Σπουδαίο παιχνίδι και πρόκριση του Ροδοχωρίου στα πέναλτι με τα Τρίκαλα

Σπουδαίο παιχνίδι και πρόκριση του Ροδοχωρίου στα πέναλτι με τα Τρίκαλα

Το κορυφαίο μέχρι στιγμής παιχνίδι της φετινής χρονιάς είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι περίπου 400 φίλαθλοι που βρέθηκαν  στο Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου.

Μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση, με δύο ανατροπές στο σκορ, γκολ στο 90+2′ και με φινάλε την δραματική διαδικασία των πέναλτι, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου πήρε την μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αναμετρήσει τον ΓΑΣ Κοπανού «10Starbet».

Οι γηπεδούχοι  κατόρθωσαν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 0-1 από το 26ο λεπτό, αλλά και να μην το βάλουν κάτω από τη δεύτερη ανατροπή στο ματς, αυτή τη φορά από τους φιλοξενούμενους, που με δύο εκτελέσεις πέναλτι του Γιώργου Κίτσα, πέρασαν μπροστά με 2-3.

Ο άνθρωπος των…επικίνδυνων αποστολών, Θοδωρής Πέτγαζλης με παλικαρίσια κεφαλιά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων νίκησε τον…συνάδελφο του (εργάζονται στην ίδια επιχείρηση) και έστειλε το ματς στην παράταση, με τον πορτιέρο των «πρασίνων» να παίρνει (εν μέρει) το αίμα του πίσω με την απόκρουση στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί όμως, οι δύο αποκρούσεις του…αειθαλούς Γιώργου Κασαπίδη έδωσαν ουσιαστικά την πρόκριση στον ΓΑΣ και το τελευταίο πέναλτι του Χρήστου Μπρέγκου (από τους κορυφαίος του ΓΑΣ, με πάρα πολλά χιλιόμετρα στο ενεργητικό του), έβαλε την σφραγίδα στη μεγάλη πρόκριση των «κιτρινομπλέ».

 

Το φιλμ της αναμέτρησης και τα γκολ - πέναλτι 

 

28′ ΓΚΟΛ! Ο Ποτουρίδης εκτέλεσε με δύναμη το πλάγιο άουτ, η μπάλα στρώθηκε στον Κουκουράκη μετά από ασθενές διώξιμο, ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Κασαπίδη (0-1)

44′ ΓΚΟΛ! Λάθος γύρισμα του Αθανασιάδη προς τον τερματοφύλακα του, ο Μπουρδάνος ταχύτητα μπήκε στη φάση και με πλασέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ιωακειμίδη

56′ ΓΚΟΛ! Δύο συνεχόμενες φάσεις για τον ΓΑΣ! Αρχικά το δυνατό σε εκτέλεση φάουλ του Μπρέγκου, απέκρουσε με δυσκολία ο Ιωακειμίδης και στην εξέλιξη της φάσης, ο Κοτζαχρήστος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μπρέγκου έκανε την κεφαλιά, ο Ιωακειμίδης απέκρουσε εντυπωσιακά αλλά στην επαναφορά ο Τενεκετζή έγραψε το 2-1.

72′ ΓΚΟΛ! Πολύ ωραίο «ένα-δύο» στον άξονα από Ζωγράφο και Ραπτόπουλο, ο τελευταίος προσπάθησε να περάσει τον Κασαπίδη, ο οποίος τον ανέτρεψε με τον ρέφερι να υποδεικνύει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κίτσας, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (2-2)

79′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Κουκουράκη από αριστερά, Ζωγράφος και Νίκο διεκδίκησαν τη μπάλα, αλλά ο ρέφερι υπέδειξε χέρι στον πεσμένο αμυντικό του ΓΑΣ, υποστηρίζοντας πως κράτησε τη μπάλα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε και πάλι ο Κίτσας, ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (2-3)

90+2′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Μωυσίδη από τα δεξιά, η μπάλα πήρε τροχιά στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Πέτγαζλης νίκησε τους αντίπαλους αμυντικούς και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ιωακειμίδη, που προσπάθησε ανεπιτυχώς να αποκρούσει (3-3)

Η διαδικασία των πέναλτι :

Πετκάκης, απέκρουσε Κασαπίδης

Πέτγαζλης, απέκρουσε Ιωακειμίδης

Κουκουράκης 1-0

Τενεκετζή 1-1

Ζωγράφος, απέκρουσε Κασαπίδης

Θεοδοσιάδης 2-1

Κίτσας 2-2

Βούλγαρης  3-2

Κιρκιλιανίδης 3-3

Μπρέγκου  4-3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με τρεις αθλητές το

Με τρεις αθλητές το "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας στο...

Στην Αλεξανδρούπολη θα διοργανωθεί και φέτος το...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας:  Δύο νίκες σε ισάξιους αγώνες στη διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων SUBMAT 2 only submission

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας: Δύο νίκες σε ισάξιους...

Με δυο νίκες σε ισάξιους αγώνες στέφθηκαν οι αθλητές...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το SUBMAT 2 της SUBROW FIGHT EVENTS και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ υπό την αιγίδα της ΕΟΠΤ (Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών) την Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το SUBMAT 2 της SUBROW FIGHT EVENTS και...

Στη διοργάνωση πήραν μέρος 32 επίλεκτοι αθλητές απο 15...

Έκανε τον γύρο της Ελλάδας με ποδήλατο και επέστρεψε στην Πέλλα

Έκανε τον γύρο της Ελλάδας με ποδήλατο και επέστρεψε...

Επέστρεψε από τον 44ο γύρο της Ελλάδος ο 77χρονος...

Οι 10 πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο: Πέμπτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Οι 10 πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο: Πέμπτος ο...

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο, ...

ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 10 ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ

ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 10 ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ...

Στην παραλία  του Ξυλοκάστρου  Κορινθίας διεξήχθη το...

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών ΓΕ.Λ – ΕΠΑ.Λ η αθλήτρια του Πήγασου Ημαθίας Πασίδου Δέσποινα

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών...

Μεγάλη επιτυχία για τον Ημαθιώτικο αθλητισμό αποτελεί...

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου  προετοιμάζεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου ...

Τη κ. Θεοδώρα (Νόρα) Δράκου πρωταθλήτρια κολύμβησης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...