Με επιτυχίες ολοκληρώθηκε η χρονιά για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Βέροιας

Με επιτυχίες ολοκληρώθηκε η χρονιά για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Βέροιας

Με επιτυχίες ολοκληρώθηκε η αγωνιστική χρονιά 2016 για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Βέροιας και ειδικά για τη Θένια Παυλίδου.

Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα tennis, με το κορυφαίο πρωτάθλημα της Γ΄ Ένωσης το Master 2016, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι 4 καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες της Ένωσης σωματείων αντ/ρισης Κ.Δ. Μακεδονίας, με την καλύτερη πανελλαδική βαθμολογία της κατηγορίας τους.

Από τον Όμιλο Αντ/ρισης Βέροιας συμμετείχαν οι Παυλίδου Θένια και Στεφανίδου Ανθία στις τέσσερις καλύτερες των κοριτσιών 16 ετών, με αναπληρωματικές την Αλεξοπούλου Ιωάννα και Γιαννακοβίτου Εμμανουέλλα.

Η Παυλίδου Θένια, με συμμετοχή σε Ενωσιακά, Πανελλαδικά και Διεθνή Πρωταθλήματα έμεινε σταθερή στην πρώτη θέση της κατηγορίας της με μία ακόμη πρώτη θέση, στο Μaster των κοριτσιών κάτω των 16 ετών, κλείνοντας έτσι δυναμικά τη χρονιά.

Αποτελεί πρότυπο αθλήτριας που συνδυάζει με επιτυχία τις μαθησιακές της υποχρεώσεις με τις αθλητικές.

Η Στεφανίδου Ανθή βγήκε 4η με αξιόλογη παρουσία.

Ακολουθούν τα νέα αστεράκια του Ομίλου, οι Βαν Ντερ Σπόελ Αλκιβιάδης, Παυλίδης Γρηγόρης, Γιτόπουλος Γιώργος, Γκίλτση Χριστιάνα, Σαρηγιαννίδου Στέλλα στην κατηγορία των ΑΚ  κάτω των 12 ετών. 

Με τη συμμετοχή τους στα Ενωσιακά και Πανελλαδικά Πρωταθλήματα αποκτούν εμπειρίες και ήδη αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα ανεβαίνοντας βαθμολογικά στην κατηγορία τους.

Η Γιαννακοβίτου Εμμανουέλλα στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 14 ετών ξεκίνησε δυναμικά, αλλά ένας τραυματισμός στις σχολικές της υποχρεώσεις την κράτησε μακριά από τα γήπεδα.

Στην κατηγορία των αγοριών και των κοριτσιών κάτω των 10 ετών η Στεφανίδου Ελευθερία και Κουκουλάκης Γιώργος, συμμετείχαν  στο Πανελλαδικό πρωτάθλημα του Βορρά , αλλά και σε Ενωσιακές διοργανώσεις και έδειξαν ότι έχουν πολλές δυνατότητες  κάνοντας φανταστικές εμφανίσεις στα  courts.

Η Βαν Ντερ Σπόελ Κάτια super παίκτρια για την ηλικία των οκτώ χρόνων της,  δείχνει ότι το μέλλον της ανήκει και θα πρωταγωνιστεί και την νέα χρονιά. 

Η προπονήτρια του Ομίλου Ντέπη Παλαιστή δηλώνει ικανοποιημένη με τους αθλητές της και είναι σίγουρη για τις επιτυχίες της νέας χρονιάς, αρκεί να μείνουν συνεπείς στις προπονήσεις τους, με υπομονή και στόχο την καλύτερη απόδοση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Η Ομοσπονδία διαιτητών ανακοινώνει το πρόγραμμα της...

"Σφράγισαν" την πρώτη θέση τα κορίτσια του...

Ένατη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ποσειδώνα...

Ο Α.Π.Σ. Ρωμιός στους αγώνες no gi jiu jitsu

Ο Α.Π.Σ. Ρωμιός στους αγώνες no gi jiu jitsu "Submission 7" στην...

Την Κυριακή 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες no gi...

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΑΓΕΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΑΓΕΝ...

Στις 26 και  27 Μαρτίου και υπό την αιγίδα της Ελληνικής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...