων των παικτών του τουρνουά, κάτι που θα γίνει και φέτος.

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης και των μετρήσεων επιβεβαίωσαν το πολύ υψηλό επίπεδο των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά και παράλληλα πιστοποίησαν την απόφαση της E.H.F. να συμπεριλάβει το «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» στο επίσημο καλεντάρι της».

 

«Μεγάλη επικοινωνιακή καμπάνια»

Εντυπωσιακή για τα ελληνικά δεδομένα είναι η επικοινωνιακή καμπάνια του τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». «Υπάρχει οργανωμένο γραφείο Τύπου που απαρτίζεται από επαγγελματίες Δημοσιογράφους μέλη του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ. Στην διάρκεια των αγώνων εκδίδονται καθημερινά δελτία Τύπου στα ελληνικά και στα αγγλικά με όλα τα αποτελέσματα, συνθέσεις, δηλώσεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από επαγγελματία φωτογράφο, εξειδικευμένο σε αθλητικά event.

Συνεχίζεται η συνεργασία με την κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας τον ΣΠΟΡ-FM 94,6 και την αθλητική εφημερίδα SportDay από τις πρώτες σε πωλήσεις Πανελλαδικά.

Το τουρνουά προβάλλεται πολλούς μήνες πριν αρχίσει η αγωνιστική δράση με διαφημιστικό σποτ στο ραδιόφωνο, ολοσέλιδες καταχωρήσεις στην εφημερίδα, συνεντεύξεις σε όλα τα Μέσα, αφίσες, backdrop, banner κ.α..

Το τουρνουά ανοίγει τις «πύλες» του με μία μεγάλη παρέλαση στο κέντρο της πόλης και τελετή έναρξης μπροστά από το Δημαρχείο Βέροιας. 

Όλοι οι αγώνες που διεξάγονται στο «Φιλίππειο» κλειστό γυμναστήριο μεταδίδονται σε live streaming.

Όλες οι αποστολές των ομάδων έχει προγραμματιστεί να καταλύσουν στα καλύτερα ξενοδοχεία της Βέροιας, τεσσάρων και τριών αστέρων, για τα οποία έχει μεριμνήσει η Οργανωτική Επιτροπή του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016». Τα έξι ξενοδοχεία (Αιγές Μέλαθρον, Βεροιόπολις Μακεδονία, Βίλλα Ελιά, Λοζίτσι, Αγρόκτημα Καψάλη) είναι τα καλύτερα της πόλης και βρίσκονται κοντά στο κέντρο της πόλης και κοντά στα δύο κλειστά γυμναστήρια»

 

«Η Παρί Σεν Ζερμέν στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ»

Αναφορικά με τις πρώτες συμμετοχές στο 4ο τουρνουά η αντιπρόεδρος του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» είπε: «Ήρθε η στιγμή κλείνοντας, να σας ανακοινώσω και μερικές από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016». 

Στην κατηγορία των Παίδων (2000-2001)

1) Εθνική Ελλάδος

2) Εθνική Κύπρου

3) Εθνική Ισραήλ

4) Εθνική Ουγγαρίας

5) Εθνική Σερβίας

6) Εθνική Κροατίας

Στην κατηγορία των Παμπαίδων Α’ (2002-2003)

Από την Ελλάδα:

1) Φίλιππος Βέροιας

2) Ε.Σ.Ν. Βριλήσσια

3) ΧΑΝΘ

4) Ολυμπιακός Κερατσινίου

5) ΑΕΣΧ Πυλαίας

6) Αερωπός Έδεσσας

7) ΠΑΟΚ

8) Ιωνικός Ν.Φ.

Και από το εξωτερικό:

1) Μακάμπι Ντιμόνα (Ισραήλ)

2) Σεν Ραφαέλ (Γαλλία)

3) Παρτίζαν (Σερβία)

4) Νόβι Βελιγραδίου (Σερβία)

5) Λοκομοτίβα Μπρτσκο (Βοσνία)

και η υπερδύναμη του Γαλλικού και ευρωπαϊκού χάντμπολ, Παρί Σεν Ζερμέν.

Στις επόμενες ημέρες θα σας ανακοινώσουμε και τις υπόλοιπες δύο ομάδες από την ηλικία των Παμπαίδων Α’, οι οποίες θα είναι επίσης πολύ ισχυρές. Θα είναι μια μεγάλη εμπειρία για τα παιδιά που θα πάρουν μέρος σε ένα τόσο δυνατό τουρνουά».

 

«Χαρούμενος που μπήκα στην οικογένεια του ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ»

Γιάννης Αϊβάζης (ηθοποιός, αθλητής χάντμπολ και πρεσβευτής κοινωνικού πυλώνα): «Είμαι χαρούμενος που μπήκα και εγώ στην οικογένεια του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» και που βρίσκομαι στη Βέροια που είναι η πόλη με την μεγαλύτερη ιστορία στον πολιτισμό και μία από τις μεγαλύτερες στον αθλητισμό. Είμαι επίσης χαρούμενος που θα μπορέσω και εγώ να προσθέσω ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό που ονομάζουμε κοινωνικό έργο. Δουλειά του ηθοποιού είναι να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, εμείς προσφέρουμε πολιτισμό. Είναι πολύ σπουδαίο να προσφέρεις στον συνάνθρωπο σου και αυτό που κάνει ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» φέτος με την πρωτοβουλία για τα βραχιολάκια για την στήριξη της Μέριμνας είναι πραγματικά αξιόλογο. Χαίρομαι που είναι εδώ τόσοι πολλοί φορείς και όλους, μας ενώνει το χάντμπολ. Ευχαριστώ και πάλι που με βάλατε στην οικογένεια σας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βόρας 2524μ. - Πορεία στο χιόνι με τους Ορειβάτες Βέροιας

Βόρας 2524μ. - Πορεία στο χιόνι με τους Ορειβάτες Βέροιας

Βόρας , θεός του ανέμου  του Βορρά , πίστευαν ότι...

Έξι μετάλλια ο ΑΟΡΓ σε επίσημη διασυλλογική συνάντηση

Έξι μετάλλια ο ΑΟΡΓ σε επίσημη διασυλλογική συνάντηση

Στον διασυλλογικό αγώνα της ΑΕΓΣΒΕ που αποτελεί τον...

Όλο το πρόγραμμα του 25ου Ράλλυ Φίλιππος

Όλο το πρόγραμμα του 25ου Ράλλυ Φίλιππος

Ανακοινώθηκε από την Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας το...

Βόλει . Εύκολα οι παγκορασίδες του Ποσειδώνα 0-3 τον Αίαντα στην Κρ. Βρύση

Βόλει . Εύκολα οι παγκορασίδες του Ποσειδώνα 0-3 τον...

Έκτη νίκη για τις  παγκορασίδες του Ποσειδώνα Βέροιας....

Διαβάστε στην

Διαβάστε στην "ΚΕΡΚΙΔΑ" που κυκλοφορεί 18/2

Θρηνεί η ΗμαθίαΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ 18ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΚΤΗ...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Αγρ. Αστέρας Αγ. Βαρβάρας

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Αγρ. Αστέρας Αγ. Βαρβάρας

Το Δ. Σ οι ποδοσφαιριστές και οι ποδοσφαιρίστριες του...

Εντυπωσίασαν οι Ελληνίδες στο Βαλκανικό πρωτάθλημα σκι αντοχής
Η ΛΕΜΟΒ κόβει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου την πίτα της

Η ΛΕΜΟΒ κόβει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου την πίτα της

Η ΛΕΜΟΒ καλεί όλους τους Μοτοσυκλετιστές μέλη και μη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...

Βόρας , θεός του ανέμου  του Βορρά , πίστευαν ότι κατοικούσε στη θρακική γη.Τον παρίσταναν ως φτερωτό δαίμονα , γενειοφόρο και ντυμένο με έναν κοντό πτυχωτό χιτώνα . Γιος της Ηούς ( Αυγής ) και του Αστραίου ....

Στον διασυλλογικό αγώνα της ΑΕΓΣΒΕ που αποτελεί τον πρώτο επίσημο αγώνα για φέτος αγωνίσθηκαν το Σαββατοκύριακο 9-10 Φεβρουαρίου οι αθλήτριες του ΑΟΡΓ Βέροιας πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις που...

Ανακοινώθηκε από την Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας το πρόγραμμα του 25ου Ράλλυ Φίλιππος. Αναλυτικά:Σάββατο 20 Απριλίου 2019 : ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ (16:00-18:00) στην οδό Εληάς (θα κλείσει ο δρόμος).Σάββατο 20...