Ξεκινάει την Τρίτη 21 Ιουνίου στη Βέροια το 2ο BasketBall Camp του Κώστα Τσαρτσαρή

Ξεκινάει την Τρίτη 21 Ιουνίου στη Βέροια το 2ο BasketBall Camp του Κώστα Τσαρτσαρή

Το Veria BasketBall Camp, το μπασκετικό camp που εμπνεύστηκε και διοργανώνει ο Κώστας Τσαρτσαρής και το οποίο ήταν το πρώτο που ξεκίνησε από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Βέροια  ετοιμάζεται στα γήπεδα της πόλης (ΔΑΚ Δ. Βικέλας και ‘Άρης Γεωργιάδης’) και να υποδεχθεί για 2η χρονιά δεκάδες μικρούς λάτρεις του αθλήματος, στις 21 με 26 Ιουνίου.

 

Την έναρξη του camp ανακοίνωσαν επίσημα με συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και οι εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών, Δημήτρης Γκίμας των τμημάτων μπάσκετ του Φιλίππου, Νίκος Κελεπούρης του ΑΟΚ Βέροιας και ο Θεόφιλος Κορωνάς πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας.

 Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης  «Η επανάληψη σημαίνει επιτυχία και φέτος προσπαθήσαμε για ακόμα πιο άρτια διοργάνωση. Μικροπροβλήματα και μικροπαραλήψεις που παρουσιάστηκαν στην περσινή διοργάνωση, φέτος με την εμπειρία μας θα διορθώσουμε κάποιες ατέλειες. . Έτσι τα παιδιά θα μπορέσουν να απολαύσουν τα μυστικά  και τις ομορφιές του μπάσκετ, από ανθρώπους που το γνωρίζουν καλά» το άθλημα.

Στην συνέχεια μίλησε ο εκπρόσωπος του ΑΟΚ Βέροιας Νίκος Κελεπούρης ο οποίος τόνισε. «Στα 20 χρόνια που ασχολούμαστε μόνο με το μπάσκετ είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τον Κώστα Τσαρτσαρή τον κορυφαίο Βεροιώτη αθλητή να σταθούμε δίπλα του και να τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε.»

«Η διοργάνωση είναι υπερομαδική και χαιρόμαστε που φέτος συμμετέχουν και οι δυο σύλλογοι της πόλης μας. Αυτή τη χρονιά θεωρούμε πως είμαστε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω, καθώς προστέθηκε το γήπεδο «Άρης Γεωργιάδης» στην Εληά. Ευελπιστούμε του χρόνου αν προλάβουμε, να έχουμε και νέα γήπεδα», ανέφερε ο κ. Κορωνάς. μαζί με τις ευχές του για καλή επιτυχία.

«Είμαστε χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας στην προσπάθεια του Κώστα Τσαρτσαρή, ενός από τους μεγαλύτερους αθλητές που ανέδειξε αυτή η πόλη. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά η συμμετοχή τους στο camp.

Στεκόμαστε πάνω από Σωματεία και πιστεύουμε στη δυναμική του μπάσκετ. Φέτος έχουμε λίγη παραπάνω πείρα και θέλουμε να γίνει καλύτερο. Αναμένονται πολλές εκπλήξεις και παρουσία μεγάλων ονομάτων του μπάσκετ, για να γίνουμε έτσι το επίκεντρο του μπάσκετ στο πανελλήνιο.

Στόχος του camp είναι να έχει διευρυμένο χαρακτήρα και να επεκταθεί σε όλη την Ημαθία». Μάλιστα για τα επόμενα χρόνια στόχος θα είναι να απλωθούμε σε όλη την Κεντροδυτική Μακεδονία .» Στο Veria BasketBall Camp 2016 στο πλευρό του Κώστα Τσαρτσαρή θα είναι και φέτος ο Μανώλης Παπαμακάριος, πάνω από 12 προπονητές ( απο Νάουσα, Κρύα Βρύση, Κοζάνη )  και καλεσμένοι έκπληξη! Θα υπάρχουν λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των αθλητών στο camp, παροχή ρούχων προπόνησης, παροχή γεύματος, απονομή διπλώματος συμμετοχής, επάθλου και μεταλλίου.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 21/6. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του Veria BasketBall Camp 2016 στο facebook.

 

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

1ο ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: 08.15΄ Πάρκο Εληάς – Χώρος στάθμευσης τουρ. Λεωφορείων

1η ΣΤΑΣΗ: 08.20΄ Οδός Βενιζέλου – Εκκλησία Αγ. Γιάννη – Έναντι κλινικής Ευαγγελισμός

2η ΣΤΑΣΗ: 08.25΄ Οδός Βενιζέλου – Εκκλησία Υπαπαντής – Πλατεία Κόρακα

3η ΣΤΑΣΗ: 08.30΄ Οδός Θεσ/νίκης – Πάρκο έναντι νεκροταφείων

2ο ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: 08.15΄ Πάρκο Εληάς – Χώρος στάθμευσης τουρ. Λεωφορείων

1η ΣΤΑΣΗ: 08.20΄ Οδός Μητροπόλεως – Εθνική τράπεζα

2η ΣΤΑΣΗ: 08.25΄ Οδός Μητροπόλεως – Πλατεία Ωρολογίου

 

Η αναχώρηση των λεωφορείων από το ΔΑΝ «Δ. Βικέλας» θα είναι στις 13.00. Η αποβίβαση των παιδιών θα είναι στις ίδιες στάσεις. Παρακαλούνται οι γονείς να μεριμνήσουν για την έγκαιρη προσέλευση και υποδοχή των παιδιών τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 10 ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ

ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 10 ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ...

Στην παραλία  του Ξυλοκάστρου  Κορινθίας διεξήχθη το...

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών ΓΕ.Λ – ΕΠΑ.Λ η αθλήτρια του Πήγασου Ημαθίας Πασίδου Δέσποινα

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών...

Μεγάλη επιτυχία για τον Ημαθιώτικο αθλητισμό αποτελεί...

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου  προετοιμάζεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου ...

Τη κ. Θεοδώρα (Νόρα) Δράκου πρωταθλήτρια κολύμβησης...

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις αποστολές για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος χάντμπολ (ΦΩΤΟΣ)

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις...

Με την παρουσία του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη...

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του...

Με πολύ καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με την...

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης...

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...