Πολύτιμη ισοπαλία 1-1 της Νάουσας στην Ξάνθη με τον Ορφέα. Σκόρερ και πάλι ο Κωτσόπουλος

Πολύτιμη ισοπαλία 1-1 της Νάουσας στην Ξάνθη με τον Ορφέα. Σκόρερ και πάλι ο Κωτσόπουλος

Ο εξαιρετικός τερματοφύλακας των γηπεδούχων Ρούφος αλλά και η αστοχία, δεν επέτρεψε στον ΦΑΣ Νάουσα να αποχωρήσει από τη Θράκη με τη νίκη, που θα της έδινε μεγάλο αβαντάζ για την πρόωρη παραμονή στην κατηγορία.

Εντούτοις, το 1-1 στην έδρα του ποιοτικού Ορφέα δεν θεωρείται αποτυχία καθώς οι Θρακιώτες είναι αήττητοι εντός έδρας και με τη σημερινή ισοπαλία, βρίσκεται στην άκρως τιμητική 4η θέση.

Από την πλευρά των Ημαθιωτών, φαίνεται πως τις…πηγαίνουν τα εκτός έδρας ματς, καθώς παραμένουν αήττητοι στα 3 από τα 4 παιχνίδια μακριά από τη Νάουσα.

Γκολ και φάσεις 

Πρώτη φάση του αγώνα και γκολ στο γήπεδο του ΑΟΞ, όταν στο 7′ ο Ορφέας με το σουτ του Ξαντινίδη που νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ, έκανε νωρίς το 1-0. Η Νάουσα παρά το γεγονός πως δέχθηκε νωρίς γκολ, προσπάθησε να συνέλθει, και τα κατάφερε εξίσου νωρίς θα μπορούσε να πει κανείς. Πέντε λεπτά αργότερα στο 12′ ο Κώστας Κωτσόπουλος ήταν αυτός που νίκησε τον Ρούφο για να γράψει το 1-1 και να φέρει το ματς στα ίσα. Για μία ακόμη φορά ο εξαίρετος μεσοεπιθετικός κατόρθωσε να κρατήσει όρθια την ομάδα του. 

Οι φιλοξενούμενοι έχοντας πάρει το… πάνω χέρι  προσπάθησαν να πετύχουν και ένα δεύτερο γκολ, όμως βρήκαν απέναντι τους τον εξαιρετικό φέτος Ρούφο, που απέκρουσε στο 23′ το ωραίο πλασέ του Μουρίκι. Από εκεί και πέρα και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι δυο ομάδες απείλησαν κάποιες φορές, με Λαζαρίδη και Μπρέγκου αντίστοιχα, αλλά δεν κατάφεραν να αλλάξουν κάτι και πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Στην επανάληψη και αρκετά νωρίς ο Κωτσόπουλος, έκανε ένα σουτ για την Νάουσα, το οποίο απέκρουσε για άλλη μια φορά ο Ρούφος και κράτησε πάλι το σκορ στο 1-1, ενώ τον Ορφέα από εκεί και πέρα να προσπαθεί να πάρει τα ηνία του αγώνα, να έχει μεν τη κατοχή, αλλά να μη μπορεί να φέρει εύκολα τη μπάλα στη περιοχή της Νάουσας, ώστε να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Μάταια, λοιπόν, οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1 χωρίς στον υπολειπόμενο χρόνο να κάνουν κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία, και μοιράστηκαν από ένα βαθμό με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Συνθέσεις

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τζαμπάζ Χαλήλ (89’ Θεοδωρίδης, Καρά Αλή, Μακράκης, Λ. Μαυρόπουλος, Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης (61’ Τορομανίδης), Λαζαρίδης (35’ Μουμίνογλου), Μελισσόπουλος, Β. Καραγκιοζης, Γ. Καραγκιόζης.

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Μπρέγκου, Κασμερίδης, Ζούρκος, Νύρλας, Καπετάνος (86’ Τούφας), Περηφανόπουλος, Μουσικάκης, Σαμαρόπουλος (61’ Ντινόπουλος), Κωτσόπουλος, Μουρίκι (90’ Χατζόπουλος).

Δηλώσεις του προπονητού  της Νάουσας Βαγγέλη Ντίσιου.

 «Καταρχήν, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και την ομάδα του Ορφέα και συγχαρητήρια για την άψογη φιλοξενία, την οποία θα ανταποδώσουμε. Σήμερα έγινε ένα καλό παιχνίδι, που είχε ρυθμό και θέαμα. Είχαμε απέναντι μας μια καλή ομάδα. Στην αρχή αιφνιδιαστήκαμε, δεχθήκαμε ένα γκολ πολύ νωρίς. Αλλά τα παιδιά αντέδρασαν σχεδόν άμεσα και ισοφαρίσαμε. Πιστεύω ότι παίξαμε καλά, ελέγξαμε το ρυθμό, είχαμε κατοχή. Δυστυχώς οι ευκαιρίες που χάσαμε ήταν αρκετές και σημαντικές. Μας μένει ο ένας βαθμός και μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον. Και πάλι θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον συνάδελφο, αλλά και για την όλη παρουσία στο σημερινό παιχνίδι».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Ορφέας Ξ. – ΝΑΟΥΣΑ 1-1

Καρδία – Εορδαϊκος 2-1

Προσκυνητές – Καμπανιακός 2-1

Καλαμαριά – Παραλίμνι 2-0

Λαγκαδάς – Χρυσούπολη 2-0

Αριδαία – Καβάλα 1-0

Φούφας – ΑΕ Ποντίων 2-0

Ρεπό: Δόξα Δρ.

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής (12η αγωνιστική):

ΝΑΟΥΣΑ – Φούφας

Προσκυνητές – Καρδία

Εορδαϊκός – Καλαμαριά

Καμπανιακός – Λαγκαδάς

Χρυσούπολη – Ορφέας Ξ.

Δόξα Δρ. – Αριδαία

Καβάλα – ΑΕ Ποντίων

Ρεπό: Παραλίμνι

Βαθμολογία 

1. Απόλλων Καλαμαριάς 24 -11αγ.
2. Λαγκαδάς 22
3. Δόξα Δράμας 21
4. Νέστος Χρυσούπολης 17
. Ορφέας Ξάνθης 17
6. Αλμωπός Αριδαίας 14
. Μακεδονικός Φούφα 14
8. Καμπανιακός 13
9. ΑΟ Καρδίας 12 -11αγ.
10. ΑΟ Καβάλα 11
. Νάουσα 11
12. Απόλλων Παραλιμνίου 10 -11αγ.
13. Δόξα Προσκυνητών 8
14. Εορδαϊκός 7 -11αγ.
15. ΑΕ Ποντίων 5
* Ο Απόλλων Καλαμαριάς έχει -3 βαθμούς με απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας:  Δύο νίκες σε ισάξιους αγώνες στη διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων SUBMAT 2 only submission

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας: Δύο νίκες σε ισάξιους...

Με δυο νίκες σε ισάξιους αγώνες στέφθηκαν οι αθλητές...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το SUBMAT 2 της SUBROW FIGHT EVENTS και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ υπό την αιγίδα της ΕΟΠΤ (Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών) την Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το SUBMAT 2 της SUBROW FIGHT EVENTS και...

Στη διοργάνωση πήραν μέρος 32 επίλεκτοι αθλητές απο 15...

Έκανε τον γύρο της Ελλάδας με ποδήλατο και επέστρεψε στην Πέλλα

Έκανε τον γύρο της Ελλάδας με ποδήλατο και επέστρεψε...

Επέστρεψε από τον 44ο γύρο της Ελλάδος ο 77χρονος...

Οι 10 πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο: Πέμπτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Οι 10 πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο: Πέμπτος ο...

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο, ...

ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 10 ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ

ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 10 ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ...

Στην παραλία  του Ξυλοκάστρου  Κορινθίας διεξήχθη το...

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών ΓΕ.Λ – ΕΠΑ.Λ η αθλήτρια του Πήγασου Ημαθίας Πασίδου Δέσποινα

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών...

Μεγάλη επιτυχία για τον Ημαθιώτικο αθλητισμό αποτελεί...

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου  προετοιμάζεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου ...

Τη κ. Θεοδώρα (Νόρα) Δράκου πρωταθλήτρια κολύμβησης...

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις αποστολές για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος χάντμπολ (ΦΩΤΟΣ)

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις...

Με την παρουσία του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...