Κυρ. Μητσοτάκης προς στελέχη της Ημαθίας:  «Να είστε σε απόλυτη πολιτική και εκλογική εγρήγορση»

Κυρ. Μητσοτάκης προς στελέχη της Ημαθίας: «Να είστε σε απόλυτη πολιτική και εκλογική εγρήγορση»

«Αυτός ο μεγάλος κύκλος ταλαιπωρίας για τη χώρα θα κλείσει σύντομα και η ΝΔ θα γίνει κυβέρνηση, για να μπορέσει να οδηγήσει τον τόπο στην έξοδο από αυτό το τραγικό αδιέξοδο στο οποίο δυστυχώς έχουμε περιέλθει» τόνισε μιλώντας σε κομματική συγκέντρωση στην «Ελιά» στη Βέροια ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Κυριακής, καλώντας τα μέλη και τα στελέχη της Ν.Δ. να βρίσκονται «σε απόλυτη πολιτική και εκλογική εγρήγορση».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. τόνισε ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι «ενδιαφέρουσες» γιατί «ο κ. Τσίπρας θα χρειαστεί να προσέλθει στη Βουλή και «να εξηγήσει γιατί δεσμεύει τη χώρα σε μέτρα μετά τη λήξη του τρίτου προγράμματος» καθώς και «γιατί παραβιάζει όλες τις κόκκινες γραμμές τις οποίες έχει θέσει», να εξηγήσει γιατί θα πρέπει να μειωθεί περαιτέρω το αφορολόγητο και οι συντάξεις και «γιατί η δική του ανικανότητα και η δική του αδυναμία να διαπραγματευτεί σοβαρά», όπως εκτίμησε ο κ. Μητσοτάκης, οδηγεί τη χώρα «σε ένα τέταρτο μνημόνιο, χωρίς χρήματα».

«Μπαίνουμε στον όγδοο χρόνο και δυστυχώς η έξοδος από την κρίση δε φαίνεται ακόμα. Δε θα έπρεπε να ήταν έτσι, θέλω να σας θυμίσω. Το 2014 η ελληνική οικονομία ήταν η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη στο τρίτο τρίμηνο του 2014 στην ευρωζώνη. Το 2016 είμαστε η μόνη οικονομία στην ευρωζώνη η οποία βρίσκεται σε ύφεση».

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε, ότι το αίτημα της Ν.Δ. για εκλογές είναι «ένα διαχρονικό και σταθερό αίτημα», λέγοντας ότι «όταν το εκφράσαμε για πρώτη φορά ακριβώς πριν ένα χρόνο πολλοί προβληματίστηκαν, αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις μάς δικαίωσαν».

Ο κ. Μητσοτάκης συνοδευόταν από τον γραμματέα της Π.Ε. της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ κάθισε στο τραπέζι με μέλη της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας.

 Αιγές και Σπίτι Βεργίνας

Στα στέγαστρα των βασιλικών τάφων στις Αιγές (έργο που εγκαινιάστηκε επί των ημερών της αδελφής του Ντόρας Μπακογιάννη στο υπουργείο Πολιτισμού) ξεναγήθηκε στους ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Κυριακής, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Σπίτι της Βεργίνας της Πρωτοβουλίας για το Παιδί και συνομίλησε με τον πρόεδρο Τέλη Σιδηρόπουλο και με παιδιά που φιλοξενούνται στον χώρο. Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε τη Φάρμα Κουτσιώφτη.

 Στη Νάουσα

Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ημαθία είχε ξεκινήσει από το πρωί της Κυριακής στις εκδηλώσεις της επετείου του Ολοκαυτώματος της Νάουσας. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. παρακολούθησε την πανηγυρική θεία λειτουργία, το τρισάγιο στους Στουμπάνους και την παρέλαση, ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκε στον χώρο του αρχαίου θεάτρου και τον μακεδονικό τάφο της Κρίσεως.

 Πολλές παρουσίες

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ημαθία ο κ. Μητσοτάκης συνοδευόταν επίσης από τον βουλευτή Απόστολο Βεσυρόπουλο, τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, τους πρώην βουλευτές Λάζαρο Τσαβδαρίδη, Γεωργία Μπατσαρά, Μιχάλη Χαλκίδη και Ηλία Φωτιάδη, τους πολιτευτές Σταυρούλα Γιαννούτσου, Απόστολο Εμμανουηλίδη, Τάσο Μπαρτζώκα, τους περιφερειακούς συμβούλους Νίκη Καρατζιούλα και Στάθη Σαρηγιαννίδη, δημοτικούς συμβούλους και κομματικά στελέχη της νομαρχιακής και τοπικών οργανώσεων, πρόεδροι και μέλη φορέων και συνεταιρισμών κ.ά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο νηπιαγωγείο του Διαβατού Ημαθίας

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο νηπιαγωγείο του...

Στα πλαίσια της δράσης μας "Το Λ.Ε.Β ντύνει τα νιάτα...

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - Από την Δευτέρα 1 Απριλίου το θερινό ωράριο των καταστημάτων της Βέροιας

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - Από την Δευτέρα 1 Απριλίου...

Ξεκινάει από την Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 το θερινό ωράριο...

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Ευθ. Παπαδόπουλος σε ηλικία 90 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Ευθ. Παπαδόπουλος σε ηλικία...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024...

Τo Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας  στο Νηπιαγωγείο Ασωμάτων

Τo Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο Νηπιαγωγείο...

Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024, μέλη του Δ.Σ. του Λυκείου των...

Η  ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ  ΤΟΥΣ  ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ

Η ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ

Με μεγάλη μας χαρά, υποδεχτήκαμε και φέτος, τους...

ΜΑμΑ: Ένας αγώνας για καλό σκοπό!

ΜΑμΑ: Ένας αγώνας για καλό σκοπό!

Την  Κυριακή 24 Μαρτίου στο  Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο...

Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης με έμφαση στην πράσινη οικονομία και τις γυναίκες  -Για κάθε θέση εργασίας η επιχορήγηση ανέρχεται σε 12.264 ευρώ

Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα...

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, λήγει η προθεσμία υποβολής...

Παρά τις παρεμβάσεις,  συνεχίζονται εσπευσμένα  και ανεξέλεγκτα οι εργασίες στον χώρο της Παλιάς Μητρόπολης Βέροιας

Παρά τις παρεμβάσεις, συνεχίζονται εσπευσμένα και...

Από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας ανακοινώνονται...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...