Το πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Ολοκαύτωμα της Νάουσας

Το πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Ολοκαύτωμα της Νάουσας

Στις εκδηλώσεις μνήμης για την 194η επέτειο του Ολοκαυτώματος της Νάουσας θα παραστεί την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  θα φτάσει στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης στις 9.30 το πρωί της Κυριακής από όπου θα αναχωρήσει αμέσως για να μεταβεί οδικώς στη Νάουσα και συγκεκριμένα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, όπου θα γίνει επίσημη υποδοχή και στη συνέχεια θα τελεστεί δοξολογία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος.   

Αμέσως μετά ο κ. Παυλόπουλος θα μεταβεί στην αίθουσα του Μητροπολιτικού Ναού «Θαβώρ», όπου θα πραγματοποιηθεί Τελετή Ανακήρυξής σε Επίτιμο Δημότη της Ηρωικής Πόλης της Νάουσας. Στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στον Τόπο Θυσίας, όπου θα τελεσθεί Επιμνημόσυνη Δέηση και θα γίνει ρίψη Στεφάνου από τον κ. Παυλόπουλο στην Αράπιτσα και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει αναπαράσταση της Θυσίας των γυναικών.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί επίσης στο Μνημείο των 1.241 Νεομαρτύρων στο Πάρκο και αργότερα θα παραστεί στην παρέλαση στο κέντρο της πόλης  και θα παρακαθίσει σε γεύμα που παραθέτει προς τιμήν του ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης.

Ο κ. Παυλόπουλος  θα μεταβεί, τέλος, στον Αρχαιολογικό χώρο της Μίεζας και στους Μακεδονικούς Τάφους.

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την αστυνομία

Από ώρα 09:45 έως 10:40 τη μερική εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Ε.Ο. Βέροιας – Κυψέλης, από τη συμβολή της με τον Α/Κ Βέροιας έως τη διασταύρωση Καλιοτζίδη, στην Ν.Π.Ο Βέροιας – Νάουσας από τα φανάρια Καλιοτζίδη έως τη συμβολή της με την οδό Θεσσαλονίκης (φανάρια Κύπρου) , στην οδό Παυσανίου από τη συμβολή της με την οδό Θεσσαλονίκης έως τη συμβολή της με την οδό Σταδίου, στην οδό Σταδίου και κατ’ επέκταση στην Ε.Ο Βέροιας – Σκύδρας από τη συμβολή της Σταδίου με την Παυσανίου έως τη συμβολή της με την Ε.Ο Νάουσας (Σ.Σ Νάουσας)

Από ώρα 10:00 έως 17:00 την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων καθώς επίσης από ώρα 06:00 έως 17:00 την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης στους κάτωθι οδούς της πόλης της Νάουσας:

 

Στην Επ.Ο. Νάουσας- Σ.Σ.Νάουσας από Σ.Σ. Νάουσας έως είσοδο πόλης

Στην οδό Χρ. Πετρίδη από τη συμβολή της με την οδό Γρ. Λόγγου έως τη συμβολή της με την οδό Ζαφειράκη

Στην οδό Ζαφειράκη από τη συμβολή της με την οδό Χρ. Πετρίδη έως τη συμβολή της με την οδό Δημαρχείας

Στην οδό Δημαρχεία από τη συμβολή της με την οδό Ζαφειράκη έως τη συμβολή της με την Πλατεία Τρόμπακα

Στην Πλατεία Τρόμπακα

Στην οδό Ρήγα Φεραίου από τη συμβολή της με την οδό Χρ. Περδικάρη έως τη συμβολή της με την οδό Κ. Δημητριάδη

Στην οδό Κ. Δημητριάδη από τη συμβολή της με την οδό Ρήγα Φεραίου έως τη συμβολή της με την οδό Μεταμορφώσεως

Στην οδό Χατζηγρηγοριάδη από τη συμβολή της με την οδό Ζαφειράκη έως τη συμβολή της με την οδό Κοραή

Στην οδό Πεχλιβάνου από τη συμβολή της με την οδό Βύρωνος έως τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους

Στην οδό Αγίου Δημητρίου από τη συμβολή με την οδό Αργυρουπόλεως έως τη συμβολή της με την οδό Αγίου Νικολάου

Στην οδό Φιλώτα Κοκκίνου από τη συμβολή της με την οδο Σπ. Λαναρά έως τη συμβολή της με την Επ.Ο. Ναόυσας Σ.Σ. Νάουσας μέσω σπηλαίου

Σε όλο το μήκος των οδών: Ερμού, Μεταμορφώσεως, Μητροπόλεως, Χρ. Περδικάρη, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Χρ. Λαναρά, Δημ. Πεχλιβάνου, Κυριακίδη, Αγίου Νικολάου έως το άλσος, Απολλωνιάδος, Ηρωίδων, Στουμπάνων, Σεφέρη, Σπύρου Λαναρά, Θεοφίλου, Βενιζέλου, και περιμετρικά της πλατείας Καρατάσου.

 

Από ώρα 15:15 έως ώρα 16:15 την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Ε.Ο Βέροιας – Σκύδρας από τη συμβολή της με την Δημοτική οδό προς Χαριέσσα έως την Δημοτική οδό Προς Επισκοπή

 

Από ώρα 15:15 έως ώρα 17:00 την μερική εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Ε.Ο Βέροιας – Σκύδρας από τη συμβολή της με την Ε.Ο Νάουσας (Σ.Σ Νάουσας) έως την Δημοτική οδό προς Χαριέσσα, στην Ε.Ο Βέροιας – Σκύδρας από τη συμβολή της με την Ε.Ο Νάουσας (Σ.Σ Νάουσας) έως την είσοδο της πόλης της Βέροιας, στην οδό Σταδίου από τη συμβολή της με την Δημοτική οδό προς Λαζοχώρι έως τη συμβολή της οδό Παυσανίου, στην οδό Παυσανίου από τη συμβολή της με την οδό Θεσσαλονίκης έως τη συμβολή της με την οδό Σταδίου, στην Ν.Π.Ο Βέροιας – Νάουσας από τα φανάρια Καλιοτζίδη έως τη συμβολή της με την οδό Θεσσαλονίκης (φανάρια Κύπρου), στην Ε.Ο Βέροιας – Κυψέλης, από τη συμβολή της με τον Α/Κ Βέροιας έως την διασταύρωση Καλιοτζίδη.

 

 

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών με μέριμνα και φροντίδα του Αστυνομικού Τμήματος Νάουσας και του Τ.Τ. Βέροιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαβάστε στη

Διαβάστε στη "ΒΕΡΟΙΑ" που κυκλοφορεί 18/2

Σε σειρά αναμονής ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ...

ΕΜΕ Ημαθίας: Επιτυχόντες 79ου Διαγωνισμού

ΕΜΕ Ημαθίας: Επιτυχόντες 79ου Διαγωνισμού...

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία ανακοίνωσε τα...

Συνάντηση του υποψήφιου Δήμαρχου Βέροιας Απ. Εμμανουηλίδη με μέλη του Επιμελητηρίου

Συνάντηση του υποψήφιου Δήμαρχου Βέροιας Απ....

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βεροίας Απόστολος Εμμανουηλίδης ...

Συνελήφθησαν 2 άτομα για κλοπές από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας

Συνελήφθησαν 2 άτομα για κλοπές από το Τμήμα Ασφάλειας...

 Συνελήφθησαν χθες (15 Φεβρουαρίου 2019) το μεσημέρι σε...

Συλλυπητήριο μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη για τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Πετρίδη

Συλλυπητήριο μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας...

Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια...

ΜΟΡΦΕΣ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ  ΜΕΡΟΣ ΙΖ - Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ -ΝΑΥΑΡΧΟΣ Π.Ν. (1871-1945)

ΜΟΡΦΕΣ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΡΟΣ ΙΖ - Ο...

Γράφει ο Παναγιώτης ΠαπαδόπουλοςΦιλόλογος  Κάποια...

Ο Φιλολογικός και Φιλαρμονικός Σύλλογος «Ελικών» και η Μικτή Μανδολινάτα του Γυμνασίου Βέροιας (Δημιούργησαν τη Ρομαντική εποχή και την Εύηχη Βέροια)

Ο Φιλολογικός και Φιλαρμονικός Σύλλογος «Ελικών» και...

Γράφει ο  Παύλος ΠυρινόςΕισαγωγήΣύλλογοι, με διάφορες...

Συνεδριάζει τη Δευτέρα στη Βέροια  το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας

Συνεδριάζει τη Δευτέρα στη Βέροια το Περιφερειακό...

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου ενημερώνει ότι είναι για το σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου είναι σε πλήρη λειτουργία όλες οι πίστες και οι αναβατήρες...

Εκτροχιασμός τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Πλατύ Ημαθίας.Σύμφωνα με ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η αμαξοστοιχία 1591 εκτροχιάστηκε...

Σε σειρά αναμονής ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ - 1.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗΣήμερα το μεσημέρι η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Βέροια«Έπαιρνε...

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του 79ου Πανελλήνιου Μαθηματικού Διαγωνισμού «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» για μαθητές από Β΄ Γυμνασίου ως και Γ΄ Λυκείου, ο οποίος διεξήχθη το Σάββατο 19 ...