Αθλητικές εκδηλώσεις τετράθλου στο Φιλίππειο

Αθλητικές εκδηλώσεις τετράθλου στο Φιλίππειο

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τετράθλου-Quadrathlon – E.OM.T. με συν-διοργανωτή το Αθλητικό τμήμα του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, προσκαλούν τα Αθλητικά Σωματεία της Ε.ΟΜ.Τ. στις αθλητικές εκδηλώσεις και στην επιλογή (πρόκριση) των ελληνικών αποστολών του 2017.

1. Ημερομηνία   &  Τόπος   Αγώνων :

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Στάδιο Φιλίππειον του Δήμου Βέροιας την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2017. Ώρα έναρξης 09:00.

2. ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη της ΕΟΜΤ.

Οι αθλητικές εκδηλώσεις θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς και όπως αναφέρονται στην παρούσα πρόσκληση. 

Τα  Δελτία Αθλητικής  Ιδιότητος πρέπει να  είναι  θεωρημένα  από Ιατρό και την ΕΟΜΤ.  Ή  διάρκεια  της  θεώρησης  είναι  ετήσια.  Η  σφραγίδα ιατρού στο Δελτίου Αθλητικής Ιδιότητος δεν πρέπει να είναι η ίδια της ημέρας διεξαγωγής των αθλητικών εκδηλώσεων.  Τα μέλη συμμετέχουν ανεξαρτήτου βαθμού και πρέπει να αναγράφεται στο δελτίο (ΔΑΙ).

3. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ε.ΟΜ.Τ. μέχρι και την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016. Η Δήλωση συμμετοχής αποστέλλεται σε έγγραφο της ΕΟΜΤ όπως κοινοποιείται.  Τα ονοματεπώνυμα των συμμετασχόντων και κάθε καταγραφή του σωματείου ή άλλων διευκρινιστικών σημειώσεων γίνονται σε ηλεκτρονική μορφή.

4. ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ:

Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016.                                   

5. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΓΩΝΩΝ:

Υπεύθυνος εκδηλώσεων ορίζεται ο Γ. Γραμματέας της ΕΟΜΤ κ. Παπαδόπουλος Αναστάσιος, για θέματα Ιατρικής κάλυψης και ασφάλειας. Ο Ιατρός καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων είναι παρών και την ευθύνη έχει το ΔΣ της Ε.ΟΜ.Τ.

6. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΛΗΡΩΣΗΣ – ΖΥΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ:

Για την Επιτροπή Ενστάσεων - Κλήρωσης και Ζύγισης ορίζεται η Τεχνική Επιτροπή της ΕΟΜΤ. Η ζύγιση των αθλητών θα αρχίσει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 στα γραφεία της Ε.ΟΜ.Τ. (Βερόης 11, Βέροια),  ώρα 17:00 έως 19:00 και θα συνεχισθεί την Κυριακή από 08:30 έως 09:00. Τα μέλη συμμετέχουν  ανεξαρτήτου βαθμού και πρέπει να αναγράφεται στο δελτίο (ΔΑΙ). Η ζύγιση θα γίνεται κατά σωματείο από τις μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες. Η φωτογραφία του αθλητού – αθλήτριας πρέπει να είναι πρόσφατη.  Κατά  την  ζύγιση  ο  υπεύθυνος  του  συλλόγου πρέπει  να έχει  μαζί  του τα  Δελτία Αθλητικής  Ιδιότητος.  Θα πρέπει να  αναγράφονται  ευκρινώς  τα  ονόματα  των  αθλητών –τριών,  με  φωτογραφία,  σφραγίδα  του  συλλόγου  και  υπογεγραμμένα  από  τον Γ.   Γραμματέα. 

7. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ:

Η επιτροπή διαιτησίας είναι υπεύθυνη για την διεξαγωγή των αγώνων σύμφωνα  με  τους  κανονισμούς  της  Ε.ΟΜ.Τ. και Διεθνούς Ομοσπονδίας.  Οι  διαιτητές  πρέπει  να  φορούν  λευκό  πουκάμισο με  μπλε  γραβάτα,  μαύρο ή σκούρο μπλέ παντελόνι  και  άσπρα  αθλητικά  παπούτσια. Το μπλουζάκι των διαιτητών μπορούν να φορούν οι εκτελούντες διαιτητική και γραμματειακή υποστήριξη. Οι  διαιτητές  Α' & Β΄ κατηγορίας  πρέπει  να  έχουν  μαζί  τους  σφυρίχτρα. Οι διαιτητές θα καλεστούν με ειδική πρόσκληση και θα αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της παρουσίας τους. Θα διαμείνουν με δική τους ευθύνη και θα προσκομίσουν το τιμολόγιο στην γραμματεία της Ε.ΟΜ.Τ.

Η  διαιτησία  στην σκιαμαχία  θα  διεξαχθεί  με  σημαιάκια  και το ηλεκτρονικό σύστημα για  την  ανάδειξη  των  νικητών.

Συνάντηση διαιτητών κριτών θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο ώρα 19:15 έως 20:15 στα γραφεία της Ε.ΟΜ.Τ.  

8. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Κατά την διάρκεια των οι συναγωνιζόμενοι πρέπει να φέρουν το επίσημο ένδυμα του ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ με τους νέους κανονισμούς της διεθνούς ομοσπονδίας. Δεν επιτρέπονται φόρμες και χαρακτηρισμοί άλλων παρεμφερών αθλημάτων. Τα σύμβολα πρέπει να είναι της Ελληνικής, Διεθνούς και Πανευρωπαϊκής  ομοσπονδίας. Οι  προπονητές  πού  θα  συνοδεύουν  αθλητές  κατά  την  διάρκεια  των  αγώνων  πρέπει  να  φέρουν  αθλητική  περιβολή,   αθλητικά  παπούτσια  και  να  έχουν  απαραιτήτως  πετσέτα  και  ψυκτικό.

Στους αγώνες θα εφαρμοσθεί το ηλεκτρονικό σύστημα. Η βαθμολογία για τους ΤΕΤΡΑΘΛΗΤΕΣ όπως ορίζονται στους Κανονισμούς Αγώνων της ΕΟΜΤ. Μετάλλια δίδονται στους Τετραθλητές όπως αναγράφονται στους κανονισμούς, Εσωτερικός Κανονισμός  ΕΟΜΤ, Κανονισμοί Εσωτερικών Διοργανώσεων, Κεφάλαιον Γ, άρθρο 5. 

Οι αθλητές – αθλήτριες συμμετέχουν με την ευθύνη των σωματείων τους. Πρέπει να επιδεικνύουν το ΔΑΙ στην ελλανόδικο επιτροπή. Το σπασουάρ και μασελάκι είναι υποχρεωτικό καθώς και η κάσκα για όλες τις ηλικίες στα ειδικά αθλήματα. Το κόκκινο και μπλέ καθορίζετε από το γιλέκο και τα προστατευτικά  των διαγωνιζομένων. Οι εκδηλώσεις δεν μπορούν να αρχίσουν αν δεν είναι παρών ο ιατρός των αγώνων ο οποίος ορίζεται από την Οργανωτική Επιτροπή και το ΔΣ.

Για να διεξαχθεί κατηγορία θα πρέπει να υπάρχουν τρις συμμετέχοντες ανά κατηγορία το ελάχιστον. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώνονται κατηγορίες τότε μετακινούνται στην πιο πάνω κατηγορία κιλών ή ηλικιών. Στις βαριές κατηγορίες μετακινούνται στις μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες.  

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το άρθρο 3, 51 και 56 των Κανονισμών της Ε.ΟΜ.Τ.  Σε ειδικά αθλήματα συμμετέχουν ανεξαρτήτου βαθμού. Η  διάρκεια  για  τους  Παίδες  Κορασίδες και Παμπαίδες Πανκορασίδες θα  είναι  2 γύροι  του  1,1/2  λεπτού  με  30΄΄  διάλειμμα,  για  δε  του  Έφηβους  Νεάνιδες  2  γύροι  των  2  λεπτών  με  30΄΄  διάλειμμα. Οι αθλητές Παίδες – Παμπαίδες, Κορασίδες – Πανκορασίδες συμμετέχουν στο δυναμόμετρο.

Οι συμμετέχοντες στο σύνθετο άθλημα του «ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ» συμμετέχουν υποχρεωτικά σε όλα τα αθλήματα. Τα μέλη συμμετέχουν  χρονολογικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις αποστολές για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος χάντμπολ (ΦΩΤΟΣ)

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις...

Με την παρουσία του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη...

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του...

Με πολύ καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με την...

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης...

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...