Ήττα 2-1 της Βέροιας στη Λάρισα. Προηγήθηκε με γκολ του Τόνι Κάλβο

Ήττα 2-1 της Βέροιας στη Λάρισα. Προηγήθηκε με γκολ του Τόνι Κάλβο

Μοναδική ευκαιρία να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς έχασε η Βέροια στη Λάρισα που με πολλές ελλείψεις και κακή ψυχολογία αντιμετώπισε τους γηπεδούχους. 

Η ΑΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όμως αν και στο δεύτερο έπαιζε με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς με πέναλτι του Ναζλίδη.

 

 

Με καθυστέρηση 20 περίπου λεπτών ξεκίνησε η αναμέτρηση της Λάρισας με τη Βέροια, αφού οι οπαδοί των γηπεδούχων άναψαν πολλά καπνογόνα με την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

 

Το πρώτο ημίχρονο είχε σκληρές μάχες στο κέντρο, με ΑΕΛ και Βέροια να αρέσκονται στο να κλείνουν διαδρόμους και όχι να δημιουργούν παιχνίδι.

Οι καλές φάσεις έλειψαν από το ματς στα πρώτα 45 λεπτά, με εξαίρεση μερικά μακρινά σουτ που επιχείρησαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Η ΑΕΛ είχε κάποια μικρή υπεροχή, την οποία όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ.

Οι διαιτητής έδειξε 16 λεπτά καθυστέρηση και σε αυτό το διάστημα η Βέροια άλλαξε το σκηνικό του πρώτου μέρους.

Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Κάλβο, μπήκαν μπροστά στο σκορ κι έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στα λεπτά που απέμειναν μέχρι τη λήξη του πρώτου 45λεπτου οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν. Μάλιστα, η Βέροια είχε ευκαιρία να πετύχει το 0-2, όμως ο Καπετάνος δεν κατάφερε να πιάσει την μπάλα όπως θα ήθελε σε πλασέ που επιχείρησε.

Η Λάρισα μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, θέλοντας αρχικά να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και έπειτα αν το κατάφερνε να έπαιρνε και τους τρεις βαθμούς. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη σχετικά νωρίς, αφού με τη συμπλήρωση εννέα λεπτών, ο Γκαγιέχο με μια περίεργη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1., μεγάλη ευθύνη του Καντιμοίρη που δεν έκανε γρήγορα έξοδο. 

Στο 59’ όμως, η ΑΕΛ έμεινε με παίκτη λιγότερο, αφού ο Ντοντό είδε δεύτερη κίτρινη για θέατρο κι έτσι η Βέροια αναθάρρησε.

Στο 76ο λεπτό η Βέροια  θα μπορούσε  να  κάνει το 1-2, αν η κεφαλιά του Λινάρδου δεν έβρισκε στο δοκάρι.

Κάπως έτσι και ενώ όλα κυλούσαν προς το «Χ», η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι κι έκανε τη μεγάλη ανατροπή. Ο Χαροντάκης ανέτρεψε τον Νασλίδη εντός περιοχής στο 81ο λεπτό και ο Ναζλίδης εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Καλός ο διαιτητής κ. Φωτιάδης από τον Σύνδεσμο Σερρών αλλά νομίζουμε ότι ο Ναζλίδης "εκβίασε" το πέναλτι. 

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Φάρκας, Γκόλιας (46' Κουτσιανικούλης), Μονιάκης, Φατιόν, Μασαλέσα, Ντοντό, Ντέλετιτς, Ικάουνιεκς (46' Γκαγέγο), Ναζλίδης (88' Τικίτο)

Βέροια (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Μαλόν (79' Μίλιεβιτς), Ασίγκμπα, Καλί, Χαροντάκης, Λινάρδος, Μπαλάφας, Άρσε, Σαρπόνγκ (63' Βασιλαντωνόπουλος), Κάλβο, Καπετάνος

 

Γκολ: 54' Γκαγέγο, 82' Ναζλίδης/45+8' Κάλβο 

Κίτρινες: 36' Ρέντζας, 45+2' Ναζλίδης, 45+17' Ντοντό/ 43' Σαρπόνγκ, 45+2' Καντιμοίρης, 84' Μπαλάφας

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών ΓΕ.Λ – ΕΠΑ.Λ η αθλήτρια του Πήγασου Ημαθίας Πασίδου Δέσποινα

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών...

Μεγάλη επιτυχία για τον Ημαθιώτικο αθλητισμό αποτελεί...

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου  προετοιμάζεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου ...

Τη κ. Θεοδώρα (Νόρα) Δράκου πρωταθλήτρια κολύμβησης...

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις αποστολές για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος χάντμπολ (ΦΩΤΟΣ)

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις...

Με την παρουσία του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη...

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του...

Με πολύ καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με την...

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης...

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...