Αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης στην Επιτροπή για την ΠΑΕ Βέροια

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης στην Επιτροπή για την ΠΑΕ Βέροια

Μία ακόμη "τρανταχτή" αποχώρηση αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή από το ρόστερ της ΠΑΕ Βέροια αφού ο Πολωνός μεσοεπιθετικός της ομάδας  Ραντοσλαβ Μαγιέφσκι συμφώνησε με τη διοίκηση για λύση της συνεργασίας αφού το συμβόλαιο του ήταν για δύο χρόνια. Στον παίκτη θα δοθούν τα χρήματα που του οφείλονται και η λύση θα γίνει κινεί συναινέσει. Άλλωστε ο Μαγιέφσκι βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχο της ΛεΧ Πόζναν που θέλει να τον εντάξει στην ομάδα. 

Αναβλήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η εκδίκαση της έφεσης που ήταν να συζητηθεί την Πέμπτη το μεσημέρι λόγω της παρατεταμένης αποχής των Δικηγόρων, και μεταφέρθηκε για την προσεχή Τρίτη.  Πάντως η κατάσταση δεν φαίνεται να εκτονώνεται γρήγορα και φυσικά αυτό θα έχει μεγάλο αντίκτυπο κατ' αρχήν στην παραμονή 'η 'όχι του προπονητού Δημήτρη Ελευθερόπουλο, και φυσικά στην ανανέωση αρκετών συμβολαίων που λήγουν στις 30-6-2016. Τίποτε λοιπόν δεν μπορεί να προγραμματιστεί χωρίς την οριστική αδειοδότηση και φυσικά στην εύρεση χρημάτων που θα ικανοποιήσουν τους παίκτες. 

Πάντως το θέμα που αφορά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού φέρνει σε προτεραιότητα τον Ζήση Βρύζα ως υποψήφιο πρόεδρο της ΠΑΕ Βέροια αλλά δεν ξέρουμε από ποιόν θα χρηματοδοτηθεί η ομάδα. Εκτός και αν γίνει ένας προγραμματισμός   με μπάτζετ μόνο με τα έσοδα που θα πάρει η ομάδα την νέα χρονιά από χορηγούς , διαφημίσεις, εισιτήρια κ.α. 

Όλα αυτά βγαίνουν από πληροφορίες και δεν είναι επίσημες ανακοινώσεις από την ίδια την Διοίκηση και τον πρόεδρο Θόδωρο Καρυπίδη. Γιατί υπάρχουν πληροφορίες ότι κάποιοι παίκτες θα πάρουν τα χρήματα τους από εκχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Νέας χρονιάς.!!

 

Τι γράφουν τα Αθλητικά site για την αποχώρηση του Μαγιέφσκι. 

Το  συμβόλαιο του Ράντοσλαβ Μαγέφσκι στη Βέροια ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2017. Ο Πολωνός είχε εκφράσει ωστόσο την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ δεν ήθελε να κινηθεί νομικά για να εξασφαλίσει την ελευθερία του.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως επήλθε διακανονισμός με τη διοίκηση και συμφωνήθηκε να λυθεί... αναίμακτα η συνεργασία τους, με τρόπο που βολεύει και τις δύο πλευρές. Ο 30χρονος Πολωνός ήταν εφέτος εκ των κορυφαίων παικτών της "Βασίλισσας", αγωνιζόμενος σε 33 παιχνίδια (είχε και 4 γκολ).

Η ομάδα της πατρίδας του, η Λεχ Πόζναν, έχει εκφράσει ενδιαφέρον να τον αποκτήσει και αυτή τη χρονική στιγμή δείχνει να είναι το φαβορί για να τον αποκτήσει. Πάντως κρούση στον παίκτη φέρεται να έκανε και η ΑΕΛ, αλλά τουλάχιστον στην παρούσα φάση τα χρήματα που δίνει δεν... ενθουσιάζουν τον Πολωνό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών ΓΕ.Λ – ΕΠΑ.Λ η αθλήτρια του Πήγασου Ημαθίας Πασίδου Δέσποινα

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών...

Μεγάλη επιτυχία για τον Ημαθιώτικο αθλητισμό αποτελεί...

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου  προετοιμάζεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου ...

Τη κ. Θεοδώρα (Νόρα) Δράκου πρωταθλήτρια κολύμβησης...

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις αποστολές για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος χάντμπολ (ΦΩΤΟΣ)

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις...

Με την παρουσία του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη...

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του...

Με πολύ καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με την...

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης...

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...