ΕΠΙΔΕΙΞΗ Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ -  Φανταστικό και υψηλού επιπέδου θέαμα από τις αθλήτριες και τις χορευτικές ομάδες του Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ

ΕΠΙΔΕΙΞΗ Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ - Φανταστικό και υψηλού επιπέδου θέαμα από τις αθλήτριες και τις χορευτικές ομάδες του Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ

Όσοι βρέθηκαν στο κατάμεστο Φιλίππειο γυμναστήριο την Τετάρτη 22 Ιουνίου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα υπέροχο και υψηλού επιπέδου θέαμα. Το ξεκίνημα της εκδήλωσης έγινε από τον πρόεδρο του ΑΟΡΓ Βέροιας κ. Ευθύμιο Χωματά ο οποίος καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία του τον εκπρόσωπο του δημάρχου Βέροιας, αντιδήμαρχο παιδείας και πολιτισμού και πρόεδρο της ΚΕΠΑ  κ. Γιώργο Σοφιανίδη.

 

Καλωσόρισε και ευχαρίστησε ακόμα και τους γονείς των παιδιών, που για μια ακόμα χρονιά έδειξαν εμπιστοσύνη στο σύλλογο και ιδιαίτερα στις γυμνάστριές του.

Αναφέρθηκε γενικά στις πολλές επιτυχίες του συλλόγου που φέτος συμπλήρωσε 27 χρόνια και κάλεσε τον κ. Σοφιανίδη για έναν χαιρετισμό.

Ο κ . Σοφιανίδης μίλησε για τις πολλές επιτυχίες που έφερε στην πόλη μας ο ΑΟΡΓ Βέροιας και τόνισε τις πολλές ωφέλειες που αποκομίζουν τα παιδιά που βρίσκονται από μικρά στον αθλητισμό και ιδιαίτερα της ρυθμικής γυμναστικής.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο η τεχνική υπεύθυνη και εν ενεργεία γυμνάστρια του συλλόγου Μαρία Μυλωνά για να παρουσιάσει και να σχολιάσει τα μουσικοχορευτικά προγράμματα των αθλητριών, των αναπτυξιακών, των προαγωνιστικών και των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου. Όταν εκτελούσαν τα προγράμματά τους οι αθλήτριες ανακοίνωνε τις επιτυχίες τους που φέτος ήταν πολλές: 

Ολυμπία Σαλασίδου-ασημένιο μετάλλιο στην κορδέλα στους αγώνες Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, Χωματά Ελισάβετ- Μέσα στις πέντε καλύτερες νεάνιδες της χρονιάς της(2003) στην Κ. και Β. Ελλάδα με βάση τα αποτελέσματα του πανελλήνιου αγώνα και Πέμπτη σtο σύγχρονο solo στο SALONICA OPEN ,Μουστακοπούλου Στεργιάνα- ασημένιο μετάλλιο στο στεφάνι στους διεθνείς αγώνες SPARTAKOS CUP  και ασημένιο στους χορευτικούς αγώνες SALONICA OPEN στο solo σύγχρονο. Η Αγδαλίδου Άννα και Δουλκερίδου Ελένη που προέρχονται από το τμήμα του Κοπανού συμμετείχαν στο χάλκινο μετάλλιο των αγώνων Κ. και Β. Ελλάδας στην κατηγορία παγκορασίδων. 

Οι παρακάτω αθλήτριες  πήραν μέρος στους αγώνες Αισθητικής Γυμναστικής Μεσογειακών χωρών που έγιναν στον Βόλο και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο. Ακόμα κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στους αγώνες Β΄-Δ΄ περιφέρειας στην κατηγορία παγκορασίδων στο Σύνθετο Ομαδικό: 1) Μαρία Παυλίδου-6η στο σύνθετο ατομικό, 7η στο σκοινάκι και 8η στο στεφάνι 2) Σμαράγδα Ελευθεριάδου-7η στο  σύνθετο ατομικό, 4η στο σκοινάκι,8η στο ελεύθερο 3)Χάιδω Μοτσιοπούλου-6η στο σκοινάκι 4)Άρτεμις Μακροδημήτρη- 4η στην μπάλα.

Οι επόμενες αθλήτριες μαζί με τις προηγούμενες διακρίσεις κατέκτησαν και το ασημένιο μετάλλιο στο ανσάμπλ στους διεθνείς αγώνες SPARTACOS CUP: Βέργου Σοφία, Καλοϊδου Κωνσταντίνα, Μπέτσια Χριστίνα, Ντέλα Αναστασία, Παπαευθυμίου Άννα και Στεργιούλα Ελένη.

Όλα αυτά τα αστεράκια που έφεραν μεγάλες επιτυχίες στην πόλη μας είχαν την ευκαιρία να δουν, να θαυμάσουν και να καταχειροκροτήσουν και άνθρωποι, όπως συγγενείς και φίλοι, που δεν μπόρεσαν να τα δουν στους αγώνες.

Οι μεγάλες ομαδικές επιτυχίες όμως δεν ήρθαν από την ρυθμική γυμναστική αλλά από τις χορευτικές ομάδες (hip-hop, μοντέρνο και σύγχρονο) του συλλόγου, που έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις στους χορευτικούς αγώνες SALONICA OPEN κατακτώντας 1 χρυσό, 3 ασημένια και 1 χάλκινο με την καθοδήγηση της υπεύθυνης δασκάλας χορού Κικής Χωματά.

Πίσω από αυτές επιτυχίες βέβαια βρίσκονται οι γυμνάστριες-προπονήτριες των αθλητριών : Η Βασιλική Δίντση, πρώην αθλήτρια του συλλόγου και υπεύθυνη των αναπτυξιακών και αγωνιστικών τμημάτων του Κοπανού. Η Κική Χωματά, απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, πτυχιούχος στο χιπ-χοπ , υπεύθυνη και δασκάλα χορού όλων των χορευτικών  τμημάτων του συλλόγου και προπονήτρια των αγωνιστικών τμημάτων. Η Ερμιόνη Τάκα, πρώην αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, προπονήτρια όλων των αθλητριών και των προπαγκορασίδων. Και τέλος η Μαρία Μυλωνά που για 27 χρόνια βρίσκεται αδιαλείπτως μπροστάρισσα σε ότι έχει σχέση με την ρυθμική γυμναστική, που την ξεκίνησε στην Βέροια το 1989.

Η εκδήλωση έκλισε με την παρουσίαση όλων των τμημάτων και με μία πολύ ωραία και συμβολική κίνηση. Οι παλιές αθλήτριες έδωσαν μετάλλια σε όλα τα κοριτσάκια που πήραν μέρος στην επίδειξη  παίρνοντας το μήνυμα να συνεχίσουν και αυτά, μελλοντικά τις επιτυχίες των παλαιότερων αθλητριών του συλλόγου. Η Μαρία Μυλωνά τέλος ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές, ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και έδωσε ραντεβού με τα αναπτυξιακά τμήματα τον Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π για τη Volley League και τον αγωνιστικό απολογισμό.

Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π για τη Volley League και τον...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ στη συνεδρίαση  της...

Δύσκολη η αρχή αλλά με θετικά αποτελέσματα για την αγωνιστική ομάδα του Πήγασου

Δύσκολη η αρχή αλλά με θετικά αποτελέσματα για την...

Το Σαββατοκύριακο 24-25 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκε...

Καταβάλλονται 3.596.500 ευρώ σε 1.403 ερασιτεχνικά σωματεία του Μητρώου

Καταβάλλονται 3.596.500 ευρώ σε 1.403 ερασιτεχνικά σωματεία...

Καταβάλλονται από σήμερα 3.596.500 ευρώ σε 1.403 δικαιούχα...

Ανοίγουν για το κοινό δημοτικό κολυμβητήριο και γήπεδο στην Νάουσα

Ανοίγουν για το κοινό δημοτικό κολυμβητήριο και...

Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται από σήμερα το...

Πιέρια όρη ( θέση Γκόλνα) 1235μ. Κυριακή 9 Μαϊου 2021 Με τους Ορειβάτες Βέροιας

Πιέρια όρη ( θέση Γκόλνα) 1235μ. Κυριακή 9 Μαϊου 2021 Με τους...

Το βουνό σήμερα μας προσκαλεί φιλικά με κάθε πλαγιά...

 ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς: «Όσοι έχουν εμβολιαστεί δε χρειάζονται τεστ για τους αγώνες»

ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς: «Όσοι έχουν εμβολιαστεί δε...

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς,...

Ανοίγουν στις 17 Μαΐου οι Ακαδημίες. όλες οι προτάσεις

Ανοίγουν στις 17 Μαΐου οι Ακαδημίες. όλες οι προτάσεις

Την άρση απαγορεύσεων για την σταδιακή επιστροφή στην...

Στη Βέροια και στην ομάδα Βόλεϊ του Φιλίππου ο Γιάννης Τακουρίδης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ στη συνεδρίαση  της Τετάρτης 12 Μαΐου 2021 συζήτησε και αποφάσισε τα ακόλουθα:Επικύρωσε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος Volley League 2020-21.Eκανε τον αγωνιστικό απολογισμό της...