Μέτρα τάξης για τον αγώνα Φιλίππου- ΠΑΟΚ το Σάββατο στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας

Μέτρα τάξης για τον αγώνα Φιλίππου- ΠΑΟΚ το Σάββατο στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας

Ανακοινώθηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας τα μέτρα τάξης για το Σαββατιάτικο ματς Φίλιππος - ΠΑΟΚ στο χάντμπολ που θα διεξαχθεί στο Μακροχώρι το Σάββατο στις 6μμ.

Αναλυτικά:

Α. Η γηπεδούχος ομάδα να εκδώσει - σφραγίσει έως 550 εισιτήρια συμπεριλαμβανομένων και των διαρκείας και να τα διαθέσει με μέριμνά της.

Β. Η προσέλευση φιλάθλων Π.Α.Ο.Κ. να γίνει μεμονωμένα, να εισέλθουν από την ανατολική είσοδο και καταλάβουν θέσεις στις διαθέσιμες κερκίδες του Δ.Α.Κ. που θα τους υποδεχτούν, μόνον εφόσον είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο.

Γ. Οι επίσημοι θα εισέλθουν και θα καταλάβουν θέσεις που θα τους υποδείξουν οι υπεύθυνοι διοργανώτριας αρχής. Η προσέλευση τους θα πραγματοποιηθεί με ιδιωτικά μέσα.

Δ. Τυχόν ομαδικά κινούμενοι φίλαθλοι τοποθετηθούν στις υπάρχουσες κερκίδες σύμφωνα με οδηγίες επικεφαλής αστυνομικών μέτρων.

Ε. Τα λεωφορεία των αθλητικών αποστολών και τα αυτοκίνητα των διαιτητών – παρατηρητών, μετά την αποβίβαση των μεταφερόμενων προσώπων έμπροσθεν των θυρών του γηπέδου, θα μεταβούν και θα σταθμεύσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα φρουρούμενα από αστυνομική δύναμη στο χώρο στάθμευσης που θα τους υποδειχθεί.

ΣΤ. Να πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε δύο (02) τουλάχιστον ζώνες περιμετρικά του γηπέδου, ώστε:
-Να μην επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο οποιουδήποτε πανό ή πλακάτ με υβριστικό, αντεθνικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο καθώς και η εισαγωγή άλλων αντικειμένων που ο νόμος απαγορεύει (κροτίδες, βεγγαλικά, σιδηρά αντικείμενα κ.τ.λ.).
-Να απομακρυνθούν φίλαθλοι οι οποίοι δεν διαθέτουν εισιτήριο ή βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Ζ. Με μέριμνα διοργανώτριας αρχής και Δήμου Βέροιας, να ανοίξουν οι θύρες του γηπέδου δύο (02) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Η. Στα αποδυτήρια του Γηπέδου να παρευρίσκονται μόνο οι δικαιούμενοι από τους κανονισμούς και στον αγωνιστικό χώρο να εισέλθουν οι δικαιούμενοι και όσοι φέρουν σχετική κάρτα διαπίστευσης.
Επίσης, αστ/κοί ασφαλείας Ελληνικής Αστυνομίας για θέματα αρμοδιότητάς της κατά κρίση του Επικεφαλής μέτρων, σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο διοργανώτριας αρχής.

Θ. Με μέριμνά διοργανώτριας αρχής και γηπεδούχου ομάδος, υπάρξει παρουσία ασθενοφόρου ΕΚΑΒ ή ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος στο γήπεδο.
Επιπλέον, μεριμνήσει να μην υπάρχουν εντός και πέριξ του Γηπέδου αντικείμενα που μπορεί να χρησιμοποιηθούν από τους φιλάθλους για την πρόκληση ζημιών ή βλαβών.

Ακόμη, να παραμείνουν ανοικτές οι θύρες του γηπέδου που φιλοξενούν φιλάθλους και να διατηρηθούν ελεύθερες οι κλίμακες των κερκίδων καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα, για την αποτροπή τυχόν ατυχημάτων λόγω εκτάκτων αναγκών. Να τοποθετηθεί προσωπικό σε κάθε εσωτερική πόρτα η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα είναι κλειδωμένη πλην όμως να ευρίσκεται άτομο εφοδιασμένο με το κλειδί της εκάστοτε πόρτας που είναι στα κάθετα κιγκλιδώματα του γηπέδου, καθώς και σε κάθε άλλη εσωτερική πόρτα που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο, για την εκκένωση του γηπέδου ή επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, εφόσον παραστεί ανάγκη.
Τέλος, με μέριμνα γηπεδούχου ομάδος, να λειτουργήσουν τα αποχωρητήρια γηπέδου αντισφαίρισης, όπου θα εξυπηρετούνται οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδος.

I. Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα, να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.

IΑ. Απαγορεύεται η κατάληψη διαδρόμων και κλιμάκων των εξεδρών από θεατές, καθώς και η κατοχή και διάθεση στο καταναλωτικό κοινό εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, ποτών, χυμών και άλλων ροφημάτων γενικώς, σε φιάλες, κύπελλα, κούπες ή κουτιά κάθε μορφής, ως επίσης και άλλα αντικείμενα που έχουν κατασκευασθεί από γυαλί ή κάθε άλλο εξαιρετικά σκληρό υλικό.

ΙΒ. Να μην επιτραπεί η είσοδος στο ΔΑΚ, φιλάθλου φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό,
υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

 

ΙΓ. Σε περίπτωση που αναρτηθούν στις κερκίδες πανό με υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, με μέριμνα της Ο.Χ.Ε. και κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, αυτά να απομακρύνονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Η Ομοσπονδία διαιτητών ανακοινώνει το πρόγραμμα της...

"Σφράγισαν" την πρώτη θέση τα κορίτσια του...

Ένατη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ποσειδώνα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...