Κακή, απογοήτευσε η Βέροια ηττήθηκε δίκαια εντός έδρας από τον Πλατανιά 0-1

Κακή, απογοήτευσε η Βέροια ηττήθηκε δίκαια εντός έδρας από τον Πλατανιά 0-1

Το ματς στη Βέροια είχε ελάχιστες φάσεις, με τον Πλατανιά να είναι καλύτερος από την έναρξη της αναμέτρησης και να βρίσκει δίχτυα μέσα στο πρώτο τέταρτο με τον Κώστα Μενδρινό. Η "βασίλισσα του Βορρά" δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει, αντίθετα οι Κρητικοί έφθασαν κοντά και στο δεύτερο γκολ με τον Ανγκούλο.

Δεύτερη διαδοχική νίκη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα των Χανίων, μετά από αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής, στη Λιβαδειά, απέναντι στον τοπικό Λεβαδειακό. Χωρίς νίκη από τις αρχές Φλεβάρη η Βέροια και συγκεκριμένα από τις 7 του μηνός και την εντός έδρας νίκη επί της Καλλονής.

Ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κι απείλησε μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης στη Βέροια, όταν το πλασέ του Μενδρινού πέρασε μόλις άουτ. Έξι λεπτά αργότερα - στο 8' - ο Άρσε Λαταπί επιχείρησε το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Πλατανιά.

Οι Κρητικοί στεκόταν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στο ματς, με τον Κώστα Μενδρινό - του οποίου κατά σύμπτωση το προηγούμενο γκολ ήταν πριν από 3,5 χρόνια  πάλι κόντρα στη Βέροια - σε μια φάση που ξεκίνησε μετά από εξαιρετική κάθετη σέντρα του Στανισάβλιεβιτς.

Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες μουδιασμένες, κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο και πάλι η πρώτη ευκαιρία ανήκε στον Πλατανιά. Στο 57ο λεπτό, ο Άρσε Λαταπί έχασε την μπάλα, η μπάλα έφθασε στον Ανγκούλο, αλλά ο Λόπεθ απέκρουσε το σουτ του συμπατριώτη του.Τα τελευταία 30 λεπτά κύλησαν με τη Βέροια να προσπαθεί να φθάσει, αλλά να το κάνει εντελώς ανορθόδοξα. Χωρίς σχέδιο και χωρίς στην τελική να κατορθώσει να φανεί απειλητική.

Η Βέροια δεν άρεσε  στο σύνολό της. Μεμονωμένα τώρα, πολλά προβλήματα αντιμετώπισαν οι Μαλόν και Γιαννούλης στα δύο αμυντικά άκρα. Αλλά, ούτε κι επιθετικά πήγε κάτι σωστά. Σε κακή ημέρα ο Ανάκογλου, ο Μαγέφσκι στο πρώτο ημίχρονο, ο Αμπντούν στο δεύτερο, με τον Αλγερινό να μοιάζει χαμένος και να ψάχνει να βρει την ταυτότητα και τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο. Εξαφανισμένος και ο Άρσε Λαταπί, επίσης.

Συνθέσεις ομάδων

Βέροια (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Λόπεζ, Μαλόν (68' Νέτο), Γιαννούλης, Μαραγκός, Όστοϊτς, Σιόντης (46' Αμπντούν), Άρτσε, Γιουσούφ, Μαγέφσκι (69' Ναζλίδης), Ανάκογλου, Καϊκούτ.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Μουνάφο (90'+3' Γουνδουλάκης), Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός (90'+1' Μιλούνοβιτς), Ανγκούλο, Ράμος (60' Βαλεριάνος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου  προετοιμάζεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου ...

Τη κ. Θεοδώρα (Νόρα) Δράκου πρωταθλήτρια κολύμβησης...

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις αποστολές για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος χάντμπολ (ΦΩΤΟΣ)

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις...

Με την παρουσία του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη...

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του...

Με πολύ καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με την...

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης...

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...