Όλα έτοιμα για το Final Four του κυπέλλου στο χαντ μπολ Ανδρών

Όλα έτοιμα για το Final Four του κυπέλλου στο χαντ μπολ Ανδρών

Μέσα σε φορτισμένο κλίμα από τον θάνατο του Ιωάννη Δούκα, ιδρυτή και ιστορικού Προέδρου του ΑΣΕ Δούκα, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή  στο Δημαρχείο Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων η επίσημη συνέντευξη Τύπου του 14ου F4 Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών «Ιωάννης Δούκας».

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι από τον Δήμο Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, καθώς και από τα Σωματεία Διομήδης Άργους, ΑΣΕ Δούκα, ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ και Φίλιππος Βέροιας, που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

"Χαρούμενοι που φιλοξενούμε αυτόν τον θεσμό»

Γιώργος Γκιώνης (Δήμαρχος Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων): «Σας καλωσορίζουμε στο Λουτράκι, μία πόλη που αγαπάει τον αθλητισμό και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια που στηρίζει και συμβάλλει με τον τρόπο της την διοργάνωση, καθώς τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας για την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε.

Είμαστε χαρούμενοι που θα φιλοξενήσουμε τον θεσμό του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου στο χάντμπολ. Εύχομαι να διεξαχθούν ωραία παιχνίδια».

«Όλες οι ομάδες ξεκινούν από το μηδέν»δήλωσε ο Στέλιος Σειρεκίδης 

Στέλιος Σεϊρεκίδης (προπονητής Φιλίππου Βέροιας): «Τα προσωπικά μου συλλυπητήρια και όλης της ομάδας στην οικογένεια του Ιωάννη Δούκα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο και την Περιφέρεια. Από την πλευρά μας είμαστε χαρούμενοι που θα πάρουμε μέρος στην γιορτή του αθλήματος. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο ψηλότερο σκαλί. Όλες ομάδες ξεκινούν από το μηδέν. Η κάθε μια έχει τα ατού της και την ικανότητα να φτάσει στο τρόπαιο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ποιοτικά παιχνίδια και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα παρακολουθήσει τους αγώνες από το γήπεδο και την τηλεόραση»

.Σε ερώτηση για την ετοιμότητα της ομάδας και του Γιώργου Μαστορογιάννη, ο έμπειρος τεχνικός απάντησε: «Σίγουρα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τα ματς με την Μπενφίκα. Η Ευρώπη πάντα είναι δύσκολη. Παίξαμε με μια οργανωμένη ομάδα και δεν μπορέσαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Παρόλα αυτά στρέφουμε την προσοχή μας στις εγχώριες διοργανώσεις και είμαστε έτοιμοι για αυτή την διοργάνωση. Ο Γιώργος δεν είναι ακόμα έτοιμος, συνεχίζει την αποθεραπεία του. Έχω εμπιστοσύνη όμως στα υπόλοιπα παιδιά και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...