Παραλειπόμενα από την παρουσίαση του βιβλίου Καράογλου

Παραλειπόμενα από την παρουσίαση του βιβλίου Καράογλου

Πολύς κομματικός κόσμος της Ν.Δ. στην εκδήλωση παρουσίασης του ΄Ορκίζομαι΄, δείγμα της εκτίμησης στο πρόσωπο του βουλευτή και πρώην υπουργού Θοδωρή Καράογλου.

***

Στο τραπέζι με τον δημοσιογράφο Γιώργη Μελίκη ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης. Άνθρωποι του πολιτισμού και της παράδοσης και οι δύο, με τον πρώην νομάρχη να έχει ασκήσει και καθήκοντα δημοσιογράφου!

***

«Πρέπει να είναι η απαρχή πολιτικών αναθεώρησης του Συντάγματος το βιβλίο και εγώ από την πλευρά ορκίζομαι ότι θα συμβάλω όπως μπορώ» σημείωσε κλείνοντας την παρουσίασή του ο δικηγόρος Ντίνος Βλαχόπουλος.

***

Πολιτικές οι περισσότερες αναφορές του βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά.

«Χθες τρόμαξα με την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας να μην συνεδριάζει για τις τηλεοπτικές άδειες λόγω περιρρέουσας ατμόσφαιρας. Είναι ή δεν είναι αυτό ομολογία επηρεασμού και διασύνδεσης;»

***

«Στην κατάλληλη στιγμή ήλθε το βιβλίο» σχολίασε χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, αναφέροντας σχετική παρατήρηση δημάρχου για την ανάγκη αναθεώρησης του Συντάγματος ως προς τις δασικές εκτάσεις, στη διάρκεια περιοδείας της Ν.Δ. στην Ήπειρο.

***

«Η επιστολική ψήφος των ομογενών εφαρμόζεται παντού στον κόσμο εκτός από τη χώρα όπου γεννήθηκε η δημοκρατία» σχολίασε ο Ντίνος Βλαχόπουλος, αναφορικά με τη σχετική πρόταση του συγγραφέα.

***

Στην ανάγκη εξορθολογισμού του χρόνου των εκλογών στάθηκε ο Θόδωρος Καράογλου, προτείνοντας αποσύνδεση της διάλυσης της Βουλής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Έχω 13 χρόνια εκλεγμένος βουλευτές σε 7 εκλογικές αναμετρήσεις. Δηλαδή μία ανά δύο χρόνια»! σημείωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η

Η "μαύρη τρύπα" του Σαββατοκύριακου

Οι μελοθάνατοι σε χαιρετούν...Δεν θα πεθάνουμε ποτέ,...

Γιορτάζει σήμερα  το Ελληνικό Εμπόριο

Γιορτάζει σήμερα το Ελληνικό Εμπόριο

Την Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου τιμάει σήμερα 22...

«Μπλε τρακτέρ»  προς τιμή  των αμπελουργών

«Μπλε τρακτέρ» προς τιμή των αμπελουργών

Με μία πρωτότυπη ετικέτα κυκλοφόρησε το νέο κόκκινο...

Σπίτια και αρχοντικα, που έγιναν ερείπια

Σπίτια και αρχοντικα, που έγιναν ερείπια

Δημοσιεύουμε την επίκαιρη επιστολή αναγνώστη, την...

Η

Η "μαύρη τρύπα" της Παρασκευής 21/9

ΥπουργόςΕσωτερικών:Υπό εποπτεία οι ΟΤΑ για την τήρηση...

Ανεβαίνει  το ακτινίδιο!

Ανεβαίνει το ακτινίδιο!

 Μπορεί να μην του φαίνεται σε σχέση με άλλα φρούτα,...

Αρχίζει το βαμβάκι

Αρχίζει το βαμβάκι

Ξεκινάει η  περίοδος συγκομιδής της νέας...

Μαύρα και φαρμακερά  τα κουνούπια  αυτές τις μέρες…

Μαύρα και φαρμακερά τα κουνούπια αυτές τις μέρες…

Υποτίθεται ότι μέσα στο κατακαλόκαιρο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες και συνδρομητές μας ότι η εφημερίδα ΛΑΟΣ δεν θα εκδοθεί από την Τρίτη 14 μέχρι και το Σαββατοκύριακο 18-19 Αυγούστου λόγω διακοπών.Τα γραφεία μας θα ανοίξουν την επόμενη Δευτέρα 20...

Σας ενημερώνουμε πως τα γραφεία της εφημερίδας «ΛΑΟΣ» θα παραμείνουν κλειστά για το διάστημα 13-17 Αυγούστου, οπότε φροντίστε για την έγκαιρη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου σας μέχρι και την Παρασκευή 10...

Η παρουσία των μελών του Επιμελητηρίου Ημαθίας ήταν χαρακτηριστική και πολυμελής σε δύο εκδηλώσεις, όπως διαπιστώσαμε, αυτή του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας και στα εγκαίνια του ανακαινισμένου φουαγιέ της...

Ήταν Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 1965, η ημέρα που κυκλοφόρησε το με αριθμό 1 φύλλο του εβδομαδιαίου τότε ΛΑΟΥ. Ο  αείμνηστος  Ζήσης  Πατσίκας με τα παιδιά του  μετά την πενταετή έκδοση της εφημερίδας «Αλεξάνδρεια»,...