Στον... πάτο η Βέροια 0-1 από τον Πανιώνιο

Στον... πάτο η Βέροια 0-1 από τον Πανιώνιο

Αυτός ο Πανιώνιος δεν σταματάει να ονειρεύεται. Μπορεί να μην έβγαλε μάτια με την απόδοσή του στη Βέροια, όμως πήρε το ζητούμενο και συνεχίζει να καλπάζει έπειτα από 20 αγωνιστικές στην φετινή Super League. Οι Νεοσμυρνιώτες έφτασαν τους 39 βαθμούς και παραμένουν στην δεύτερη θέση του πίνακα, μετρώντας έξι εκτός έδρας νίκες, την ώρα που η γηπεδούχος ομάδα έχασε για πέμπτη φορά εντός έδρας και έμεινε στους 13 βαθμούς.

Το γκολ του Μπεν μόλις στο 8' ήταν αρκετό για τους κυανέρυθρους, αφού κράτησαν για μια ακόμη φορά το μηδέν στην άμυνα χάρη και στον πολύ καλό Γιαννιώτη, με την Βέροια να προσπαθεί μεν, αλλά να μην φτάνει για να αποσπάσει κάτι από το ματς, φεύγοντας από τον αγωνιστικό χώρο με σκυμμένο κεφάλι σε ένα μέτριο -από πλευράς θεάματος- παιχνίδι. Η μάχη της παραμονής συνεχίζεται για την "Βασίλισσα του Βορρά", την ώρα που ο Πανιώνιος έκανε αποφασιστικό βήμα για τα πλέι οφ.

Με τη λήξη του αγώνα, όλοι οι παίκτες της ιστορικής ομάδας  πήγαν στο σημείο που βρίσκονταν οι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και πανηγύρισαν όλοι μαζί το τρίποντο. Δεν σταματάει πουθενά το "κυανέρυθρο τρένο". Μένει να δούμε ποιο είναι το ταβάνι του φετινού Πανιωνίου

Γρήγορο γκολ με τον Μπέν στο 8'

.Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε ο Πανιώνιος έβαλε από νωρίς γερές βάσεις για να φτάσει σε ένα ακόμη τρίποντο και να συνεχίσει την ξέφρενη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα. Μετά τα αναγνωριστικά πρώτα λεπτά, όπου δεν συνέβη τίποτα αξιόλογο και αξιοσημείωτο, οι κυανέρυθροι κατάφεραν να μπουν σε θέση οδηγού. Μόλις στο 8', ο Μπεν "πλήγωσε" την παλιά του ομάδα με δεξί σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από αδυναμία των γηπεδούχων να απομακρύνουν την μπάλα. Όλα ξεκίνησαν πρίμα για τους Νεοσμυρνιώτες και η Βέροια αναγκαζόταν να κυνηγάει με το καλημέρα.

Η αλήθεια είναι ότι από το σημείο εκείνο και μετά, οι παίκτες του Τερζή ανέβασαν την απόδοσή τους και προσπάθησαν να φτάσουν την ισοφάριση. Δυο φορές ο Γιαννιώτης έδειξε τα αντανακλαστικά του σε προσπάθειες των Καπετάνου και Στοίτσεφ μέσα σε ένα τρίλεπτο, ενώ ο Πανιώνιος προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα, εκμεταλλευόμενος το ότι η άμυνα των γηπεδούχων έπαιζε πολύ ψηλά.

Μέτριο και το β' ημίχρονο 

Το δεύτερο μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και θα ξεχαστεί γρήγορα απ' όλους όσους το παρακολούθησαν είτε δια ζώσης είτε τηλεοπτικά. Οι αλλαγές δεν βοήθησαν καθόλου την Βέροια, η οποία απείλησε ελάχιστα την εστία του Γιαννιώτη, ο οποίος επιστρατεύτηκε μονάχα στην φάση του 62' με το φάουλ του Στόιτσεφ, ενώ είχε άλλη μια καλή φάση στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης, με τον Καπετάνο να μην προλαβαίνει την μπάλα σε γύρισμα του Σαρπόνγκ από τα δεξιά.

Ο Πανιώνιος έκλεισε καλά τους διαδρόμους, έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως δεν ήξεραν τι να κάνουν με την μπάλα στα πόδια και έφτασε εύκολα στο έκτο φετινό εκτός έδρας τρίποντο και ενδέκατο συνολικά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με τον Μασούντ να είναι ο κύριος εκφραστής τους, όμως το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι Φωτιάδη.

Που βαδίζει η Βέροια 

Προβληματισμένοι έφυγαν από το γήπεδο οι φίλαθλοι της βασίλισσας του βορά μετά και την ήττα από τον Πανιώνιο, αλλά κυρίως ανησυχούν από τις μέτριες εμφανίσεις των παικτών. Η Βέροια δεν είχε σήμερα απέναντι της κάποια σούπερ ομάδα, απλά πέτυχε ένα γκολ και από κει και μετά δεν έδειξε τίποτε το ιδιαίτερο. Όμως και οι παίκτες της Βέροιας δεν "μάτωσαν" δεν πάλεψαν σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου όπως είχε χαρακτηριστεί από πολλούς. Μέτρια πράγματα σήμερα από πολλούς παίκτες ταυτόχρονα και έτσι δεν πήρε η ομάδα αυτό που χρειαζόταν την νίκη φυσικά . Μέτριοι παίκτες με προσόντα όπως οι Κάλβο, Στοίτσεφ, Σαρμπόγκ, Τομάς, Καπετάνος, Μπαλάφας, Σισοκό, "κόπηκε' η ομάδα και ήρθε αυτό το πολύ δύσκολο για την συνέχεια αποτέλεσμα. Ο προπονητής κ. Τερζής μίλησε και για άγχος των παικτών που για μας δεν φάνηκε και δεν έπρεπε να υπάρχει για το αποτέλεσμα.

Το άγχος πρέπει να καταβάλει τους φιλάθλους και τους παίκτες για το δράμα που παίζεται εις βάρος της ομάδας τον τελευταίο καιρό. Όσο δεν κλείνει το θέμα της μεταβίβασης της ομάδας η Βέροια είναι καταδικασμένη να υποβιβαστεί και στην συνέχεια να διαλυθεί.! Υπάρχουν κάποιες φωνές τον τελευταίο καιρό αλλά δυστυχώς δεν τις ακούει κανείς. Πρέπει άμεσα να λυθεί το θέμα με το ιδιοκτησιακό και να μην χαθεί άλλη μέρα. Κάποιοι θέλουν να "πνίξουν" την Βέροια και αυτό ο κόσμος δεν πρέπει να το επιτρέψει. Ακούστηκαν κάποιες φωνές διαμαρτυρίας σήμερα αλλά ήταν σαν μην ακούστηκαν . 

 

Συνθέσεις των ομάδων

Βέροια (Τερζής): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Σισοκό, Καλί, Ασίγκμπα, Στόιτσεφ (81' Μίλιεβιτς), Τομάς, Κάλβο (68' Μπελαΐντ), Άρτσε (46' Μπαλάφας), Σάρπονγκ, Καπετάνος.

 

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (81' Σαββίδης), Μασούντ, Μπεν (93' Καθάριος), Μαχμούτοβιτς (46' Λάμπρου) 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης...

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...