Γ’ Εθνική γυναικών -  Σαρωτική η ομάδα του Αστέρα 0-11 τον Νέστορα στην Καρδίτσα

Γ’ Εθνική γυναικών - Σαρωτική η ομάδα του Αστέρα 0-11 τον Νέστορα στην Καρδίτσα

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της, η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και διατήρησε το αήττητο,  με την αντίστοιχη ομάδα Άγιος Νέστωρ Καρδίτσας, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, στο Δημοτικό γήπεδο Σταυρού στην Καρδίτσα , με τελικό σκορ 0 - 11.

Η Γυναικεία ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Γ´ Εθνικής Γυναικών, τα αποτελέσματα των αγώνων και η βαθμολογία είναι αναρτημένα στη σελίδα του Γυναικείου τμήματος.

Η ομάδα των κοριτσιών του Αστέρα κυριάρχησε και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκαν σχετικά νωρίς με σουτ της Δελληγιανίδου Αγγ. από το ύψος της μικρής περιοχής. Πολύ γρήγορα στο 11’ διπλασίασε  τα τέρματα η Παπαδοπούλου με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή. Επόμενο τέρμα στο 20’ η Δελληγιανίδου Αγγ. με τον ίδιο τρόπο που πέτυχε και το πρώτο της τέρμα. Ενώ στο 25’ η αρχηγός του Αγροτικού Αστέρα Κιουτάχιαλη σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 38’ η  Μουρατίδου έφυγε από το κέντρο, μόνη στην επίθεση, πέρασε την άμυνα των γηπεδούχων και πλάσαρε στην απέναντι γωνία , γράφοντας το 0 - 4, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο επιθετικός μονόλογος από τα κορίτσια του Αστέρα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με την Παπαδοπούλου στο 47’ να δέχεται την ασίστ της Ντούσκα και με απευθείας σουτ ανέβασε το σκορ στο 0 - 5. Τρία λεπτά αργότερα η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια του Αγροτικού Αστέρα, Δελληγιανίδου Αγγ.  έκανε χατ-τρικ πάλι με τον ίδιο τρόπο που πέτυχε και τα άλλα δυο τέρματα, τρύπωσε στην άμυνα των γηπεδούχων και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0 - 6.

Στο 53’ με ατομική ενέργεια η Κιουτάχιαλη  με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ενώ στο 60’ με ατομική ενέργεια, η δεύτερη μικρότερη σε ηλικία παίκτρια η Μπαξεβάνου με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας άλλες διαστάσεις στην αναμέτρηση, ανεβάζοντας το δείκτη στο 0 - 8. Στο ενδιάμεσο των 2 τερμάτων, στο 55’, η αρχηγός του Αγροτικού Αστέρα πέτυχε για μια ακόμη φορά και δεύτερο δοκάρι. Επόμενο χατ-τρικ με την Παπαδοπούλου στο 69’ , μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων από πλάγια θέση , και με δυνατό σουτ στην απέναντι γωνία η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα. Η ίδια παίκτρια στην επόμενη φάση πέτυχε με τη σειρά της το οριζόντιο δοκάρι.

Τα καλύτερα όμως επιφύλαξαν τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα, προς το τέλος της αναμέτρησης, με δυο ακόμα πανέμορφα τέρματα , στο 72’ με τη Δρενοβιάδου να πιάνει απεθείας σουτ μέσα στην περιοχή , μετά από εκτέλεση κόρνερ, στέλνοντας τη μπάλα στο απέναντι γάμα και το 80’, με την Κιουτάχιαλη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με πολύ δυνατό σουτ, από το κέντρο του γηπέδου, γράφοντας το τελικό σκορ 0 - 11.

Η απόδοση της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολύ καλή για μια ακόμη φορά , σύμφωνα με το νεανικό σύνολο που διαθέτει.

ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ (Αθανάσιος Παπαβασιλείου): Καραγεώργου Α., Καραγεώργου Ρ., Κουτσώνα Φ., Παππά, Θεοδωροπούλου, Σακελλαρίου, Τσούτσου, Κουτσώνα Ο., Ντήλια, Παπαθανασίου, Οικονόμου.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιάννης Γιάννος): Κανελλάκη, Τσεχελίδου, Δρενοβιάδου, Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη, Στρίμπα, Φεϊμ, Μουρατίδου, Παπαδοπούλου, Δεληγιαννίδου Αγγ., Ντούσκα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Ζήσης Βασίλειος με βοηθούς τον κ. Αλεξόπουλο Χρήστο και τον κ. Παπαγεωργόπουλο  Παναγιώτη, από την ΕΠΣ Τρικάλων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...