Στο 93' ισοφάρισε η Βέροια 1-1 με την Ξάνθη

Στο 93' ισοφάρισε η Βέροια 1-1 με την Ξάνθη

'Χρυσή" αλλαγή για τον Ελευθερόπουλο αποδείχτηκε η είσοδος του Γιουσούφ στο ματς στο 75'. Ο μεσοεπιθετικός της Βέροιας κατάφερε να κάνει το 1-1 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων δίνοντας έτσι τον έναν βαθμό στην ομάδα του.

Η Ξάνθη ήταν εκείνη που είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με αυτογκόλ του Ναζλίδη σε ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.

Από την αρχή της η αναμέτρηση είχε ρυθμό με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ με το τελικό 1-1 να θεωρείται δίκαιο αποτέλεσμα αφού τόσο η Βέροια όσο και η Ξάνθη είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα τέρματα.

Το παιχνίδι ήταν από τα πρώτα του λεπτά ανοικτό ανάμεσα σε δύο ομάδες αδιάφορες βαθμολογικά. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στην Ξάνθη αφού ο Καντιμοίρης είπε όχι σε μία κεφαλιά του Καρυπίδη μόλις στο 7ο λεπτό.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μεληκιώτης σούταρε με τον Ζαρόπουλο να μπλοκάρει την μπάλα. Ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε υψηλός με τον Ναζλίδη να χάνει καλή ευκαιρία στο 13 μετά από κόρνερ του Νέτο, αφού η κεφαλιά του από καλή θέση ήταν άστοχη. Η επόμενη καλή στιγμή στο ματς ανήκε και πάλι στους γηπεδούχους. Οι παίκτες της Βέροιας βγήκαν σωστά στην αντεπίθεση, αλλά το σουτ εντός περιοχής του Ανάκογλου εξουδετερώθηκε εύκολα από τον Ζαρόπουλο.Από εκεί και πέρα η Ξάνθη ήταν εκείνη η οποία άρχισε να ανεβάζει στροφές και τελικά να φτάνει στο γκολ. Στο 29' μετά από εκτέλεση κόρνερ και φάση διαρκείας στην περιοχή της Βέροιας, ο Γούτας σούταρε η μπάλα βρήκε πάνω στον Ναζλίδη ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Μάλιστα, το τέρμα είχε αρχικά χρεωθεί στον παίκτη της Ξάνθης, αλλά στη συνέχεια φάνηκε ότι ήταν αυτογκόλ του Ναζλίδη.

Στο 40' δεν μέτρησε σωστά γκολ της Βέροιας αφού ο Μαγέφσκι ήταν σε θέση οφσάιντ, ενώ το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μία αναγκαστική αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Φλίσκας γύρισε το πόδι του και παραχώρησε τη θέση του στον Παπαστεριανό με την πρώτη διάγνωση να κάνει λόγο για βαρύ διάστρεμμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια ήταν εκείνη η οποία πίεσε για να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης με την Ξάνθη να περιορίζεται σε πιο αμυντικό ρόλο. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 58΄με τον Μαγιέφσκι να κάνει το σουτ αλλά την μπάλα να σταματά στα σώματα.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα τετράλεπτο ξέσπασμα της Ξάνθης. Νιέτο και Ντιμιτρόφ δεν κατάφεραν να κάνουν το 2-0 για τους φιλοξενούμενους με τον Καντιμοίρη να κάνει δύο μεγάλες επεμβάσεις. Από εκεί και πέρα η Βέροια ανέκτησε και πάλι την κυκλοφορία της μπάλας αλλά οι παίκτες του Ελευθερόπουλου δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

 Εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα ολοκληρωθεί με τη Ξάνθη να φεύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από φάουλ του Νέτο ο Γιουσούφ βρέθηκε εντός περιοχής και με ωραίο σουτ, στη δεξιά γωνία του Ζαρόπουλου, κάνοντας το τελικό 1-1

Συνθέσεις

.Βέροια (Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Νέτο, Μαλόν, Πούγγουρας, Σιόντης, Μπαλάφας (75' Γιουσούφ), Άρτσε (85' Ξομπλιος), Μαγέφσκι, Μεληκιώτης (64' Μάνος), Ανάκογλου, Ναζλίδης.

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Βασιλακάκης (82' Καπετάνος), Σκουρτάι, Φλίσκας (45' Παπαστεριανός), Νιέτο, Γούτας, Καρυπίδης, Καμαρά (60' Ορφανίδης), Ντιμιτρόφ.

Διαιτητής ο κ. Μήτσιος (Ηπείρου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κολυμβητική Ακαδημία “ΝΑΟΥΣΑ”:  Προετοιμασία τους ενόψει του θερινού πρωταθλήματος (ΦΩΤΟΣ)

Κολυμβητική Ακαδημία “ΝΑΟΥΣΑ”: Προετοιμασία τους...

Η Κολυμβητική Ακαδημία “ΝΑΟΥΣΑ” σε συνεργασία με τον...

Ρεκόρ εγγραφών στον «20ο Δρόμο Θυσίας»

Ρεκόρ εγγραφών στον «20ο Δρόμο Θυσίας»

Ρεκόρ εγγραφών στον αγώνα δρόμου «20ος Δρόμος Θυσίας»...

Με τρεις αθλητές το

Με τρεις αθλητές το "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας στο...

Στην Αλεξανδρούπολη θα διοργανωθεί και φέτος το...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας:  Δύο νίκες σε ισάξιους αγώνες στη διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων SUBMAT 2 only submission

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας: Δύο νίκες σε ισάξιους...

Με δυο νίκες σε ισάξιους αγώνες στέφθηκαν οι αθλητές...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το SUBMAT 2 της SUBROW FIGHT EVENTS και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ υπό την αιγίδα της ΕΟΠΤ (Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών) την Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το SUBMAT 2 της SUBROW FIGHT EVENTS και...

Στη διοργάνωση πήραν μέρος 32 επίλεκτοι αθλητές απο 15...

Έκανε τον γύρο της Ελλάδας με ποδήλατο και επέστρεψε στην Πέλλα

Έκανε τον γύρο της Ελλάδας με ποδήλατο και επέστρεψε...

Επέστρεψε από τον 44ο γύρο της Ελλάδος ο 77χρονος...

Οι 10 πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο: Πέμπτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Οι 10 πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο: Πέμπτος ο...

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο, ...

ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 10 ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ

ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 10 ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ...

Στην παραλία  του Ξυλοκάστρου  Κορινθίας διεξήχθη το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...