Δημήτρης Γκίμας: Πρωτοφανές ενδιαφέρον όλων των παικτών και μεγάλη συσπείρωση

Δημήτρης Γκίμας: Πρωτοφανές ενδιαφέρον όλων των παικτών και μεγάλη συσπείρωση

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Φιλίππου μίλησε στο filipposbc.gr για τη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε: "Μετά το κεκλεισμένων των θυρών φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου ολοκληρώθηκαν, οι 3 πρώτες και πολύ σημαντικές, για μια καινούργια όπως εμείς ομάδα, εβδομάδες προετοιμασίας.

Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν έχουμε τραυματισμούς και όλοι οι αθλητές δουλεύουν με πολύ μεγάλη διάθεση και με μεγάλη επιθυμία και πίστη στο πλάνο που ακολουθούμε. Είναι πολύ νωρίς όμως για να πούμε οτιδήποτε. Για οποιοδήποτε συμπέρασμα. Με αίσθημα ευθύνης και σέβας μου έχω υποχρέωση, απέναντι στους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι δείχνουν σε κάθε ευκαιρία την αγάπη τους, αλλά και απέναντι στους υποστηρικτές, τους χορηγούς και όσους συνδράμουν με κάθε τρόπο, να τονίσω τα ακόλουθα.

Πρώτα πρώτα η ομάδα μας επέλεξε για λόγους που δεν μπορούν να αναλυθούν αυτή τη στιγμή δημόσια ένα ρόστερ που νεανικότερο δεν έχει εμφανιστεί ΠΌΤΕ σε εθνικές κατηγορίες. Δέκα (10) αθλητές από 18 ως 23 ετών. Βέβαια δεν μπορούμε να γίνουμε ούτε εμείς, οι προπονητές, θαυματοποιοί ούτε οι αθλητές ξαφνικά μεταλλαγμένοι υπέρ ήρωες.

Δεν είναι ντροπή η αυτογνωσία και η συναίσθηση της πραγματικότητας, ειδικά της οικονομικής. Ντροπή θα ήταν οι φανφαρονισμοί κι οι ψεύτικες υποσχέσεις. Θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ να οπλιστούμε με εργατικότητα υπομονή και πίστη για μια χρονιά δύσκολη και με μεγάλες δοκιμασίες. Η νεανικότητα και η δομή του ρόστερ μας είναι τέτοια που χρειάζεται τη μέγιστη στήριξη στις ήττες και τη μέγιστη προσγείωση στις νίκες.

Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε καμία επιτυχία ούτε να προδικάσουμε κάποια αποτυχία. Δεν μπορώ να υποσχεθώ ούτε υπερθέαμα ούτε υπερπαραγωγή. Το μόνο που μπορώ εγώ να υποσχεθώ είναι ΟΜΑΔΑ, ΙΔΡΩΤΑΣ, ΚΑΙ ΑΙΜΑ. Όμως αυτά τα στοιχεία δεν σημαίνουν ούτε νίκες κάθε εβδομάδα ούτε συμβόλαιο με την επιτυχία.

Αυτό που βλέπω είναι ένα πρωτοφανές ενδιαφέρον και μια μεγάλη συσπείρωση γύρω από την ομάδα μας. Επιβάλλεται λοιπόν η ομάδα σε πρώτη φάση φέτος να καταφέρει με τους "μπέμπηδες" από τους οποίους αποτελείται να παραμείνει εδώ και ταυτόχρονα να δημιουργήσει κορμό. Η καλύτερα κορμούς. ΕΝΑΝ ΚΟΡΜΟ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΕΝΑΝ ΚΟΡΜΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΟΡΜΟ ΧΟΡΗΓΩΝ.

Τώρα είναι η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Η χρονιά λοιπόν αυτή είναι ορόσημο για το όνειρο. Για όνειρα όμως έχουμε χρόνο μπροστά μας να μιλήσουμε.

Προς το παρόν ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ .... εχε πίστη και προχώρα.... Και κατι ακόμη που θα ακουστεί πολύ τις επόμενες ημέρες κι εβδομάδες με όσα θα γίνουν.

ΤΩΡΑ ΟΛΗ Η ΒΕΡΟΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών ΓΕ.Λ – ΕΠΑ.Λ η αθλήτρια του Πήγασου Ημαθίας Πασίδου Δέσποινα

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών...

Μεγάλη επιτυχία για τον Ημαθιώτικο αθλητισμό αποτελεί...

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου  προετοιμάζεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου ...

Τη κ. Θεοδώρα (Νόρα) Δράκου πρωταθλήτρια κολύμβησης...

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις αποστολές για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος χάντμπολ (ΦΩΤΟΣ)

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις...

Με την παρουσία του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη...

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του...

Με πολύ καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με την...

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης...

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...