"Βαριές " καμπάνες στον παγκο του Φιλίππου

Βαρύ ήταν το τίμημα που πλήρωσε ο Φίλιππος Βέροιας στο εντός έδρας παιχνίδι με την Δόξα Λευκάδας, καθώς εκτός από την καταδικαστική ήττα, τιμωρήθηκαν τέσσερα βασικά μέλη του. Αρχικά ο Δημήτρης Γκίμας τιμωρήθηκε με 20 ημέρες στέρησης δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του, ενώ το ίδιο συνέβη και στον βοηθό του Χρήστο Μπλατσιωτη, με έναν εκ των προπονητών των υποδομών να κάθεται στον πάγκο, με τον Δημήτρη Γκίμα να δίνει τηλεφωνικά τις οδηγίες του.

Για δυο μήνες τιμωρήθηκε ο Ηλίας Λαζός, ενώ για μια αγωνιστική ο Νίκολα Ότοβιτς, την οποία εξέτισε την περασμένη αγωνιστική με τον Δούκα, και θα αγωνιστεί με το Περιστέρι. Ο Δημήτρης Γκίμας σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι το παιχνίδι είναι μόνο για το γόητρο, καθώς η ομάδα του έχει συμβιβαστεί με την ιδέα της Β' Εθνικής:

 

« Σίγουρα περιμέναμε αυτό το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας να έχει ξεχωριστή σημασία. Δυστυχώς όμως η εξέλιξη του πρωταθλήματος ήταν αρνητική για μας κι έτσι το παιχνίδι για μας είναι μόνο για το γόητρο μας. Δεν ξέρουμε αν θα έχουμε μαζί μας τον Οτοβιτς αλλά όπως και να ‘ναι είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε. Η ιστορική ομάδα του Περιστερίου είναι σε ανοδική πορεία και το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο.

Καλούμε τους φίλους μας που τόσο πολύ μας συμπαραστάθηκαν φέτος να έλθουν για μια τελευταία φορά φέτος στο γήπεδο για να αποχαιρετίσουν τους παίκτες μας που τόσο πολύ προσπάθησαν φέτος και ταυτόχρονα να χαρούν το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας στην μεγάλη αυτή κατηγορία».

 

Αναλυτικά οι ποινές στον καθένα ξεχωριστά. 

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό της ΕΟΚ μετά από συνεδρίαση του επιβάλλει τις παρακάτω ποινές:

 

Στον αθλητή N. Otovic (Φίλιππος Βέροιας, Α2 Ανδρών) την ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας.

Στον Δ. Γκίμα , προπονητής Φίλιππου Βέροιας, την ποινή της προσωρινής για είκοσι (20) ημέρες στέρηση δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του.

Στον Η. Λαζό, συνοδό του Φίλιππου Βέροιας, την ποινή της απαγόρευσης εισόδου του στον αγωνιοστικό χώρο του γηπέδου όπου αγωνίζεται η ομάδα του για δύο (2) μήνες.

Στον Χ. Μπαλατσιώτη, βοηθός προπονητή Φίλιππου Βέροιας, την ποινή της προσωρινής για δέκα (10) ημέρες στέρηση δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου  προετοιμάζεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου ...

Τη κ. Θεοδώρα (Νόρα) Δράκου πρωταθλήτρια κολύμβησης...

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις αποστολές για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος χάντμπολ (ΦΩΤΟΣ)

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις...

Με την παρουσία του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη...

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του...

Με πολύ καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με την...

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης...

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...