Με αισιοδοξία η Βέροια υποδέχεται τη Δευτέρα τον Παναθηναϊκό

Με αισιοδοξία η Βέροια υποδέχεται τη Δευτέρα τον Παναθηναϊκό

Αύριο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών της Βέροιας ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα στις 7.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο. Ο προπονητής της βασίλισσας του βορρά δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα αν εξαιρέσουμε τους Παπαδόπουλο, Κάλβο και Τόμας που έλειπαν και τις προηγούμενες αγωνιστικές, πράγμα που σημαίνει ότι ο κ. Γράφας θα στηριχθεί στους ίδιους παίκτες που είχε στη διάθεσή του με ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. 

Όλη η εβδομάδα κύλησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής για να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο πολύ διαφορετικό από πέρσι. 

Όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν ο κ. Γράφας πιστεύει σε όλους τους παίκτες  του ρόστερ  και η κατάκτηση κάποιου θετικού αποτελέσματος είναι θέμα χρόνου. Φυσικά οι παίκτες που αποκτήθηκαν τον τελευταίο καιρό και δεν συμμετείχαν ούτε στη βασική προετοιμασία της ομάδας, έχουν βελτιωθεί σημαντικά και όλοι περιμένουν να δώσουν αυτά που γνωρίζουν, αφού ορισμένοι όπως οι Σισίνιο, Βίτι, δεν έχουν δείξει όλη την ποδοσφαιρική τους αξία ακόμη.

 

Μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων

Παρά το γεγονός ότι ο αγώνας διεξάγεται Δευτέρα η ζήτηση των εισιτηρίων είναι πολύ μεγάλη από τους φιλάθλους της Βέροιας  και της περιοχής .( Την Δευτέρα δεν έχει άλλα παιχνίδια ούτε ερασιτεχνικό ούτε αθλοπαιδιές ) 

Παράλληλα θα υπάρχουν και Μεμονωμένοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που θα εισέλθουν από τις θύρες 5-6 και θα είναι αρκετοί. Δεν ξέρουμε αν η ήττα από την Ξάνθη εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική και η ισοπαλία στην Λιέγη αποτρέψουν κάποιους φίλους του ΠΑΟ και δεν έρθουν την Δευτέρα στην Βέροια. 

 

Χωρίς αλλαγές 

Όπως όλα δείχνουν ο προπονητής της Βέροιας κ. Γράφας δεν φαίνεται να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στην βασική ενδεκάδα, εκτός από το γεγονός της επιστροφής του έμπειρου Παπαστεγιανού που για αυτό το παιχνίδι η παρουσία του στην μεσαία γραμμή της Βέροιας είναι απαραίτητη.  Η τελική αποστολή θα ανακοινωθεί μετά το αυριανό χαλάρωμα  και οι παίκτες θα αποσυρθούν σε ξενοδοχείο της περιοχής. 

 

Διατητής ο κ. Βάτσιος από την Δ. Αττική.

Τον δύσκολο αγώνα της Δευτέρας θα διευθύνει ο κ. Βάτσιος από τον σύνδεσμο της Δ. Ατιικής .

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές 

ΠΑΣ Γιάννινα-Λάρισα

Καραντώνης (Ημαθίας)

 

ΑΕΚ-Πανιώνιος

Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

 

Λεβαδειακός-Παναιτωλικός

Γιαννουλάκης (Χανίων)

 

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Αρετόπουλος (Τρικάλων)

 

Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης

Φωτιάδης (Σερρών)

 

Ηρακής-Ατρόμητος

Τίκας (Καρδίτσας),

 

Πλατανιάς-ΑΟ Ξάνθη

Μάνταλος (Καβάλας)

 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά την διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε ΒΕΡΟΙΑ - Π.Α.Ε ΠΑΟ την

Δευτέρα 24/10/2016 και ώρα 19:30

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Α΄   Έχοντας υπόψη:

1.- Τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ. 2   Ν.2696/99 «περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

2.- Υπ΄ αριθμ. 43503/16/2073305 από 21/10/2016 Αναφορά - Πρόταση Τ.Τ. Βέροιας με την οποία συνηγορεί για την έκδοση της παρούσης.

ΚΑΙ

Β΄ Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διεξαγωγή του εν θέματι ποδοσφαιρικού αγώνα την 24-10-2016.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Άρθρο 1ο

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, της στάσης και της στάθμευσης οχημάτων, κατά τις ώρες 16:00 έως 23:00 στις παρακάτω οδούς:

α) στην οδό Σταδίου, από τη συμβολή της με την οδό Θεσσαλονίκης έως τη συμβολή της με την οδό Παυσανίου, με εξαίρεση το τμήμα της οδού Σταδίου από τη συμβολή της με την οδό Θεσσαλονίκης έως τη συμβολή της με την οδό Ζωναρά, όπου θα επιτρέπεται μόνο η στάση και η στάθμευση οχημάτων,

β) στην οδό Ευριπίδη, από τη συμβολή της με την οδό Σταδίου έως τη συμβολή της με την οδό Αισχύλου,

γ) στην οδό Αισχύλου, από τη συμβολή της με την οδό Ευριπίδους έως τη συμβολή της με την οδό Ξενοφώντος,

δ) στην οδό Ξενοφώντος, από τη συμβολή της με την οδό Θεσσαλονίκης έως τη συμβολή της με την οδό Αισχύλου,

ε) στην οδό Ζωναρά,

στ) στην οδό Πατριάρχου Κυρίλλου,

ζ) στις οδούς που περικλείουν την Πλατεία Καποδίστρια.

- Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με ευθύνη της Υπηρεσίας μας.

Άρθρο 2ο

Οι  ρυθμιστικές  πινακίδες  και λοιπές  σημάνσεις  θα τοποθετηθούν με ευθύνη  και μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας, κατόπιν έγκαιρης αυτοψίας του χώρου. -Οι παραβάτες της απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του   άρθρου   458   Π.Κ.   και  τις  διατάξεις  των  άρθρων  4,   5,   52,   103,   104  και   105 Ν.2696/99 (Α-57) «Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Άρθρο 3ο

Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει με την δημοσίευσή της, τα δε οριζόμενα από αυτή μέτρα, ισχύουν από την τοποθέτηση των σχετικών πινακίδων σήμανσης, εκτός εάν κατά το χρόνο ισχύος των παραπάνω μέτρων, η κυκλοφορία ρυθμίζεται με τροχονόμους.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Γεώργιος ΤΟΥΛΙΚΑΣ

Αστυνομικός Διευθυντής

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση πού εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2016 - 2017, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ - Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 24-10-2016 και ώρα 19:30, στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...