"Σφαγή" της Βέροιας, 0-0 στην Τρίπολη. Δεν μέτρησε κανονικό γκολ, δεν της δόθηκε καθαρό πέναλτι

Παίζοντας με έξυπνη τακτική η Βέροια άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην Τρίπολη 0-0 με τον Αστέρα εξ' αιτίας της κακής διαιτησίας του Αρτινού διαιτητή κ. Κουτσαύτη και του πρώτου βοηθού κ. Φραγιαδάκη.  Ήταν η φάση του 16' με τον Βίτι  να βρίσκεται  στα καρέ του Αστέρα και μέσα σε σύγχυση ενώ είναι πεσμένος στο έδαφος ο επιθετικός  της Βέροιας, στέλνει  την μπάλα στα δίκτυα της Τρίπολης ο Σάρμπογκ με τον βοηθό να ακυρώνει το κανονικότατο αυτό γκολ. Η φάση του πέναλτι ήταν στο 87' όταν ο Γιαννούλης τράβηξε τον Βίτι μέσα στην περιοχή απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα , χωρίς ο διαιτητής που ήταν κοντά στην φάση να δώσει το καταφανές πέναλτι και κόκκινη στον αμυντικό του Αστέρα τον Γιαννούλη. Εκτός όμως από τις παραπάνω ευκαιρίες η Βέροια θα μπορούσε να είχε "καθαρίσει" το παιχνίδι στην φάση του 30' όταν ο Βασιλαντωνόπουλος βρήκε θαυμάσια στην περιοχή τον Βίτι το πλασέ του οποίου απέκρουσε με τα πόδια την τελευταία στιγμή και πάλι ο τερματοφύλακας της Τρίπολης. Μοιραίος και πάλι ο έμπειρος Βίτι όταν από κοντά στη λήξη του αγώνα δεν βρήκε την μπάλα να τη στείλει στο κενό τέρμα. 

Νομίζουμε ότι ήταν οι περισσότερες τελικές που έχει κάνει η Βέροια στο φετινό πρωτάθλημα και όμως δεν πήρε τη νίκη που δικαιούταν , αλλά έμεινε στο 0-0. Σίγουρα δέχθηκε κάποια πίεση αλλά ο Ισπανός τερματοφύλακας της βασίλισσας του βορρά ο Τζόναθαν Λοπεζ βρίσκεται σε φόρμα και η βοήθεια του ήταν και πάλι πολύτιμη. 

 

"Κόλλησαν" στην ουρά οι δύο αντίπαλοι

Χωρίς νίκη για τρίτο διαδοχικό ματς έμεινε ο Αστέρας, μετά το 0-0 με τη Βέροια, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στην Τρίπολη και τελείωσε πριν από λίγο, για τη 14η αγωνιστική της Super League.

Είχαν προηγηθεί για τον Αστέρα η εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΛ (1-1) και η εκτός έδρας ήττα από τη Ξάνθη (3-1). Δεύτερο διαδοχικό ματς αήττητη η Βέροια μετά την ισοπαλία της προηγούμενης (13ης αγωνιστικής) με τον Παναιτωλικό.

Η ομάδα της Ημαθίας αγνοεί τη νίκη. Η τελευταία και μοναδική της στη τρέχουσα σεζόν της Super League, στις 24 Σεπτέμβρη επί του Πανιωνίου (1-2) στη Νέα Σμύρνη. Έκτοτε μετρά πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Άφησε καλές εντυπώσεις η Βέροια 

Πέρα από το 0-0 που είναι θετικό αποτέλεσμα για την Βέροια όταν έχει για αντίπαλο έναν Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα εκτός έδρας , εκείνο που εντυπωσίασε ήταν η μαχητικότητα η σοβαρότητα και προπάντων οι παίκτες της Βέροιας έπαιξαν οργανωμένα. Ήταν άψογη η αμυντική γραμμή με κορυφαίους τους Λόπεζ και Καλί, πήρε και έκοψε πολλές πάσες των αντιπάλων στην μεσαία γραμμή ο Σωτήρης Μπαλάφας, ενώ από την πλευρά του κυρίως ο Άρτσε είχε καλές συνεργασίες με Σάρμπογκ και Βίτι. Βοήθησαν επιθετικά και οι Μαλόν με τον Βασιλαντωνόπουλο . Μοιραίος στην επίθεση ο Πάμπλο Βίτι και όλοι περίμεναν τουλάχιστον στην  μία από τις δύο κλασσικές ευκαιρίες να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. 

Η ουσία δεν είναι μόνο το 0-0 και ο πολύτιμος βαθμός αλλά η εν γένει παρουσία  της Βέροιας  που άφησε υποσχεσεις για την συνέχεια. Φυσικά αν υπολογίσουμε και την ενίσχυση στην περίοδο των μεταγραφων του Ιανουαριου τότε μπορούν οι φίλαθλοι να ελπίζουν στην παραμονή της ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. 

Αδίκησε την Βέροια ο διαιτητής και ο α' βοηθός 

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης ήταν σε κακή ημέρα. Στη συνέχεια της φάσης του 86ου λεπτού, ο Γιαννούλης ανέτρεψε τον Βίτι, ενώ και στη συνέχεια ο Ντοναρούμα υπέπεσε σε παράβαση. Κακώς δεν καταλόγισε το πέναλτι, υπέρ της Βέροιας. Δύσκολη η φάση του 16ου λεπτού, όταν ο Μαλόν σκόραρε αλλά ο βοηθός σήκωσε τη σημαία κι ακύρωσε το γκολ.

Συνθέσεις των ομάδων.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ίγκορ, Γιαννούλης, Μπέρτος, Χαμντανί, Τσουκαλάς, Δημούτσος, Κώτσιρας (51' Μάσα), Φερνάντες, Τσιλιανίδης (65' Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης (78' Φαρίνια).

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Λόπεθ, Καλί, Ασίγκμπα, Μαλόν. Βασιλαντωνόπουλος, Λινάρδος, Μπαλάφας, Άρσε (78' Τομάς), Σαρπόνγκ (75' Κάλβο), Σισίνιο (60' Χαροντάκης) Βίτι.

 

Γκολ:

Κάρτες: 31' Κώτσιρας, 51' Δημούτσος, 66' Ν. Φερνάντες / 34' Βίτιμ 76' Χαροντάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...