Φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια το Σάββατο για τον Ολυμπιακό Β.

Φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια το Σάββατο για τον Ολυμπιακό Β.

Φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια έκλεισε ο Ολυμπιακός Βόλου για το Σάββατο στις 18.00 στο Πανθεσσαλικό υπό το φως των προβολέων. Η «Βασίλισσα του Βορρά» ήταν ο πρώτος αντίπαλος στα φιλικά για τους ερυθρόλευκους, καθώς την υποδέχθηκαν στο Πανθεσσαλικό στις 2 Αυγούστου και πριν φύγουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, με το σκορ τότε να είναι ισόπαλο 1-1 και τις δύο ομάδες ανέτοιμες.

Τρεις μήνες και πλέον μετά, τα δύο συγκροτήματα έχουν διανύσει εκ διαμέτρου αντίστροφη πορεία στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν, αφού η Βέροια είναι προτελευταία στη Σούπερ Λίγκα, ενώ ο Ολυμπιακός είναι πρώτος μαζί με τον Διαγόρα Σεβαστής στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η μακεδονική ομάδα μπορεί να διαθέτει πολύ αξιόλογες μονάδες, που εγγυώνται ένα πολύ καλό παιχνίδι το Σάββατο, για όσους φιλάθλους έρθουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, αλλά η πορεία της μέχρι στιγμής δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αφού η συγκομιδή των έξι βαθμών, έχοντας τη χειρότερη επίθεση με τέσσερα γκολ και τη χειρότερη άμυνα με 13. Ωστόσο, έκοψε βαθμούς στην έδρα της από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, αποσπώντας ισοπαλίες.

Σίγουρα, θα είναι ένα πολύ δυνατό και χρήσιμο τεστ για τον Ολυμπιακό, που με ανώτερους αντιπάλους έχει δείξει, ακριβώς επειδή κι αυτοί προσπαθούν να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο, ότι ξεδιπλώνει αρετές, που δεν μπορεί να φανούν απέναντι στις ομάδες της Γ’ Εθνικής, καθώς έρχονται να κλειστούν πίσω.

Η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου για το φιλικό με τη Βέροια και τα εισιτήρια του αγώνα έχουν ως εξής:

«Η αγωνιστική ανάπαυλα της ομάδας μας, εξαιτίας του αποκλεισμού της από την επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας , δίνει την ευκαιρία για την πραγματοποίηση ενός  φιλικού παιχνιδιού.

Έτσι λοιπόν, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 στις 18:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο,  ο Ολυμπιακός Βόλου θα αναμετρηθεί με την ομάδα της Βέροιας, η οποία αγωνίζεται στη Superleague.

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλον το φίλαθλο κόσμο να βρεθεί το Σάββατο στις κερκίδες του Σταδίου και να απολαύσει την ομάδα μας σε ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι με μία δυνατή ομάδα της πρώτης κατηγορίας.

Τα εισιτήρια για το φιλικό 

Αναφορικά με την είσοδο των φιλάθλων, να σημειωθεί ότι στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 10€ , ενώ θα υπάρχουν κουπόνια ενίσχυσης των  5€ για τις γυναίκες και τα παιδιά άνω των 12 ετών, αλλά και τους ανέργους.

Τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών (με τη συνοδεία κηδεμόνα)  θα εισέρχονται δωρεάν. Οι φίλαθλοι θα προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 16:00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα, ενώ η είσοδος θα πραγματοποιηθεί από τη δεύτερη πεζογέφυρα. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για το φιλικό παιχνίδι».

- Ως αναφορά την ΠΑΕ Βέροια καμία ανακοίνωση μέχρι τώρα παρά τις ενοχλήσεις μας να διασταυρώσουμε την είδηση.! Το ρεπορτάζ είναι από αθλητικό site του Βόλου. .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Η Ομοσπονδία διαιτητών ανακοινώνει το πρόγραμμα της...

"Σφράγισαν" την πρώτη θέση τα κορίτσια του...

Ένατη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ποσειδώνα...

Ο Α.Π.Σ. Ρωμιός στους αγώνες no gi jiu jitsu

Ο Α.Π.Σ. Ρωμιός στους αγώνες no gi jiu jitsu "Submission 7" στην...

Την Κυριακή 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες no gi...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...