Παραλειπόμενα από την παρουσίαση του βιβλίου Καράογλου

Παραλειπόμενα από την παρουσίαση του βιβλίου Καράογλου

Πολύς κομματικός κόσμος της Ν.Δ. στην εκδήλωση παρουσίασης του ΄Ορκίζομαι΄, δείγμα της εκτίμησης στο πρόσωπο του βουλευτή και πρώην υπουργού Θοδωρή Καράογλου.

***

Στο τραπέζι με τον δημοσιογράφο Γιώργη Μελίκη ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης. Άνθρωποι του πολιτισμού και της παράδοσης και οι δύο, με τον πρώην νομάρχη να έχει ασκήσει και καθήκοντα δημοσιογράφου!

***

«Πρέπει να είναι η απαρχή πολιτικών αναθεώρησης του Συντάγματος το βιβλίο και εγώ από την πλευρά ορκίζομαι ότι θα συμβάλω όπως μπορώ» σημείωσε κλείνοντας την παρουσίασή του ο δικηγόρος Ντίνος Βλαχόπουλος.

***

Πολιτικές οι περισσότερες αναφορές του βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά.

«Χθες τρόμαξα με την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας να μην συνεδριάζει για τις τηλεοπτικές άδειες λόγω περιρρέουσας ατμόσφαιρας. Είναι ή δεν είναι αυτό ομολογία επηρεασμού και διασύνδεσης;»

***

«Στην κατάλληλη στιγμή ήλθε το βιβλίο» σχολίασε χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, αναφέροντας σχετική παρατήρηση δημάρχου για την ανάγκη αναθεώρησης του Συντάγματος ως προς τις δασικές εκτάσεις, στη διάρκεια περιοδείας της Ν.Δ. στην Ήπειρο.

***

«Η επιστολική ψήφος των ομογενών εφαρμόζεται παντού στον κόσμο εκτός από τη χώρα όπου γεννήθηκε η δημοκρατία» σχολίασε ο Ντίνος Βλαχόπουλος, αναφορικά με τη σχετική πρόταση του συγγραφέα.

***

Στην ανάγκη εξορθολογισμού του χρόνου των εκλογών στάθηκε ο Θόδωρος Καράογλου, προτείνοντας αποσύνδεση της διάλυσης της Βουλής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Έχω 13 χρόνια εκλεγμένος βουλευτές σε 7 εκλογικές αναμετρήσεις. Δηλαδή μία ανά δύο χρόνια»! σημείωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πρόληψη σώζει ζωές …

Η πρόληψη σώζει ζωές …

«Γνωρίζω, Προλαμβάνω, Αντιμετωπίζω, Κερδίζω τη ζωή»,...

Από τη Νορβηγία με αγάπη στη Βέροια,  που τους γοήτευσε!

Από τη Νορβηγία με αγάπη στη Βέροια, που τους γοήτευσε!

Μία φιλία που κρατά χρόνια από τότε που υπηρέτησαν...

Επιστολές στο «Λαό» - Στον «Φρουρό» το δισέλιδο μιας παλιάς εφημερίδας  Κύριε Διευθυντά

Επιστολές στο «Λαό» - Στον «Φρουρό» το δισέλιδο μιας...

Ανταποκρινόμενος σε παράκληση επώνυμου αναγνώστη...

Κάθε τραγούδι και μια ιστορία από τη ζωή του Αττίκ

Κάθε τραγούδι και μια ιστορία από τη ζωή του Αττίκ

Από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στο Παρίσι ήταν ο...

Επί τω έργω, μηχανήματα και αρχαιολόγοι

Επί τω έργω, μηχανήματα και αρχαιολόγοι

Συνεχίζονται οι εργασίες στη γέφυρα Κούσιου για να...

Στην Περιφέρεια ο Χρ. Κούτρας;

Στην Περιφέρεια ο Χρ. Κούτρας;

Κάτι αρχίζει να ακούγεται στα τοπικά πηγαδάκια, για το...

Μικρή συμμετοχή  στη χθεσινή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ

Μικρή συμμετοχή στη χθεσινή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ

Το περίμεναν, σχεδόν, οι διοργανωτές παρόλο που...

Γεμάτος ο Δεκέμβριος για το ΚΕΜΑΕΔ

Γεμάτος ο Δεκέμβριος για το ΚΕΜΑΕΔ

Παράλληλα με την κεντρική τους εκδήλωση, οι κυρίες και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες και συνδρομητές μας ότι η εφημερίδα ΛΑΟΣ δεν θα εκδοθεί από την Τρίτη 14 μέχρι και το Σαββατοκύριακο 18-19 Αυγούστου λόγω διακοπών.Τα γραφεία μας θα ανοίξουν την επόμενη Δευτέρα 20...

Σας ενημερώνουμε πως τα γραφεία της εφημερίδας «ΛΑΟΣ» θα παραμείνουν κλειστά για το διάστημα 13-17 Αυγούστου, οπότε φροντίστε για την έγκαιρη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου σας μέχρι και την Παρασκευή 10...

Η παρουσία των μελών του Επιμελητηρίου Ημαθίας ήταν χαρακτηριστική και πολυμελής σε δύο εκδηλώσεις, όπως διαπιστώσαμε, αυτή του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας και στα εγκαίνια του ανακαινισμένου φουαγιέ της...

Ήταν Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 1965, η ημέρα που κυκλοφόρησε το με αριθμό 1 φύλλο του εβδομαδιαίου τότε ΛΑΟΥ. Ο  αείμνηστος  Ζήσης  Πατσίκας με τα παιδιά του  μετά την πενταετή έκδοση της εφημερίδας «Αλεξάνδρεια»,...