Ερασιτεχνικό Α2 Αγ. Βαρβάρα - Πατρίδα 0-1

Ερασιτεχνικό Α2 Αγ. Βαρβάρα - Πατρίδα 0-1

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα από την αντίστοιχη ομάδα της Πατρίδας, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, το απόγευμα της Κυριακής 21/2/2016, για την 20η αγωνιστική του  πρωταθλήματος Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, με τελικό σκορ 0 – 1.

 Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Αστέρα αιφνιδιάστηκε στο 3’ στην πρώτη επίθεση των φιλοξενούμενων έγινε αποδέκτης της μπάλας ο Κακάνης, στο ύψος της περιοχής και στο σουτ που δοκίμασε,  απέκρουσε τη μπάλα ο Μαυρίδης αλλά αυτή κατέληξε  στα δίχτυα, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα της Πατρίδας.   

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 45’ με σουτ του Σιδηρόπουλου Θ. από πλάγια θέση αλλά η μπάλα πέρασε πολύ έξω από αριστερό κάθετο δοκάρι του Μαυρίδη. 

 Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεζαν συνεχώς για την ισοφάριση όταν στο 56’ διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή της αναμέτρησης για κοντρόλ με το χέρι του Γερασιμίδη μέσα στην περιοχή. 

 Στη συνέχεια το παιχνίδι περιορίστηκε στο χώρο του κέντρου με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται συνεχώς και του παίκτες του Αστέρα να προσπαθούν να βρουν τις λύσεις για την επίτευξη τέρματος, με καλή ευκαιρία στο 66’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρηγοπούλου, έξω από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε την μπάλα ο Τσίμπουλας.  

 Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή ευκαιρία στο 87’ που βγήκε σε τέτ-α-τετ ο Σιακαβάρας αλλά μπλόκαρε σταθερά ο Μαυρίδης. 

 Η απόδοση της ομάδας ήταν καλή και αδίκησε για μια ακόμη φορά τον εαυτό της,  με καλή κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας σε όλο τον αγώνα, αλλά το γρήγορο γκολ των φιλοξενουμένων στο πρώτο ημίχρονο ήταν καθοριστικό για την έκβαση της αναμέτρησης.     

 

Συνθέσεις:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μάριος Κατικαρίδης): Μαυρίδης, Κουβατσίδης, Χολέβας, Εμμανουηλίδης, Ζέρβας, Ρηγόπουλος, Σερασκιέρης, Κατσαπελίδης, Δήμου (46’  Αλεξανδρής), Παυλίτσας, Γαλάνης (62’ Αντωνιάδης).

Α.Σ ΠΑΤΡΙΔΑΣ (Χρήστος Παναγιωτίδης): Τσιμπούλας, Παπαδόπουλος Α., Λούκα, Σιακαβάρας, Γερασιμίδης, Σιδηρόπουλος Θ., Στεργιόπουλος, Μπεκιαρίδης, Διαμαντίδης (86’ Θυμιόπουλος), Καλφούτζος (58’ Τζάνι), Κακάνης (17’ Δημούλας)

 Διαιτητής του αγώνα ο κ. Καραϊωσίφ Α.  με βοηθούς κ. Νατσιούρα Α. και Παυλίδη Θ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...