Άδικη ήττα για τη Βέροια 1-0 στον Ατρόμητο

Άδικη ήττα για τη Βέροια 1-0 στον Ατρόμητο

Τη  2η  νίκη του στην εφετινή Super League πανηγύρισε ο Ατρόμητος. Και αυτή επετεύχθη στο Περιστέρι και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Οι "κυανόλευκοι" με γκολ του Μαρτίν Τόνσο (το πρώτο του στην Ελλάδα) στο 26' επιβλήθηκαν 1-0 της Βέροιας και έφτασαν τους επτά βαθμούς σε πέντε παιχνίδια.

Από την άλλη, η Βέροια έδειξε εκ νέου ένα συμπαγές σύνολο, το οποίο ωστόσο πλήρωσε μια αμυντική αδράνεια. Παρότι οι "κυανέρυθροι" ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ την υπεροχή τους. Πρώτη ήττα με τον Θωμά Γράφα στην τεχνική ηγεσία η "Βασίλισσα", που έδειξε καλό πρόσωπο.

Πολύ προσεκτική στην αμυντική της λειτουργία η "Βασίλισσα του Βορρά" στα πρώτα λεπτά, με τους Περιστεριώτες να δυσκολεύονται να βρουν κενούς χώρους και τον Ουμπίντες να αναζητά τη μεσοεπιθετική γραμμή με βαθιές μπαλιές. Αν, μάλιστα, ο Καπετάνος, τελείωνε τη φάση του 16' με επιτυχία, οι "κυανέρυθροι" θα άνοιγαν το σκορ πρώτοι.

Στην αριστερή πλευρά ο Ναβαλόφσκι με τον Μεληκιώτη συνεργάζονταν μια χαρά, ενώ ένα επιπόλαιο λάθος στη μεσαία γραμμή για τη Βέροια έφερε την πρώτη τελική του Ατρόμητου στο 23', με το σουτ του Τόνσο που πέρασε άουτ. Μια δεύτερη αμυντική αδράνεια δεν πέρασε ατιμώρητη. Ναβαλόφσκι, Αρσε, Μεληκιώτης και Καλί είδαν Παπαδόπουλο - Τόνσο να συνεργάζονται άψογα, με τον Αργεντινό στο 26' να τελειώνει τη φάση με γκολ, στο 26' (0-1)!

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Ατρόμητος πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Ο Καπετάνος ήταν μόνος στη γραμμή κρούσης και έδινε "μάχες" με τον Φυτανίδη, ο Άρσε επεδίωκε να φτιάξει παιχνίδι χωρίς επιτυχία, τη στιγμή που και η ομάδα  της Βέροιας έφτασε σε δύο ακόμη ευκαιρίες, με Μπαλάφα και Καπετάνο. Στο 58% η κατοχή μπάλας για τον Ατρόμητο με τη λήξη του πρώτου μέρους και με μία τελική περισσότερη.

Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Η Βέροια έφτασε μια... ανάσα από το 1-1 με στατική φάση. Στο 47' το χτύπημα φάουλ του Άρτσε βρήκε τον Μεληκιώτη αμαρκάριστο, ο οποίος από κοντινή θέση δεν έβαλε καλά το κεφάλι και έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Η Βέροια κυκλοφορούσε περισσότερο τη μπάλα, όμως συναντούσε δυσκολία στη δημιουργία τελικής. Ο Ατρόμητος έδωσε χώρο και είχε σαφή στόχο να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Ύστερα από εκείνη την κεφαλιά του Μεληκιώτη, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά στο 71', με το δυνατό σουτ του Καπετάνου που απομάκρυνε ο Γκορμπούνοφ.

Ο κ. Γράφας έριξε στο ματς Βασιλαντωνόπουλο και Βίτι για να ενισχύσει την επίθεση, αν και τη δουλειά που έκανε στο δημιουργικό σκέλος ο Άρτσε αδυνατούσε να την κάνει άλλος. Παθητικό παιχνίδι για τους Περιστεριώτες στη μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου 45λέπτου, με σαφή πρόθεση να διαφυλάξουν το πολύτιμο 1-0.  Στο 88' ο Καπετάνος έπιασε την κεφαλιά από τη σέντρα του Ναβαλόφσκι, αλλά πέρασε άουτ. Τελικά η ομάδα του Περιστερίου πέτυχε το στόχο της και χωρίς να εντυπωσιάσει κατέκτησε τους τρεις βαθμούς.

Ο Νίκος Πουλημάς από τον Σύνδεσμο της Κέρκυρας δεν κλήθηκε να πάρει δύσκολη απόφαση. Οι κίτρινες κάρτες που έδειξε ήταν σωστές, αν και του "έφυγε" μία στο πρώτο μέρος, για κράτημα του Κιβρακίδη σε αντίπαλο. Οι υπόλοιπες υποδείξεις ήταν ορθές. Ένα παιχνίδι που ο Κερκυραίος, αλλά και οι βοηθοί του, πέρασαν απαρατήρητοι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κεϊτά (82' Κοντοές), Ουμπίδες, Βασιλείου, Στόιτσεφ (60' Μπάγκα), Τόνσο, Δ. Παπαδόπουλος (64' Λε Ταλέκ).

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Λόπεθ, Μαλόν, Καλί, Χαροντάκης (61' Βασιλαντωνόπουλος), Ναβαλόφσκι, Μαραγκός, Μπαλάφας, Άρσε, Σισίνιο (88' Αντώνης), Μεληκιώτης (69' Βίτι), Καπετάνος.

 

Γκολ: 26' Τόνσο

Κάρτες: 9' Ουμπίντες, 51' Φυτανίδης, 93' Μπίτολο - 48' Χαροντάκης, 64' Μπαλάφας, 84' Καλί, 90' Μαραγκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...