Μάκης Τούσας: ΄Ήμαστε το φαβορί και δεν μπορούμε να το κρύψουμε΄. Έγινε η παρουσίαση του ΑΟΚ Βέροιας

Μάκης Τούσας: ΄Ήμαστε το φαβορί και δεν μπορούμε να το κρύψουμε΄. Έγινε η παρουσίαση του ΑΟΚ Βέροιας

Στον πολυχώρο της Εληάς SALA έγινε η παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ του ΑΟΚ Βέροιας ενόψει της νέας περιόδου του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ με τα βλέμματα στραμμένα στις σπουδαίες μεταγραφές που έκανε φέτος ο Σύλλογος θέλοντας να αλλάξει επιτέλους κατηγορία. 

Στην αρχή της συνέντευξης ο team manager Αντώνης Ταγγίδης καλωσόρισε τους εκπροσώπους του τοπικού τύπου και ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας κ.κ Γαβριηλίδη Σίμο (χρυσό χορηγό) Αφοι Μεϊμαρίδη (Στέλιο και Γιώργο) και Φωτιάδη Χαράλαμπο με τους οποίους από τον Μάιο ακόμη είχαν ξεκινήσει το "κτίσιμο" της νέας ομάδας. Ακολούθησαν δηλώσεις του αντιπροέδρου της ομάδας Νίκου Κελεπούρη, του προπονητή Μάκη Τούσα, και φυσικά των νέων αποκτημάτων του ΑΟΚ Βέροιας, ενώ στο τέλος παρουσιάστηκε και η νέα φανέλα  της ομάδας. 

Μιλώντας στην αρχή ο αντιπρόεδρος της ομάδας και ιδρυτικό στέλεχος του συλλόγου Νίκος Κελεπούρης τόνισε. 

"Πριν 20 χρόνια περίπου ξεκινήσαμε το εγχείρημα για την δημιουργία μιας ομάδας μόνο για μπάσκετ στην Βέροια, όπου αναδείξαμε αρκετούς παίκτες (όπως Γκάνας, Χατζηχαρίσης, Τριχόπουλος που έπαιξαν σε υψηλές κατηγορίες). Φέτος έχουμε την τύχη να στηρίζουν το σύλλογο σημαντικοί χορηγοί όπως ο κ. Σίμος Γαβριηλίδης που ήδη έχει προσφέρει αρκετά καθώς και οι αδελφοί Μεϊμαρίδη, αλλά και τον κ. Φωτιάδη Χαράλαμπο. Ήμαστε δεσμευμένοι να πετύχουμε τους στόχους μας με σκληρή δουλειά και να βρεθούμε επιτέλους ένα σκαλοπάτι πιο πάνω φέτος." 

 

Μάκη Τούσας (προπονητής) 

"Μετά άπω 10 χρόνια στο σύλλογο και 4η σεζόν φέτος νοιώθω κάπως περίεργα αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Ο ΑΟΚ Βέροιας είναι μία ομάδα μπάσκετ στην οποία παίζουν κατά 90% δικά της παιδιά. Η συνεργασία μας με τον κ. Σίμο Γαβριηλίδη έχει ως στόχο να οδηγήσουμε την ομάδα πιο ψηλά και με τους κ.κ Μεϊμαρίδη και Φωτιάδη να βγούμε από τις τοπικές κατηγορίες. Η ομάδα φέτος έχει "γεμίσει" και έχουμε παίκτες σε όλες τις θέσεις. Μπορεί πέρσι να χάσαμε στα "σημεία" την άνοδο φέτος όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Ήμαστε το απόλυτο φαβορί και δεν το κρύβουμε. Άλλωστε οι μεταγραφές που έγιναν το μαρτυρούν ότι ο ΑΟΚ Βέροιας φέτος θα αλλάξει κατηγορία." 

Στη συνέχεια ο κ. Τούσας ευχαρίστησε τον Δήμο Βέροιας για την παραχώρηση του γηπέδου Άρης Γεωργιάδης στην Εληά , αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες με την συμμετοχή 140 περίπου παιδιών. Και τέλος αναφέρθηκε στην έναρξη του πρωταθλήματος που είναι να ξεκινήσει στις 8-10-2016 ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου. Πάντως στο τέλος ο κόουτς ΄ 'άφησε ανοικτό το θέμα μιας ακόμη μεταγραφής σπουδαίου παίκτη εκτός από τον έφηβο Πασχαλίδη από τον Φίλιππο Βέροιας.

 

Γιώργος Γιαννουζάκος: "Αγαπώ το μπάσκετ που υπηρετώ τόσα χρόνια και δεν σκέπτομαι να το αφήσω. Όμως στον ΑΟΚ Βέροιας βρήκα και την ζεστασιά των ανθρώπων της ομάδας  που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή . Θέλω να βοηθήσω και να συμβάλω στην επίτευξη του στόχου της ομάδας. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον κ. Σίμο Γαβριηλίδη για το μεγάλο του ενδιαφέρον. . Εμένα με αρέσει να παίζω και να κερδίζω." 

Πέτρος Μάντζος: "Ευχαριστώ τον κ. Γαβριηλίδη που με εμπιστεύθηκε να φορέσω την φανέλα του ΑΟΚ Βέροιας και τους άλλους χορηγούς, αλλά και την διοίκηση του συλλόγου. Εύχομαι υγεία σε όλους και τα υπόλοιπα στο γήπεδο δεν χρειάζονται πολλά λόγια."

Βασίλης Γκανάς: "Στο σύλλογο ήρθαν φέτος πολλοί έμπειροι παίκτες και φυσικά είναι η μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε το βήμα παραπάνω, να αλλάξουμε κατηγορία. Για μένα είναι μία διαφορετική χρονιά." 

 

Το ρόστερ της ανδρικής ομάδας του ΑΟΚ Βέροιας περιόδου 2016-17.

1. Τρομπούκης Μάριος (1.87)

2. Ουσουλτζόγλου Στάυρος (1.74)

3. Χρυσάφης Χάρης (1.83)

4. Γκανάς Βασίλης (1.82)

5. Στεργιούλας Άγγελος (1.90)

6. Πάππου Γιώργος (1.90)

7. Καπνάς Κώστας (1.73)

8. Ιωσηφίδης Μάκης (1.91)

9. Μάντζος Πέτρος (2.00)

10. Λέφας Γιάννης (1.90)

11. Χατζηχαρίσης Στράτος (1.97)

12. Γιαννουζάκος Γιώργος (1.99)

13. Στόιος Παναγιώτης (1.92)

14. Αλευρίδης Γιάννης (1.96)

15. Γκεκόπουλος Κώστας (1.90)

16. Ουζούνης Στέλιος (1.82)

17. Πιπερτζης Δημήτρης (1.82)

18. Λάντζος Στέργιος (1.83)

19. Τσέος Αριστοτέλης (1.85)

20. Μπαρμπαρούσης Μιχαήλ (1.86)

 

Το τεχνικό τιμ 

Τούσας Θωμάς,  προπονητής, Δαβόρας Παναγιώτης βοηθός προπονητού, Τζουμάκης Γιάννης γυμναστής, Γαβριηλίδης Κώστας β' γυμναστής, και Ηλιάδης Κώστας προπονητής scouting .

 

Το δ.σ του συλλόγου. 

Κελεπούρης Νίκος αντιπρόεδρος , Χριστοφορίδης Πέτρος Γ. Γραμματέας Ταγγίδης Αντώνης team manager Κουμούσης Χρήστος έφορος και Σίμος Γαβριηλίδης μέγας χορηγός. 

 

Τα φιλικά προετοιμασίας 

7-9-2016 Μακαμπή - ΑΟΚ Βέροιας στον NICK GALIS ARENA 

14-9- 2016  ΑΟΚ Βέροιας- Αριστοτέλης Φλώρινας  ΔΑΚ  Δ. Βικέλας 

16-9-2016  Αστέρας  Σίνδου - ΑΟΚ Βέροιας στην Σίνδο  

21-9-2016  Αριστοτέλης Φλώρινας - ΑΟΚ Βέροιας στην Φλώρινα

24-9-2016 Βελβενδό - ΑΟΚ Βέροιας στο Βελβενδό 

25-9-2016  ΑΟΚ Βέροιας- Διόσκουροι Κοζάνης  στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας 

29-9-2016  Αιγινιακός- ΑΟΚ Βέροιας στο Αιγίνιο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Η Ομοσπονδία διαιτητών ανακοινώνει το πρόγραμμα της...

"Σφράγισαν" την πρώτη θέση τα κορίτσια του...

Ένατη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ποσειδώνα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...