Διπλός θρίαμβος για τα τμήματα χορού του Φιλίππου

Διπλός θρίαμβος για τα τμήματα χορού του Φιλίππου

Με 1 χρυσό, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο κύπελλο στις ομαδικές χορογραφίες αλλά και με 2 χρυσά και 1 ασημένιο μετάλλιο στα ντουέτα επέστρεψαν από τη Θες/νίκη το τμήματα χορού του Φιλίππου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι διεθνής Αγώνες Χορού T.D.F (Thessaloniki Dance Festival) στις 9 και 10 Απριλίου.

Οι διεθνείς αγώνες χορού T.D.F πραγματοποιήθηκαν στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και είναι μία διοργάνωση που για 2η χρονιά προσελκύει  χορευτές και χορεύτριες από όλη την Ευρώπη καθώς ειδικά στους Latin, Oriental και Street Dance χορούς έχει τεράστια συμμετοχή από πάρα πολλές χώρες. 

Φέτος για πρώτη χρονιά οι διοργανωτές από την σχολή χορού ALL STAR Θες/νίκης συμπεριέλαβαν και τους αγώνες σύγχρονου και μοντέρνου (JAZZ) χορού. Με την ειδική άδεια των μεγαλύτερων φορέων στον κόσμο όπως του WDSF, τον παγκόσμιο οργανισμό αθλητικού χορού, ο διαγωνισμός είναι ήδη αναρτημένος στο επίσημο ημερολόγιο της WDSF. Επίσης οι διαγωνισμοί κρίθηκαν από καταξιωμένους στο είδος τους διεθνείς κριτές.

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ πήρε μέρος σε όλες τις κατηγορίες και στα 3 είδη χορού Σύγχρονο(Contemporary), Μοντέρνο (Jazz) και Street Dance (Hip –Hop).

Στο Μοντέρνο (Jazz) στη μικρή κατηγορία Juveniles τα μικρά μας κορίτσια Πατσίκα Κάτια Σαρρηγιαννίδου, Μαριλένα, Σκράπα Νικολέτα, Τραπεζανλίδου Ελισάβετ, Χαλατζιούκα Μελίνα, Βήτου Νάσια, Νικόλτση Ελλη, Παπαζλή, Σταυρούλα, Μπουζίκα Παναγιώτα, Παπαποστόλου Μαρία, Καλα'ιτζίδου Κωνσταντίνα, Χονδραντώνη Μαρία-Ειρήνη, Αναστασίου Εμμανουέλα, Σαράφη Στεφανία, Χαβέλα Ελένη, Κατσικάρη Σοφία, Γιαννακίδου Κυριακή ,Γεωργιάδου Νίκη, Φασίδου Ξένια, Χριστοπούλου Αλεξία και Χασιώτου Μιχαέλλα σήκωσαν το χρυσό κύπελλο.

Στο Μοντέρνο (Jazz) στη μεσαία κατηγορία Junior τα κορίτσια μας Ζουμπουλίδου Ευγενία, Κατσούρα Ανδριάνα, Καγκελίδου Νάντια, Πατσιαβούρα Μερόπη, Πινακούδη Ροδούλα, Πανίδου Σοφία, Εμμανουήλ Ελένη, Μποζμανλή Ιωάννα, Καραντουμάνη Ελένη, Μποζίνη Αλκιστη, Τσαλουκίδου Ολγα, Σαράφη Στεφανία, Δήμου Αναστασία και Καραντουμάνη Φανή σήκωσαν το ασημένιο κύπελλο.

Στο Μοντέρνο (Jazz)στην μεγάλη κατηγορία Adults τα κορίτσια μας Δήμου Αναστασία , Καραντουμάνη Φανή,Ντοντη Μαρία, Θωμαίδου Γεωργία, Αντωνιάδου Εβίτα και Παπανώτα Δήμητρα πήραν την 4η Θέση.

Στο Σύγχρονο (Contemporary) στην κατηγορία Junior τα παιδιά μας Αλιώση Νατάσσα, Παπαδοπούλου Γεωργία, Βούλγαρη Ραφαέλλα, ,Ιακωβίδου Ειρήνη , Βούλγαρης Θοδωρής, Καρυπίδου Μαρία, Ράλλη Ρένια, Τράμπαλη Ηλιάνα, Βακαλφώτη Μαρία, ΣοφιανίδουΑννα, Δαραή Ελένη, Ελευθεριάδου Λουίζα, Χρισοστομίδου Μαρία,Γεωργιάδου Ιλια, Συροπούλου Ελένη, Νικόλτση Ελλη και Παπαζλή Σταυρούλα σήκωσαν το χάλκινο  κύπελλο.

Στο Μοντέρνο (Jazz) Ντουέτα στη μεσαία κατηγορία Junior τα κορίτσια μας Πατσιαβούρα Μερόπη και Παπανώτα Δήμητρα πήραν χρυσό μετάλλιο.

Στο Μοντέρνο (Jazz) Ντουέτα στην μεγάλη κατηγορία Adults τα κορίτσια μας Δήμου Αναστασία και Καραντουμάνη Φανή πήραν χρυσό μετάλλιο.

Στο Σύγχρονο (Contemporary) Ντουέτα στην μεσαία κατηγορία Junior Junior τα κορίτσια μας Πατσιαβούρα Μερόπη και Παπανώτα Δήμητρα πήραν ασημένιο μετάλλιο.

Στο Street Dance (Hip –Hop) είχαμε δύο συμμετοχές στην κατηγορία Versity Το μικρό τμήμα με τις αθλήτριες Κατσούρα Ανδριάνα, Πανίδου Σοφία, Εμμανουήλ Ελένη, Μποζμανλή Ιωάννα, Τσαλουκίδου Ολγα, Πινακούδη Ροδούλα και Σπανού Ελένη εκτέλεσαν μία εξαιρετική χορογραφία με κάποια μικρά λάθη όμως και δεν μπόρεσαν να μπουν στον τελικό άλλωστε ήταν και οι πιο μικρές στην κατηγορία τους.

Το μεγάλο  τμήμα με τις αθλήτριες Δήμου Αναστασία , Καραντουμάνη Φανή, Ντοντη Μαρία, Γερακοπούλου Κατερίνα, Αντωνιάδου Εβίτα και Παπανώτα Δήμητρα και Πατσιαβούρα Μερόπη καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό εκτελώντας μία άψογη χορογραφία και για πολύ λίγο δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν στον τελικό.   

Οι επιτυχίες του ΦΙΛΙΠΠΟΥ δεν σταματούν όμως εδώ.Τις ίδιες μέρες 9-10 Απριλίου διεξήχθη στην Αθήνα το 1το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σύγχρονου και Μοντέρνου Χορού  Morgana  όπου οι αθλήτριές μας Τζίμπουλα Δέσποινα (ήδη καταξιωμένη αθλήτρια της ρυθμικής Γυμναστικής με πολλά μετάλλια ,μέλος για πολλά χρόνια στην Εθνική ομάδα και συμμετοχή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ρυθμικής στο Μye της Ιαπωνίας to 2009) σήκωσε το χρυσό κύπελλο στην κατηγορία Σύγχρονο(Contemporary) Solo και η Πουλιοπούλου Νεφέλη σήκωσε το χάλκινο κύπελλο στην κατηγορία Μοντέρνο (Jazz) Solo και μας έκαναν περήφανους.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την τεράστια προσπάθειά τους και ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές τους Χαβιαροπούλου Ηρώ,Μωυσιάδου Κατερίνα, Καλαντίδη Παναγιώτη, Κέλλυ Καλογήρου-Ράλλη και Γρηγοριάδου Όλγα που με την υπομονή και την επιμονή τους φέρνουν τόσο μεγάλες επιτυχίες στην πόλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...