Χαντ μπολ Α1. Φίλιππος- Διομήδης  21-22. Σε νεκρό χρόνο έχασε πέναλτι ο Φίλιππος! Τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα

Χαντ μπολ Α1. Φίλιππος- Διομήδης 21-22. Σε νεκρό χρόνο έχασε πέναλτι ο Φίλιππος! Τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα

Έγινε ένα  φοβερό παιχνίδι σήμερα στο Φιλίππειο κλειστό γυμναστήριο όπου για την Α1 ανδρών ο Φίλιππος έχασε από τον Διομήδη με 21-22, ενώ σε νεκρό χρόνο έχασε πέναλτι που κτύπησε ο Μπάμπης Δομπρής απέκρουσε ο τερματοφύλακας και η μπάλα αποκρούστηκε από το δοκάρι για να παραμείνει έτσι το 21-22 που ήταν και το τελικό σκορ. Τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα έχουν καθηλώσει τους φίλους της ομάδας η οποία μετά από ένα μέτριο α' ημίχρονο έφθασε  στο 57.20 να μειώσει  για πρώτη φορά στο ένα γκολ 20-21 και στο 59.36 ήρθε η ισοφάριση 21-21. Όμως στα εναπομείναντα δευτερόλεπτα ο Ζούλφιτς έκανε ένα αδικαιολόγητο φάουλ στο κέντρο του γηπέδου και οι διαιτητές έδωσαν κόκκινη στον παίκτη του Φιλίππου και πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Αργυρού γράφοντας το 21-22. Στην αντεπίθεση   και στο 59.57 έχουμε την ίδια φάση από πλευράς του Διομήδη με κόκκινη και πέναλτι για τον Φίλιππο και μάλιστα σε νεκρό χρόνο. Αλλά ο Δομπρής δεν στάθηκε τυχερός αφού ο τερματοφύλακας του Διομήδη και το δοκάρι του στέρησαν το γκολ που θα έφερνε το παιχνίδι στα ίσια. 

Μέτριος στο  α' ημίχρονο Φίλιππος 

Την άμυνα και το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του Φιλίππου στο β' ημίχρονο ήταν αιτία να γυρίσει το παιχνίδι και από ατυχία η ομάδα δεν πήρε τελικά την ισοπαλία, που σε τελική ανάλυση θα μπορούσε να πάρει και την νίκη αφού την άξιζε με την εμφάνιση του β' ημιχρόνου αν ήταν πιο εύστοχος . 

Ο Διομήδης εκμεταλευόμενος την "χαλαρή" άμυνα των παικτών τού Φιλίππου είχε το προβάδισμα στο σκορ και έφθασε την διαφορά στο 41.48 και στα επτά γκολ (12-19) . Από κει και μετά στο 52.15 μείωσε για πρώτη φορά σε τρία γκολ ο Φίλιππος ( 17-20) είχαμε μία ένταση μεταξύ του γενικού αρχηγού του Φιλίππου και του κ. Τσάνα που κατέληξε σε κόκκινη κάρτα με ταυτόχρονη δίλεπτη αποβολή παίκτη του Φιλίππου. 

Η συνέχεια ήταν δραματική και το φινάλε βρήκε τους παίκτες του Διομήδη να πανηγυρίζουν έξαλλα την μεγάλη αυτή νίκη. 

Απαρηγόρητος ήταν στο τέλος ο Μπάμπης Δομπρής για το πέναλτι που έχασε όμως τόσο οι αδελφοί Φύκατα όσο και όλοι οι συμπαίκτες του τον αγκάλιασαν δίνοντας κουράγιο. Αυτά συμβαίνουν φίλε Μπάμπη και θυμήσου το πέναλτι που έχασε  ο Παλάσκας του ΠΑΟΚ της περασμένης αγωνιστικής και ο Φίλιππος πήρε την νίκη.!

Να είναι όμως σίγουροι ότι με τέτοιες εμφανίσεις όπως αυτή του β' ημιχρόνου ο Φίλιππος μπορεί να  κερδίσει και σε δύσκολες ακόμη έδρες. Χρειάζεται ακόμη πιο σκληρή δουλειά και φυσικά δύναμη και πάθος σε κάθε παιχνίδι. Οι περισσότεροι έχουν πάρει αρκετές εμπειρίες και το κυριότερο ξέρουν ότι η φανέλα που φοράνε είναι πολύ βαριά και πρέπει σε κάθε αγώνα να την ματώνουν. 

Τα 5λεπτά 2-3, 3-6, 5-7, 7-11, 8-13, 9-14 ημίχρονο 10-15. 12-17, 14-19, 16-20, 19-21 , 21-22 τελικό 

Συνθέσεις  

Φίλιππος Βέροιας (Στέλιος Σειρεκίδης ) Ζλατάνος, Μπουκοβίνας, Κύρτσιος, Δομπρής, 3 Ψωμιάδης Κ, Χαραλαμπίδης, Κόντης 2 Τριανταφυλλίδης Α Κωστακίδης 3, Αποστολίδης, Μπαλτατζής , Βραζάλιτσα 6, Ζούλφιτς 4 , Παπαδόπουλος 3 ,Τριανταφυλλίδης Δ, Αρβανιτίδης. 

Διομήδης Άργους ( Δημητρούλιας Δημ.) Κοτανίδης, Αιβαλιώτης 2, Ταουσάνης, Γιόσμου 4, Κρεμαστιώτης, Αργυρού Χ, Αργυρού Ι.8, Μισαηλίδης 3, Παπαχρήστος, TRUMBETAS 3,  Δάσκαλος 2, RANTOVITS ,Τουνκελίδης, Παπαντωνόπουλος και Μπακατσέλος. 

Διαιτητές  Πατιός και Τσάνας με πολλά λάθη. κόκκινη στον Στελιο Διαμάντη και στους Ζούλφιτς και Κρεμαστιώτη ( δεν κρατήθηκαν τα δελτία)

ΤΙ ΓΡΆΦΤΗΚΕ ΣΤΟ Φ.Α  

 Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα: «Στο 52:15 ο συνοδός του Φιλίππου Στέργιος Διαμάντης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα διότι έβρισε τον διαιτητή Τσιάνα Βασίλειο με την παρακάτω φράση: «Άντε γα… καραγκιόζη». Στο 59:42 του αγώνα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Ζούλφιτς Μοχάμεντ, διότι στην προσπάθεια της αντίπαλης ομάδα για γρήγορη αντεπίθεση έκανε αντιαθλητικό φάουλ. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με ρίψη επτά μέτρων. Στο 59:57 αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο αθλητής του Διομήδη Άργους Λευτέρης Κρεμαστιώτης διότι στην προσπάθεια της αντίπαλης ομάδας για γρήγορη αντεπίθεση έκανε αντιαθλητικό φάουλ. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με ρίψη επτά μέτρων. Στα αποδυτήρια των διαιτητών προσήλθε στην είσοδο ο κος Γιώργος Φύκατας λέγοντας προς τους διαιτητές: «Είμαι μέλος της ΟΧΕ, θα δείτε τι θα πάθετε, δεν πρόκειται να ξανασφυρίξετε». Σε απάντηση της ένστασης του Φιλίππου, βγάλαμε κόκκινη κάρτα και δώσαμε ρίψη επτά μέτρων σύμφωνα με την τροποποίηση κανονισμών 8:10δ, 8:5 που ισχύει για τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα του αγώνα».

Η ένσταση του Φιλίππου: «Κάνουμε ένσταση για παράβαση κανονισμού ότι στο 59:42 ο παίκτης μας δεν παραβιάζει τον αντίπαλο που δεν είναι σε θέση για γκολ και οι διαιτητές βγάζουν κόκκινη και δίνουν ρίψη επτά μέτρων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...