Εντατικά συνεχίζονται οι προπονήσεις του αντρικού τμήματος μπάσκετ του Ζαφειράκη, προκειμένου να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η οποία έχει ορισθεί για τις 8 Οκτωβρίου. Πρεμιέρα με ντέρμπι καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Φ.Ο Αριδαίας. Στα πλαίσια τής όσο γίνεται καλύτερης προετοιμασίας την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στις 7:30 η ομάδα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα στο κλειστό την ομάδα του Πανεδεσσαϊκού, η οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη φετινή περίοδο.
Τα υπόλοιπα τμήματα προπονούνται και αυτά κανονικά ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους που θα ξεκινήσουν λίγο αργότερα από το αντρικό τμήμα. Στα πλαίσια αυτά την Κυριακή 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μπασκετική εξόρμηση της χρονιάς καθώς τα τμήματα των παίδων, των γεννηθέντων 2003 και 2005 θα μεταβούν στην Έδεσσα για φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του Πανεδεσσαϊκού.
Μια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση που μαρτυρά το επίπεδο λειτουργίας του τμήματος μπάσκετ θα λάβει χώρα από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου. Πιο συγκεκριμένα, για να μειωθούν οι μετακινήσεις των παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου που επιθυμούν να ενταχθούν στις ακαδημίες μπάσκετ της ομάδας μας, οι υπεύθυνοι του τμήματος αποφάσισαν να λειτουργήσουν και τμήματα στις δημοτικές ενότητες Ανθεμίων και Ειρηνούπολης. Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 4μμ στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου του Κοπανού θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση μεταξύ των υπευθύνων του τμήματος και των παιδιών που ενδιαφέρονται. Οι προπονήσεις θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 4μμ στο Δημοτικό σχολείο της Μαρίνας και κάθε Τετάρτη στις 4μμ στο Γυμνάσιο του Κοπανού. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λαμβάνετε από την υπεύθυνο των προπονήσεων Ηρακλή Τούφα στο τηλέφωνο 6938997206.




