Μίμης Δομάζος. Παρουσίαση του λευκώματος

Μίμης Δομάζος. Παρουσίαση του λευκώματος "Μυστικά... και άλλες αποκαλύψεις" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας (που ήταν ο οικοδεσπότης και διοργανωτής της εκδήλωσης στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης) έγινε η παρουσίαση του λευκώματος  "Μυστικά και άλλες αποκαλύψεις του Μίμη Δομάζου".

Πρώτα χαιρέτισαν την εκδήλωση ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας κ. Δημήτρης Ζυγουλιάνος και στην συνέχεια ο αντιπρόεδρος Φώτης Καραβασίλης .

Για τον 75χρονο πλέον Μίμη Δομάζο μίλησαν ο Αντώνης Αντωνιάδης που τόνισε ότι ο Δομάζος κατά την άποψη του ήταν ο καλύτερος όλων των εποχών και ρέκορντμαν συμμετοχών,  αφού στα 22 χρόνια της καριέρας του ήταν πάντα ο κορυφαίος, ενώ και τώρα στα 75 χρόνια του αγωνίζεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τον αναδείξαμε τιμής ένεκεν πρώτο πρόεδρο των Ελλήνων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) ενώ έχει παίξει αντίπαλος με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Ο Δομάζος τόνισε ο κ. Αντωνιάδης δεν ήθελε να χάνει ποτέ ούτε και στις προπονήσεις. Ήταν πεισματάρης αγωνιστής  και αγάπησε όσο κανείς άλλος το ποδόσφαιρο. Δίδαξε συναίσθημα κάτι που δεν υπάρχει σήμερα. Θα μπορούσα να μιλάω ως αύριο για τον Μίμη."

Από την πλευρά ένα άλλο "διαμάντι" του Ελληνικού ποδοσφαίρου ο Κούλης Αποστολίδης τόνισε.' Είναι τιμή  μου να μιλήσω σήμερα για τον Μίμη Δομάζο. Πρόκειται για τον κολοσσό του Ελληνικού ποδοσφαίρου.  Ο Μίμης σε κάθε αγώνα ήθελε να είναι  πάντα νικητής Μόνο στα 90' λεπτά του αγώνα ήταν αντίπαλοι μετά ήταν συμπαίκτες. 

Ο Λάκης Σημαιοφορίδης αναφέρθηκε στην μεγάλη παρουσία ξένων παικτών στην Ελλάδα που σημαίνει οτι σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν παλαίμαχοι Έλληνες. Ο Μίμης έγινε μεγάλος από το πάθος και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Δικηγορικό Σύλλογο της Βέροιας για την εκδήλωση που ανέλαβε στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς, και πιστεύω τόνισε οτι σε αυτό είστε πρωτοπόροι στην Ελλάδα. 

Από την πλευρά του ο "στρατηγός" της Βέροιας Στέφανος Γαιτάνος παρουσίασε τον Μίμη Δομάζο ως αρχιστράτηγο του Ελληνικού ποδοσφαίρου .Είναι  ο στρατηγός των στρατηγών.  "Ήταν το πνεύμα, η ψυχή και η καρδιά, ένα μείγμα πολεμιστή που ενέπνεε με το μυαλό όχι με τα πόδια. Δεν ήθελε να χάνει ποτέ. Ήταν δύσκολος απόλυτος εγωιστής, Είναι  αποδεκτός από φίλους και εχθρούς. "  Το καλούπι έσπασε δεν θα ξαναβγεί Δομάζος. 

Επίσης και ο Αχιλλέας Ασλανίδης μίλησέ για  ένα τεράστιο ποδοσφαιριστή φαινόμενο που ίδρωνε κάθε φορά την φανέλα του , αλλά είχε και σπάνιο μυαλό και ταλέντο.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν τόσο ο πρόεδρος του  Δικηγορικού Συλλόγου Βέροαις κ. Δημήτρης Ζυγουλιάνος όσο και ο αντιπρόεδρος κ. Φώτης Καραβασίλης. 

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Μίμης Δομάζος που αναφέρθηκε σε προσωπικά του ζητήματα. όπως οτι αγωνιζόταν 22 χρόνια χωρίς καλαμίδες και δεν τραυματίστηκε ποτέ, ότι η φανέλα του μετά την λήξη κάθε αγώνα έσταζε από ιδρώτα , οτι μετά από ήττα από τον Ολυμπιακό δεν έβγαινε από το σπίτι για τρεις μέρες , δεν ήθελε την καζούρα. Ότι σε ένα διαγωνισμό του περιοδικού ΦΑΝΤΑΖΙΟ βγήκε ο πρώτος στη Ελλάδα και δεύτερη η Βουγιουκλάκη , όπως επίσης αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής του καριέρας, από την Άμυνα Αμπελοκήπων, ενώ ο προπονητής που τον έβαλε για πρώτη φορά να παίξει με την φανέλα του Παναθηναικού ήταν ο Μηγιάκης το 1958 σε αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Το σκορ ήταν 1-1 αυτός πέτυχε το 2-1 και ο αγώνας έληξε 3-1 υπέρ του ΠΑΟ. 

Ακολούθησε η ομιλία το προέδρου του συλλόγου παλαιμάχων Βέροιας Τάκη Παπατζίκου που "χάρηκε" παίζοντας δίπλα στον μεγαλύτερο 'Ελληνα ποδοσφαιριστή  σε αγώνες με τον ΠΣΑΠ και έμπλεξε το εγκώμιο του Μίμη Δομάζου και στην συνέχεια παρουσία όλων των παλαιμάχων του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα. 

Πλακέτα στον Δομάζο δόθηκε από τον πρέοδρο του Δικηγορικού΄Συλλόγου Βέροιας για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Ενώ από την πλευρά του ο Μίμης Δομάζος τίμησε τον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας  για το κοινωνικό του έργο,με τιμώμενα πρόσωπα τον Πρόεδρο κ. Ζυγουλιάνο και τον Αντιπρόεδρο Φώτη Καραβασίλη  τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Βασίλη Φωτιάδη, τον πρόεδρο των παλαιμάχων Βέροιας Τάκη Παπατζίκο ,και τον Κώστα Μπλιάτκα γνωστό Δημοσιογράφο και συντονιστή της εκδήλωσης. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, ο Αντιδήμαρχος Θεόφιλος Κορωνάς οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Ασλάνογλου και Αγγελίνας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Βασίλης Φωτιάδης ο πρόεδρος των προπονητών Ημαθίας Δημήτρης Χριστοφορίδης και πολλοί άλλοι κυρίως παλαίμαχοι παίκτες της Βέροιας αλλά και οι Βασίλης Αργυρίου και Τάκης Τασιώνας από την Νάουσα.

Δείπνο στις ΦΛΑΜΟΥΡΙΕΣ 

Η βραδιά έκλεισε με δείπνο που παρέθεσε η Διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροαις  στο εστιατόριο ΦΛΑΜΟΥΡΙΕΣ όπου επικράτησε άφθονο κέφι ( με τα τρομερά ανέκδοτα του Αχ. Ασλανίδη) καλούς μεζέδες και άφθονο κρασί. 

Πάντως τόσο ο Μίμης Δομαζος όσο και οι άλλοι συνεργάτες του ευχαρίστησαν το Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου για την παρουσίαση της εκδήλωσης όσο και τον κόσμο που τίμησε με την αθρόα παρουσία  του την εκδήλωση. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Η Ομοσπονδία διαιτητών ανακοινώνει το πρόγραμμα της...

"Σφράγισαν" την πρώτη θέση τα κορίτσια του...

Ένατη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ποσειδώνα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...