Προβάδισμα πρόκρισης για τον Φίλιππο. 30-24 την Μπουντβάνσκα. Κορυφαίοι Ζλατάνος και Δραγκόλας

Προβάδισμα πρόκρισης για τον Φίλιππο. 30-24 την Μπουντβάνσκα. Κορυφαίοι Ζλατάνος και Δραγκόλας

Σημαντικό βήμα πρόκρισης για τον Φίλιππο η νίκη με 30-24 επί της Μποντβάνσκα από το Μαυροβούνιο στο Φιλίππειο, με εκπληκτική άμυνα στο β΄ ημίχρονο, που οδήγησε το 15-15 στο τελικό σκορ με διαφορά έξι τερμάτων.

Παρότι ήταν το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι για την νέα ομάδα του Φιλίππου , όλοι έμειναν ευχαριστημένοι τόσο από την απόδοση των νέων παικτών, και άλλο τόσο από την σπουδαία νίκη επί ενός ισχυρού αντιπάλου.

 Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος στο πρώτο ημίχρονο με τους Βεροιώτες να παγιδεύονται στο ρυθμό των φιλοξενούμενων.

 Έτσι η ομάδα από το Μαυροβούνιο κατάφερε να προηγηθεί με 10-13 στο 22’, την μεγαλύτερη διαφορά στο παιχνίδι, με τον Φίλιππο να συνέρχεται στα τελευταία λεπτά και να ισοφαρίζει σε 15-15 με τον Κωστακίδη με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

 Με την έναρξη της επανάληψης όλα άλλαξαν. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους , πίεσαν στην άμυνα, κράτησαν  τους Μαυροβούνιους  χωρίς σκορ για 8 λεπτά και με σερί 6-0 ξέφυγαν με 21-15 στο 38’, ενώ στο 41’ με τέρμα του Τριανταφυλλίδη έφτασαν στο +8 (24-16).Στη συνέχεια όμως οι παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη έκαναν «κοιλιά»  με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μειώσουν σε 25-23 στο 54’ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι. όμως προς το τέλος του αγώνα και αφού οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να παίξουν με χωρίς δύο παίκτες στο τερέν η διαφορά ξανά μεγάλωσε και αν ο Παπαδόπουλος με την λήξη του παιχνιδιού ήταν πιο ψύχραιμος τότε ο Φίλιππος θα πήγαινε στο Μαυροβούνιο με επτά γκολ διαφορά όχι πως το 30-24 δεν είναι καλό αποτέλεσμα όπως εξελίχθηκε ο αγώνας. 

Η διακύμανση του σκορ ανά 5' λεπτό ήταν 5' 2-3, 10' 6-7, 15' 9-9, 20' 10-11, 25' 12-13, 30' 15-15.  35' 18-15, 40' 23-16, 45' 24-18, 50' 24-21, 55' 26-23, 60' 30-24. 

Έστειλε θετικά μηνύματα η ομάδα.

Μπορεί στην αρχή να υπήρχε μία αμφισβήτηση τόσο με την απόδοση των περισσοτέρων παικτών όσο και την πορεία του σκορ στο διεθνές παιχνίδι  του Σαββάτου, όπου και η ανταπόκριση του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη . Όμως στο τέλος όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι και για την εν γένει εμφάνιση της νέας ομάδας, όσο και για το σκορ αλλά και την πληρότητα του κλειστού από τον κόσμο που ήρθε κάπως αργά. 

Σίγουρα όμως πιο ευχαριστημένος πρέπει να είναι ο προπονητής του Φιλίππου Στέλιος Σειρεκίδης ο οποίος είδε τους νέους παίκτες να τον δικαιώνουν με την απόδοση τους παίζοντας σωστό χαντ μπολ βγάζοντας κομπίνες αντεπιθέσεις και μεγάλη ευστοχία. 

Ο Αγγελής Δραγκόλας ...έγινε πλέον ο Σάββας Καρυπίδης με την απόλυτη ευστοχία στα πέναλτι και γενικά ήταν απειλητικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα,  αλλά  η έκπληξη ήρθε από τον πιο ταλαντούχο τερματοφύλακα του Ελληνικού χαντ μπολ τον Νίκο Ζλατάνο ο όποιος παρότι έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι σχεδόν ένα χρόνο το Σάββατο δήλωσε παρόν και έκανε ευτυχή και τον προπονητή του που έχει πλέον δύο ισάξιους τερματοφύλακες ( και Μπουκοβίνας ήταν πολύ καλός έβγαλε πέναλτι και δύο τετ ατ τετ )  στην διάθεση του . 

Από τους άλλους παίκτες Κωστακίδης ,  Κόντης και Τριανταφυλλίδης Τάσος φαίνεται πως θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, Ενώ τέλος οι δύο ξένοι Βραζάλιτσα και Ράχιμιτς είχαν καλές και κακές στιγμές. Όμως και οι άλλοι παίκτες που αγωνίστηκαν προσπάθησαν με το παραπάνω, αν και όπως είπαμε στην αρχή η ομάδα είναι εντελώς νέα και έπαιξε τον πρώτο επίσημο αγώνα και μάλιστα σε διεθνή παιχνίδι. Χρειάζεται υπομονή γιατί με αυτά που  είδαμε το Σάββατο κάτι καινούργιο και καλό ετοιμάζει και φέτος ο Φίλιππος. 

Διαιτητές: Ντοϊτσίνοφ-Γκορέτσοφ (Βουλγαρία)

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Σεϊρεκίδης): Μπουκοβίνας, Ζλατάνος, Αρβανιτίδης, Μιχαηλίδης 1, Βραζάλιτσα 4, Φιλόσογλου, Χαραλαμπίδης, Νικολαϊδης, Κόντης 5, Παπαδόπουλος 5, Γραμματικόπουλος, Κορωνάς, Μπαλτατζής, Δραγκόλας 8, Αποστολίδης, Κωστακίδης 5, Τριανταφυλλίδης Τ. 1, Τριανταφυλλίδης Δ., Ράχιμιτς 1.

ΜΠΟΥΝΤΒΑΝΣΚΑ: Πέσιτς, Σούκνοβιτς 1, Ντόντιτς 6, Μπούλαϊτς 1, Ζέκοβιτς 4, Λάκιτς 2, Σαμπάρ 4, Ράντομαρ, Μπαϊτσέτα, Όσμαϊτς 6, Σπάλεβιτς, Λούκαζ, Νοβάκοβιτς, Τσβέτκοβιτς, Βούκοβιτς.

Δηλώσεις  του προπονητή του Φιλίππου  Στέλιου Σεϊρεκίδη:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο καθώς παγιδευτήκαμε στο ρυθμό των φιλοξενούμενων. Στη συνέχεια αλλάξαμε το ρυθμό, βγάλαμε ποιότητα και καταφέραμε να ξεφύγουμε στο σκορ. Από το 41’ μέχρι το 48’ κάναμε μια κοιλιά και τους δώσαμε το δικαίωμα τα ξαναμπούν στο παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά εκμεταλλευτήκαμε τις δίλεπτες αποβολές και  πήραμε και πάλι την διαφορά. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι το επόμενο Σάββατο σε μια καυτή έδρα και θα πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...