Διεθνές τουρνουά βετεράνων χαντ-μπολ στη Βέροια

Διεθνές τουρνουά βετεράνων χαντ-μπολ στη Βέροια

Διεθνές τουρνουά βετεράνων χαντ-μπολ θα γίνει στη Βέροια το διάστημα 2-5 Ιουνίου, στο «Φιλίππειο» κλειστό γυμναστήριο. Με ανακοίνωση τους οι Βετεράνοι Χειροσφαίρισης Βέροιας καλούν τους βετεράνους αθλητές του χάντμπολ από την Ελλάδα και το εξωτερικό να πάρουν μέρος στο μεγάλο διεθνές τουρνουά που διοργανώνουν.

 

«Με μεγάλη μας χαρά σας καλούμε στο διεθνές τουρνουά χειροσφαίρισης βετεράνων για άνδρες και γυναίκες «ΒΕΡΟΙΑ 2016» που θα διεξαχθεί στην πόλη μας από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου 2016.

Στόχος μας είναι το τουρνουά αυτό να αποτελέσει μια καινούργια σελίδα στη χειροσφαίριση βετεράνων και να προσδώσει μια νέα διάσταση στην επικοινωνία και την προσέγγιση όλων μας στο άθλημα που τόσο αγαπάμε. Θέλουμε ειλικρινά, σε ένα ελκυστικό και ευχάριστο περιβάλλον, να αναπτύξουμε τις σχέσεις όλων των συλλόγων βετεράνων της ευρύτερης περιοχής και όλες οι ομάδες να αισθανθούν τη διοργάνωση αυτή ως το δικό τους τουρνουά. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο ΚΓ. «Φιλίππειο» στην Βέροια.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

02.06.

-Άφιξη ομάδων έως τις 3:00μμ

-Αγώνες ομίλων από τις 5:00μμ έως τις 9:00μμ.

03.06.

-Αγώνες ομίλων από τις 11:00πμ έως τις 8:00μμ.

04.06.

-Αγώνες κατάταξης και τελικοί από τις 11:00πμ έως 6:00μμ

-Γεύμα και απονομές με ζωντανή μουσική

05.06

-Πρωινό – Αναχώρηση

 

Σύστημα, κανονισμοί

Η πρώτη φάση θα διεξαχθεί με τη μορφή ομίλων με βαθμολογία. Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στα ημιτελικά όπου και αγωνίζονται χιαστί (σε περίπτωση συμπλήρωσης δύο ομίλων).

Σε περίπτωση συμπλήρωσης τεσσάρων ομίλων, η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου προκρίνεται στα ημιτελικά και συναντώνται με το σχήμα ΑΓ και ΒΔ (όμιλοι)

Οι νικητές των ημιτελικών διαγωνίζονται για την πρώτη θέση, ενώ οι ηττημένοι για την τρίτη.

 

Άνδρες: 1x25 λεπτά ανά αγώνα. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα ενός timeout και το χρονόμετρο μπορεί να σταματάει στα δύο τελευταία λεπτά κατά την κρίση των διαιτητών.

Γυναίκες: 2x10 λεπτά ανά αγώνα. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα ενός timeout και το χρονόμετρο μπορεί να σταματάει στο τελευταίο λεπτό κατά την κρίση των διαιτητών.

 

Τουλάχιστον 8 παίκτες ανά ομάδα, χωρίς περιορισμό για το μέγιστο.

Σε περίπτωση ισοπαλίας στα ημιτελικά ή στα τελικά εκτελούνται 3 ρίψεις των 7 μέτρων ανά ομάδα και σε περίπτωση νέας ισοπαλίας ρίψεις των 7 μέτρων εναλλάξ μέχρι την ανάδειξή νικητή.

 

Οι παίκτες στις ανδρικές ομάδες πρέπει να έχουν ηλικία 35 + (έτος γέννησης 1981 ή προγενέστερο, ανεξαρτήτως ημερομηνίας). Επιτρέπεται η συμμετοχή έως δύο παικτών 30 + (έτος γέννησης 1984 ή προγενέστερο) μη ενεργών αθλητών.

Οι παίκτριες στις γυναικείες ομάδες πρέπει να έχουν ηλικία 33 + (έτος γέννησης 1983 ή προγενέστερο, ανεξαρτήτως ημερομηνίας). Επιτρέπεται η συμμετοχή έως δύο παικτριών 25 + (έτος γέννησης 1990 ή προγενέστερο) μη ενεργών αθλητριών.

 

Κάθε παίκτης στη διοργάνωση επιτρέπεται να αγωνιστεί μόνο με μία ομάδα. Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί αποκλειστικά το δικαίωμα σε εξαιρετικές περιστάσεις και μετά από αίτημα των ομάδων ή/και των παικτών να επιτρέψει εξαίρεση στον κανόνα.

Σε περίπτωση απ’ ευθείας κόκκινης κάρτας, ο παίκτης αποκλείεται αυτόματα από το επόμενο παιχνίδι. Σε περίπτωση υποτροπής, ο αποκλεισμός ισχύει για τα επόμενα τρία παιχνίδια. Σε περίπτωση απ’ ευθείας κόκκινης κάρτας για αντιαθλητική συμπεριφορά ή βιαιοπραγία, ο παίκτης αποβάλλεται από τη διοργάνωση.

 

Οι αποβολές είναι μονόλεπτες (60 δευτερόλεπτα).

Σε περίπτωση όμοιων εμφανίσεων, η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα πρέπει να φέρει διαφορετικές φανέλες.

Η μέγιστη επιτρεπτή καθυστέρηση για την έναρξη ενός αγώνα είναι 5 λεπτά, εξαρτώμενη από το ενδεχόμενα βαρύ πρόγραμμα ή τους κανόνες του γυμναστηρίου. Σε περίπτωση που μια ομάδα δεν εμφανιστεί το αργότερο σε πέντε λεπτά από την καθορισμένη ώρα διεξαγωγής, ο αγώνας κατακυρώνεται .στην αντίπαλη ομάδα με σκορ 5-0.

 

Οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι για την ασφάλισή τους και την υγειονομική τους περίθαλψη. Οι διοργανωτές είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν ιατρικό προσωπικό για την παροχή πρώτων βοηθειών και την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών στο γήπεδο κατά τη διάρκεια των αγώνων.

 

Οι συμμετοχές θα καταβάλλονται σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Η διοργάνωση ξεκινά την Πέμπτη και ολοκληρώνεται την Κυριακή μετά το πρωινό. Οποιαδήποτε ομάδα δεν διανυκτερεύσει το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή λόγω αδυναμίας μετάβασης, μπορεί να διανυκτερεύσει το βράδυ Κυριακής προς Δευτέρα. Κάθε συμμετέχουσα ομάδα με διαμονή υποχρεούται σε τρεις διανυκτερεύσεις.

 

Έπαθλα: Όλες οι ομάδες θα παραλάβουν διπλώματα συμμετοχής. Οι τρεις πρώτες ομάδες ανδρών και γυναικών θα βραβευθούν με έπαθλα. Επίσης θα βραβευθούν ο/η πρώτος/η σκόρερ, οι καλύτεροι τερματοφύλακες και ο/η πολυτιμότερος παίκτης/τρια.

 

Σημαντική υπενθύμιση:

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για την πιθανότητα συμμετοχής σας στο τουρνουά. Το πρόγραμμα και οι όροι διεξαγωγής μπορούν να τροποποιηθούν αλλά θα ενημερώσουμε όλες τις ομάδες έγκαιρα για τις όποιες λεπτομέρειες. Επίσης είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση που μπορεί να αφορά στο τουρνουά, την διαμονή, την διατροφή, τις άλλες ομάδες ή ακόμη και οδηγίες μετάβασης. Επικοινωνήστε μαζί μας στα:

email: geros7@msn.com

Κιν. 6945853566 (Ηλίας Πρωτογέρης).

Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής: 15 Μαϊου2016

Links:

https://en.wikipedia.org/wiki/Veria

 

http://www.hotel-villaelia.gr/en/hotel.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...