Πρωτάθλημα Κ-20. Βαριά ήττα 6-1 στα Γιάννενα για τη Βέροια. Βαριές ήττες και για Κ-17 1-4 και Κ-15  1-6 από ΠΑΟΚ,

Πρωτάθλημα Κ-20. Βαριά ήττα 6-1 στα Γιάννενα για τη Βέροια. Βαριές ήττες και για Κ-17 1-4 και Κ-15 1-6 από ΠΑΟΚ,

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, σημείωσαν οι Νέοι του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς επικράτησαν με το εμφατικό  6 – 1 των αντίστοιχων της Βέροιας, στο παιχνίδι που έγινε στο ενωσιακό γήπεδο Ηπείρου, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League. Ήταν η πιο βαριά ήττα της Κ-20 της Βέροιας στο πρωτάθλημα και κάποιοι πρέπει να προβληματιστούν αφού αυτή η ομάδα πριν από κάποια χρόνια ήταν πρωταγωνίστρια με προπονητή τότε τον Στέφανο Γαιτανο και σήμερα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας .

Έπρεπε η Βέροια να σημειώσει αυτή το πρώτο γκολ για να αφυπνιστούν οι Γιαννιώτες και να ξεσπάσουν στη συνέχεια .Όμως το τελικό σκορ είναι και εξ' αιτίας της γρήγορης αποβολής του Πατσιαβούρα που άφησε την ομάδα του για 75' λεπτά περίπου με 10 παίκτες  

Στο 17′ ο Τσιούχας με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Δόρη έκανε το 0-1. Ένα λεπτό πριν η Βέροια είχε μείνει με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Πατσιαβούρα, για χτύπημα εκτός φάσης στον Καινούργιο.

Ο ΠΑΣ στη συνέχεια αντέδρασε και στο 23′ ισοφάρισε σε 1-1, με σουτ του Καινούργιου, μετά από κεφαλιά πάσα του Σιχλιμοίρη.

Στο 45′ ο Γκλεγκλές έβαλε μπροστά τον ΠΑΣ με 2-1, ενώ στο 48’ ο Σιχλιμοίρης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και «έγραψε» το 3-1.

Στο 69′ πάλι ο  Σιχλιμοίρης σημείωσε το 4-1, μετά από λάθος των αμυντικών της Βέροιας, ενώ πραγματοποίησε το χατ τρικ στο 81′ που με δυνατό σουτ έγραψε το 5-1.

Στο 90’ ο Γκλεγκλές, εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα και των αμυντικών και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 6-1, σημειώνοντας και αυτός το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Χρήστος Αγγέλης): Κολιοφούκας, Λαμπίρης (70′ Αλεξίου), Καινούργιος, Ζήκος, Σιουκουλλάνι, Τσιέπας (74′ Κιτσάκης), Μούτσιος, Μασούρας, Σιχλιμοίρης, Μπιμάι (53′ Ν. Ψάρρας), Γκλεγκλές.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτριος Χριστοφορίδης): Σιαφαρίκας, Πατσιαβούρας, Τσιότρας (74′ Τσελέπης), Ράδης, Τσιούχας, Πέλκας (53′ Αϊβατζής), Δόρης (59′ Κουμπαρόπουλος), Στυλίδης, Ιακωβίδης, Καραγιάννης, Ζυγκερίδης.

Κ-17 Βέροια - ΠΑΟΚ  1-4

Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη αν και προηγήθηκε 1-0 με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Κυζιρίδη, το οποίο κέρδισε ο Ιτσκάρας σε ανατροπή του στο 35΄, στη συνέχεια δέχθηκε τέσσερα τέρματα από τους Θεσσαλονικείς (1-1 ημίχρονο), για να λήξη ο αγώνας 1-4.

 

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης, Μράτσια (70΄Κωστογλίδης), Ιτσκάρας, Σπυρίδης, Καγκελίδης, Ταλαίπορος, Φωτόπουλος, Κουτσούκης (60΄Σοφιανίδης), Περπερίδης (65΄Π΄΄πακωνσταντίνου), Κυζιρίδης (70΄Λουκίδης), Στογιαννίδης (80΄Κοντός)

Κ- 15 Βέροια - ΠΑΟΚ   1-6.

Το ίδιο συνέβη και με την Κ15 που προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 7΄με τον Λούτση, όμως στη συνέχεια δεν το κράτησε και έχασε 1-6 (ηίχρονο 1-4)

ΒΕΡΟΙΑ: Χ΄΄ Παναγιωτίδης, Τσουλχάι Ντ.(40΄Κατσκαβέλης), Κουτσούκης(50΄Παπαγιάννης), Τσομίδης (40΄Τσουλχάι Αρ.). Παρασχόπουλος, Νέστορας, Βασίλτσης, Γκιλιόπουλος (62΄Παυλίδης), Ηλίας (55΄Κουτσιμπασόπουλος), Λούτσης, Θεοδώρου

- Συμβουλή μας άλλη φορά να μην προηγούνται στο σκορ ( και οι τρεις ομάδες προηγήθηκαν και τελικά  συνετρίβησαν στην συνέχεια) για "γούρι" μπας και αποφύγουν τόσο βαριές ήττες . Και οι τρεις ομάδες των τμημάτων υποδομής της Βέροιας δέχθηκαν  το Σαββατοκύριακο 16 γκολ και πέτυχαν μόνο τρία.!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...